המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ברור לגמרי שיגידו ''היינו צריכים לעשות מהפכה השנה ועם כל הפיצויים, לא יכולנו לבנות את הקבוצה שרצינו''
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברור לגמרי שיגידו ''היינו צריכים לעשות מהפכה השנה ועם כל הפיצויים, לא יכולנו לבנות את הקבוצה שרצינו''
את יכולה להחליף את המילה "פיצויים" ב"פציעות", וזה עדיין תופס
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברור לגמרי שיגידו ''היינו צריכים לעשות מהפכה השנה ועם כל הפיצויים, לא יכולנו לבנות את הקבוצה שרצינו''
אני יכולה להחליף את המילה ''פיצויים'' ב''פורציקים'' וזה עדיין תופס
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברור לגמרי שיגידו ''היינו צריכים לעשות מהפכה השנה ועם כל הפיצויים, לא יכולנו לבנות את הקבוצה שרצינו''
אני יכולה להחליף את המילה ''פיצויים'' ב''פורציקים'' וזה עדיין תופס
"מנענעים"
arel123 כתב:אורי אני איתך בשני הדברים שאמרת :
1. עמדה 2 של רול ודיבה הולכת להיות הגרועה ביורוליג .
2. התקשורת כל כך הולכת לחגוג על זה שאין לנו נציג...
arel123 כתב:2. התקשורת כל כך הולכת לחגוג על זה שאין לנו נציג...
אורי אלון כתב:arel123 כתב:2. התקשורת כל כך הולכת לחגוג על זה שאין לנו נציג...
משעור יהיה בנבחרת (וכנראה גם אצלכם)
מישהו יכול לומר לי אם יש מגבלה על מתאזרחים?
האוול וזהו?
Naor116 כתב:PIERRA HENRY מאילת יכול להיות אחלה רכז שני לא?
argof כתב:נראית עונה פיננסית מהגיהנום, עם הימור על קונספציית bad boys כתחליף ל"זוהר" של זרים מצמרת היורוליג ובכירי הישראלים.
לא נראה לי שיטרחו לחזר כלל אחרי מצטייני היורוליג של שנה שעברה (סינגלטון, מייק ג'יימס, לארקין, דריוס מילר, האניקאט וכו'), אלא יילכו על 8-9 שחקנים של עד 600K ברוטו (300 נטו לישראל, 500 נטו לזר) ועוד 2-3 שחקנים של 1.25M ברוטו כזרים. רייס עשוי להיות חריג, בגלל הסיטואציה המיוחדת שלו עם ברצלונה, אבל שאר הזרים יהיו פליטי NBA, שצריך לקוות שספאחיה יידע לאתר.
ועדיין, ניתן היה לחיות בשלום עם רוסטר כזה:
1- רייס, ורגאס, זוסמן
2- דילייני(?), דיבר'
3- קניגהאם (?), רול
4- מילר, כהן, משעור
5- בילאן(?), טיוס, שגב
אם ידייקו באיוש הזרים הלא מנוסים (כמו שבסקוניה עושה מעולה שנה אחר שנה), עלול להצליח להם.
מני כתב:הנושא עם אוחיון הוא נטו כסף!!!
ספחיה כן רוצה אותו בקבוצה כלומר מקצועית הוא ראוי (ספחיה לא הודיע לו בשיחה שלא בונים עליו כמו שאמר למקל), כלומר זה נטו שיקול של ההנהלה שיקול כספי.
שוב פעם ההנהלה מתערבת בהחלטות מקצועיות!
מני כתב:הנושא עם אוחיון הוא נטו כסף!!!
ספחיה כן רוצה אותו בקבוצה כלומר מקצועית הוא ראוי (ספחיה לא הודיע לו בשיחה שלא בונים עליו כמו שאמר למקל), כלומר זה נטו שיקול של ההנהלה שיקול כספי.
שוב פעם ההנהלה מתערבת בהחלטות מקצועיות!
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Google [Bot] ו־23 אורחים