המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
~BenTom~ כתב:rc4991 כתב:עכשיו כשהסיכויים שהנדרקיס ישאר קלושים יש כמה מועמדים אפשריים למכבי שכבר הוצעו פה ויכולים להיות טובים:
1.מאריץ' שאולי הרבה פה כבר לא מאמינים בו אבל אני חושב שהוא סנטר מהטוביםבאירפה וכל מילה מיותרת
2.פול דיוויס שמספק סטט' נהדרת במעט זמן(יחסית)
3.חסן וויטסייד שממה שהבנתי מדובר בגבוה עם מוטת ידיים ענקית שמתמחה בריבאונד וחוסם אדיר(תמורת כמה כסף נראה לכם שהוא יסכים לחתום במכבי?)
מי המועדף עליכם?
1.מאריץ' ירד ביכולת בצורה משמעותית אחרי הפציעה , ואני לא רואה אצלו ניצוצות של הכישרון שהיה לו בפרטיזן
2. דיויס המועדף עליי , יודע לקחת ריבאונדים ולקלוע טוב מאוד
3. יש לו חוזה בסקרמנטו
החציל האצטקי כתב:שמע אסף, אני מבין קצת במכללות.
אני מכיר את וויטסייד, הוא פשוט חרא של שחקן. אני לא אומר לך מניתוח סטטיסטי של הדי-ליג או מהמכללות. ראיתי.
אין לו שום כלי התקפי, פשוט כלום. הגנתית הוא רזה וחלש מדי כדי לשמור על שחקנים פיזיים. רכיכה קלאסית, ויש סיבה טובה שהוא מסריח ת'מגרשים בדי-ליג.
שיחפש חוזה בקפריסין או משהו, לא במכבי.
החציל האצטקי כתב:מה כבר היה להנדריקס שהוא הגיע?
רבאק, אתה מבין מה אתה מדבר בכלל?
תעשה שיעורי בית ותחזור אליי.
כמה חבל שהפורום הזה התדרדר כל כך בשנה-שנתיים האחרונות...
asafb96 כתב:החציל האצטקי כתב:מה כבר היה להנדריקס שהוא הגיע?
כן. אני מבין על מה אני מדבר. נראה לי שאתה לא מבין מה אני אומר. אתה מדבר על זה שהוא נגר התקפי, ואין לו שום מוב התקפי. אבל להנדריקס היה משהו למכור בהתקפה? איזה זיכרון יש לאנשים. רצו לזרוק אותו. הוא היה רגל וחצי בחוץ. אבל הוא השתפר והתפתח. היה לו פוסט אפ? היה לו קליעה? מה היה לו? האסל, וזהו. לא היה לו משהו להציע בהתקפה חוץ מדאנקים ליד הסל, ופה ושם לקלוע קצת מהקוו. אני ראיתי את וויטסייד, בעיקר בליגת הקיץ עם הקינס. ונכון, אין ספק שהוא לא שחקן התקפי טוב. אין לו מוב יעיל בפוסט (הוא עושה פה ושם הוק שוטס), ואין לו קליעה מחצי מרחק. אבל זה לא שחקן טיפש שעושה מה שהוא לא יכול. הוא מודע לזה, ומתמקד בהגנה. וזה הוא עושה פנטסטי. הוא לא הכי פיזי, אבל בהחלט לא רכיכה, והוא שומר די אגרסיבי, ולא מפחד לשים גוף ולדחוף. על יכולת החסימה והריבאונד אין מה למר. בזה הוא בהחלט שחקן ברמה מאוד גבוה.
וויטדסייד שחקן הגנה מובהק. כמו שהנדריקס היה כשהוא בא. אני ממש לא מצפה לאיזה סקורר בקוו הקדמי. שחקן שיביא מקסימום הגנה, במינימום כסף. כי כמו שאמרתי, מאצ'בן, סופו, וליאור, זה שחקני התקפה יוצאים מהכלל. (וזה בהנחה שהם נשארים. בהחלט סביר שמאצ'בן/סופו/שניהם לא יהיו במכבי, ובהחלט יכול להיות שוויטסייד ימשיך בNBA כך שזה ספקולציות)
קודי כתב:asafb96 כתב:החציל האצטקי כתב:מה כבר היה להנדריקס שהוא הגיע?
