המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:גולדן סטייט בוודאי זוכרים אותו לטובה מקרב השלשות מול סטף קרי לפני כשנתיים.
שועל כתב:שמואל1 כתב:גולדן סטייט בוודאי זוכרים אותו לטובה מקרב השלשות מול סטף קרי לפני כשנתיים.
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:גולדן סטייט בוודאי זוכרים אותו לטובה מקרב השלשות מול סטף קרי לפני כשנתיים.
אלי ידידי, אני מבקש שתפסיק עם התגובות המזלזלות כלפיי. אם אין לך משהו לכתוב חוץ מפרצופים מופתעים או צוחקים אז פשוט תוותר.
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:גולדן סטייט בוודאי זוכרים אותו לטובה מקרב השלשות מול סטף קרי לפני כשנתיים.
אלי ידידי, אני מבקש שתפסיק עם התגובות המזלזלות כלפיי. אם אין לך משהו לכתוב חוץ מפרצופים מופתעים או צוחקים אז פשוט תוותר.
זו דרך לגיטימית היום להביע דעה. למה לטרוח לכתוב?
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:גולדן סטייט בוודאי זוכרים אותו לטובה מקרב השלשות מול סטף קרי לפני כשנתיים.
מעבר לכך שזה מצביע על זלזול (אבל כנראה שזה לא מפריע לך), זה ספאם שלא תורם לדיון.
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:
מעבר לכך שזה מצביע על זלזול (אבל כנראה שזה לא מפריע לך), זה ספאם שלא תורם לדיון.
ספאם זה לא, ואני לא מזלזל בך אלא מביע מה אני חושב על מה שכתבת במקרים שזה די ברור מאליו.
בכל מקרה, מתנצל.
reuelc כתב:יכול בקלות להחליף את מאט בארנס הזקן
Gordonword כתב:קצת מבאס שעזב, אבל השחקן הכי קלאסה בליגה עובר לסלטיקס.
Adrian WojnarowskiVerified account @wojespn 5m5 minutes ago
More
Free agent forward Omri Casspi has agreed to a one-year deal with Golden State, league sources tell ESPN.
Holiday_Armadillo כתב:כספי בווריורס לשנהAdrian WojnarowskiVerified account @wojespn 5m5 minutes ago
More
Free agent forward Omri Casspi has agreed to a one-year deal with Golden State, league sources tell ESPN.
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:כספי בווריורס לשנהAdrian WojnarowskiVerified account @wojespn 5m5 minutes ago
More
כמה כסף?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:כספי בווריורס לשנהAdrian WojnarowskiVerified account @wojespn 5m5 minutes ago
More
כמה כסף?
לא אמרו
מניחה שמינימום
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־17 אורחים