המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:כספי בווריורס לשנהAdrian WojnarowskiVerified account @wojespn 5m5 minutes ago
More
Free agent forward Omri Casspi has agreed to a one-year deal with Golden State, league sources tell ESPN.
אחדשיודע כתב:אז אחרי שמילווקי וגרג מונרו הבטיחו את המקום שלהם בפלייאוף, כספי יהפוך לשחקן הפעיל עם רצף המשחקים הארוך ביותר ב-NBA ללא משחקי פלייאוף לאורך הקריירה.
https://twitter.com/johnschuhmann/statu ... 1390448640
החציל האצטקי כתב:ענק בשביל עומרי. השם שלו ייכנס לLegacy.
אחדשיודע כתב:Sources: Clippers, Nuggets working on sign-and-trade to send Gallinari to LA on 3-year, $65M deal, but sides still working thru details.Clippers and Nuggets using Atlanta to take on package of Diamond Stone, Jamal Crawford, and a first-round pick, sources tell ESPN.
Sources: As Gallinari heads to LA, Hawks receive Jamal Crawford, Diamond Stone, LA's 2018 FRP via Houston, cash; Denver gets '19 2nd-rounder
שמואל1 כתב:מדהים. אני מאוד שמח בשביל כספי, שמגיע לקבוצה הטובה בהיסטוריה.
מדובר לדעתי בקבוצה הגדולה ביותר שישראלי חותם בה, בכל הזמנים ובכל ענפי הספורט.
שיהיה לו בהצלחה!
ShiriV כתב:רק מקווה בשבילו שהוא יצליח לשרוד שם את כל העונה ושגולדן באמת תיקח שוב אליפות..
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:רק מקווה בשבילו שהוא יצליח לשרוד שם את כל העונה ושגולדן באמת תיקח שוב אליפות..
זה חוזה מובטח לא?
my man כתב:אני מסרב להתלהב ממעבר שכל תכליתו הוא לשם הטבעת..
הם לא באותה דרגה בקבוצה אבל גם מהמעבר של דוראנט לשם לא התלהבתי במיוחד..
my man כתב:אני מסרב להתלהב ממעבר שכל תכליתו הוא לשם הטבעת..
שמואל1 כתב:my man כתב:אני מסרב להתלהב ממעבר שכל תכליתו הוא לשם הטבעת..
כספי הוא לא איזה כוכב NBA שחייב לזכות באליפות.
הוא חיפש להמשיך ב NBA ואם זה בקבוצה הטובה בעולם אז מה טוב. הוא גם ישחק בפלייאוף לראשונה בקריירה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־36 אורחים