כן. אני מבין על מה אני מדבר. נראה לי שאתה לא מבין מה אני אומר. אתה מדבר על זה שהוא נגר התקפי, ואין לו שום מוב התקפי. אבל להנדריקס היה משהו למכור בהתקפה? איזה זיכרון יש לאנשים. רצו לזרוק אותו. הוא היה רגל וחצי בחוץ. אבל הוא השתפר והתפתח. היה לו פוסט אפ? היה לו קליעה? מה היה לו? האסל, וזהו. לא היה לו משהו להציע בהתקפה חוץ מדאנקים ליד הסל, ופה ושם לקלוע קצת מהקוו. אני ראיתי את וויטסייד, בעיקר בליגת הקיץ עם הקינס. ונכון, אין ספק שהוא לא שחקן התקפי טוב. אין לו מוב יעיל בפוסט (הוא עושה פה ושם הוק שוטס), ואין לו קליעה מחצי מרחק. אבל זה לא שחקן טיפש שעושה מה שהוא לא יכול. הוא מודע לזה, ומתמקד בהגנה. וזה הוא עושה פנטסטי. הוא לא הכי פיזי, אבל בהחלט לא רכיכה, והוא שומר די אגרסיבי, ולא מפחד לשים גוף ולדחוף. על יכולת החסימה והריבאונד אין מה למר. בזה הוא בהחלט שחקן ברמה מאוד גבוה.
וויטדסייד שחקן הגנה מובהק. כמו שהנדריקס היה כשהוא בא. אני ממש לא מצפה לאיזה סקורר בקוו הקדמי. שחקן שיביא מקסימום הגנה, במינימום כסף. כי כמו שאמרתי, מאצ'בן, סופו, וליאור, זה שחקני התקפה יוצאים מהכלל. (וזה בהנחה שהם נשארים. בהחלט סביר שמאצ'בן/סופו/שניהם לא יהיו במכבי, ובהחלט יכול להיות שוויטסייד ימשיך בNBA כך שזה ספקולציות)
אם היה להנדריקס מספיק בשביל להיות בגיל 22 אחד הזרים הטובים בליגה הספרדית הנהדרת, אז כנראה שבכל זאת היה לו משהו למכור ואולי גם איזה מוב או שניים, לא?!
LIAV10 כתב:אסף, אתה לא מחובבי הנדריקס של הפורום אבל את מגזים ברמות..
הוא שחקן של 15, 7 בליגה הספרדית ומספרים קרובים בטופ 16 של היורוליג..
החציל האצטקי כתב:ריצ'רד הנדריקס היה מדורג תשיעי בכל מדינת ארה"ב כשסיים תיכון. האם היו לו בייבי-הוק, קליעה, פוסט-אפ, פיק-אנד-רול? בהחלט כן.
בספרד הוא שיחק 5 ורק 5 ואומר לך את זה בן-אדם שישב וראה כמות דו ספרתית של משחקים שלו בגרנאדה עוד לפני שהוא חתם פה.
ריצ'רד הנדריקס הגיע למכבי עם רקורד של שחקן תיכונים, מכללות וליגה ספרדית אדיר ותירגם אותם למחליף אדיר וכיום לשחקן חמישיה אדיר.
זה השחקנים שאני רוצה במכבי, לא נגרים כמו וויטסייד שגם בNBA בחרו רק כי יש לו "סטנדינג ריץ' מפלצתי!!!!11111".
החציל האצטקי כתב:בחייאת רבאק, נכנסת לDraftexpress, הלכת לStats, שמת "C" בPOS ו"SR" בStage, סימנת לפי "Blks" והדבקת לנו אותו באשכול הסקאוטינג?
אני מבקש, אם אין לכם מושג, תפסיקו להכניס לפה את השמות הקיקיוניים האלה!
חלאס!
החציל האצטקי כתב:אני ממש לא ה"מבין הגדול", אבל אני מספיק אינטיליגנטי כדי לא להכניס פה שם של שחקן מליגה למקומות עבודה ולטעון ש"ראיתי אותו מספיק השנה בקולג'ים".
הרמה פה חד משמעית התדרדרה, הרבה מאוד בזכותך, איפה שמונה ההודעות דופק והשכל לא כל כך.
אין בעיה להעלות שמות- אבל דחיל רבאק, אנשים קוראים את הבולשיט הזה- אם את מבינה במשהו- תגיבי, אם לא- פשוט תוותרי.
החציל האצטקי כתב:עזוב סטטיסטיקה בצד רגע, אתה מבין בכדורסל מכללות?
במכללות יש לך קונפרנסים, שהם כמו ליגות מקומיות, ובהן נערכים משחקים פנימיים בין כל הקבוצות. בנוסף מתקיימים משחקים בין מכללות מקונפרנסים שונים.
הנדריקס שיחק בקונפרנס שנקרא SEC והוא נחשב לאחד הטובים ביותר בארה"ב ומשחקות בו כמה מהמכללות המובילות באמריקה.
היריבים שבהם נתקל הנדריקס בכל ערב היו אל הורפורד, ג'ואקים נואה, מאריס ספייטס, טיירוס תומאס, גלן דייויס, רנדולף מוריס, פטריק פטרסון, אנתוני ראנדולף.
כשמולם אתה שם 18 ו10 זה הרבה יותר מרשים ממול הילדות הלבנות והמפוחדות שוויטסייד חסם 5 פעמים למשחק במארשל, שמהמחזור שלו יצאו בסה"כ 3 שחקני NBA.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־19 אורחים