אשכול הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מרץ 2012, 14:33

וייטסייד נגר בן נגר, שחקן שמתקשה להרשים אפילו בדי-ליג. תפסיקו להעלות את השם הזה, אני מרגיש חלחלה לקרוא את הפיקסלים האלה על צג מחשב- ברצינות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 14:42

~BenTom~ כתב:
rc4991 כתב:עכשיו כשהסיכויים שהנדרקיס ישאר קלושים יש כמה מועמדים אפשריים למכבי שכבר הוצעו פה ויכולים להיות טובים:
1.מאריץ' שאולי הרבה פה כבר לא מאמינים בו אבל אני חושב שהוא סנטר מהטוביםבאירפה וכל מילה מיותרת
2.פול דיוויס שמספק סטט' נהדרת במעט זמן(יחסית)
3.חסן וויטסייד שממה שהבנתי מדובר בגבוה עם מוטת ידיים ענקית שמתמחה בריבאונד וחוסם אדיר(תמורת כמה כסף נראה לכם שהוא יסכים לחתום במכבי?)

מי המועדף עליכם?

1.מאריץ' ירד ביכולת בצורה משמעותית אחרי הפציעה , ואני לא רואה אצלו ניצוצות של הכישרון שהיה לו בפרטיזן
2. דיויס המועדף עליי , יודע לקחת ריבאונדים ולקלוע טוב מאוד
3. יש לו חוזה בסקרמנטו

מאריץ' ממש לא ירד ביכולת. מי שראה משחקים של פאו השנה, ראה שגם בדקות המועטות שהוא מקבל, הוא עדיין סנטר פנטסטי. אני בטוח ש99% מהסנטרים, והשחקנים בכלל באירופה, שהיו מקבלים כמות דקות כזאת, היו מרשימים פחות, ונותנים סטטיסטיקה פחות טובה. למרות מיעוט הדקות, הוא מצוין. נגד קאזאן במשחק האחרון הוא היה מצוין.
דיוויס אחלה שחקן.
בקשר לוויטסייד-חציל, הוא לא שחקן התקפי מי יודע מה. זה נכון. אבל הוא לא נגר. בעונתו היחידה בקולג' הוא עשה 13 נקודות ב26 דקות, ב52% מהשדה. בדי ליג הוא מעמיד מספרים לא טובים, אבל כולנו יודעים מה הדי ליג שווה.
שוב, הוא לא שחקן התקפה גדול, אבל עם קוו קדמי שיכלול (בתקווה) את סופו, מאצ'בן, וליאור, לא צריך כזה. צריך שחקן שיביא את העבודה השחורה, את ההגנה והריבאונד, ואת זה הוא עושה ברמה הגבוה ביותר.
בכל מקרה, יש לו חוזה, אבל לקינגס יש אופציה לוותר עליו. לפי מה שראיתי, הוא התחיל לשחק קצת במשחקים האחרונים, כך שיכול להיות שימשיך שם.
אפשר להוסיף גם את שרמדיני, אבל הוא יהיה כנראה שחקן יקר ומבוקש בקיץ
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מרץ 2012, 14:56

שמע אסף, אני מבין קצת במכללות.
אני מכיר את וויטסייד, הוא פשוט חרא של שחקן. אני לא אומר לך מניתוח סטטיסטי של הדי-ליג או מהמכללות. ראיתי.
אין לו שום כלי התקפי, פשוט כלום. הגנתית הוא רזה וחלש מדי כדי לשמור על שחקנים פיזיים. רכיכה קלאסית, ויש סיבה טובה שהוא מסריח ת'מגרשים בדי-ליג.

שיחפש חוזה בקפריסין או משהו, לא במכבי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 14:59

החציל האצטקי כתב:שמע אסף, אני מבין קצת במכללות.
אני מכיר את וויטסייד, הוא פשוט חרא של שחקן. אני לא אומר לך מניתוח סטטיסטי של הדי-ליג או מהמכללות. ראיתי.
אין לו שום כלי התקפי, פשוט כלום. הגנתית הוא רזה וחלש מדי כדי לשמור על שחקנים פיזיים. רכיכה קלאסית, ויש סיבה טובה שהוא מסריח ת'מגרשים בדי-ליג.

שיחפש חוזה בקפריסין או משהו, לא במכבי.

אוקי, אני לא מסכים איתך.
נכון, אין לו אף מוב מובהק בהתקפה (אבל בנינו, מה כבר היה להנדריקס שהגיע?), והוא לא הכי פיזי. אבל כמו שאמרתי, לצד מאצ'בן, סופו, וליאור, אתה צריל שחקן שהוא פרופר הגנתי. שחקן שיתן מקסימום הגנה וריבאונד. הוא לא פיזי (אבל הוא לא איזה ג'יימס 2.0), אבל הוא בהחלט שומר אישי טוב, והוא חוסר וריבאונדר אדיר.
לטעמי הוא בכלל ישאר בקינגס, כי אני רואה שהוא התחיל לשחק שם.
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מרץ 2012, 15:02

מה כבר היה להנדריקס שהוא הגיע?
רבאק, אתה מבין מה אתה מדבר בכלל?

תעשה שיעורי בית ותחזור אליי.

כמה חבל שהפורום הזה התדרדר כל כך בשנה-שנתיים האחרונות...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 15:07

החציל האצטקי כתב:מה כבר היה להנדריקס שהוא הגיע?

כן. אני מבין על מה אני מדבר. נראה לי שאתה לא מבין מה אני אומר. אתה מדבר על זה שהוא נגר התקפי, ואין לו שום מוב התקפי. אבל להנדריקס היה משהו למכור בהתקפה? איזה זיכרון יש לאנשים. רצו לזרוק אותו. הוא היה רגל וחצי בחוץ. אבל הוא השתפר והתפתח. היה לו פוסט אפ? היה לו קליעה? מה היה לו? האסל, וזהו. לא היה לו משהו להציע בהתקפה חוץ מדאנקים ליד הסל, ופה ושם לקלוע קצת מהקוו. אני ראיתי את וויטסייד, בעיקר בליגת הקיץ עם הקינס. ונכון, אין ספק שהוא לא שחקן התקפי טוב. אין לו מוב יעיל בפוסט (הוא עושה פה ושם הוק שוטס), ואין לו קליעה מחצי מרחק. אבל זה לא שחקן טיפש שעושה מה שהוא לא יכול. הוא מודע לזה, ומתמקד בהגנה. וזה הוא עושה פנטסטי. הוא לא הכי פיזי, אבל בהחלט לא רכיכה, והוא שומר די אגרסיבי, ולא מפחד לשים גוף ולדחוף. על יכולת החסימה והריבאונד אין מה למר. בזה הוא בהחלט שחקן ברמה מאוד גבוה.
וויטדסייד שחקן הגנה מובהק. כמו שהנדריקס היה כשהוא בא. אני ממש לא מצפה לאיזה סקורר בקוו הקדמי. שחקן שיביא מקסימום הגנה, במינימום כסף. כי כמו שאמרתי, מאצ'בן, סופו, וליאור, זה שחקני התקפה יוצאים מהכלל. (וזה בהנחה שהם נשארים. בהחלט סביר שמאצ'בן/סופו/שניהם לא יהיו במכבי, ובהחלט יכול להיות שוויטסייד ימשיך בNBA כך שזה ספקולציות)
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 07 מרץ 2012, 15:36

asafb96 כתב:

כן. אני מבין על מה אני מדבר. נראה לי שאתה לא מבין מה אני אומר. אתה מדבר על זה שהוא נגר התקפי, ואין לו שום מוב התקפי. אבל להנדריקס היה משהו למכור בהתקפה? איזה זיכרון יש לאנשים. רצו לזרוק אותו. הוא היה רגל וחצי בחוץ. אבל הוא השתפר והתפתח. היה לו פוסט אפ? היה לו קליעה? מה היה לו? האסל, וזהו. לא היה לו משהו להציע בהתקפה חוץ מדאנקים ליד הסל, ופה ושם לקלוע קצת מהקוו. אני ראיתי את וויטסייד, בעיקר בליגת הקיץ עם הקינס. ונכון, אין ספק שהוא לא שחקן התקפי טוב. אין לו מוב יעיל בפוסט (הוא עושה פה ושם הוק שוטס), ואין לו קליעה מחצי מרחק. אבל זה לא שחקן טיפש שעושה מה שהוא לא יכול. הוא מודע לזה, ומתמקד בהגנה. וזה הוא עושה פנטסטי. הוא לא הכי פיזי, אבל בהחלט לא רכיכה, והוא שומר די אגרסיבי, ולא מפחד לשים גוף ולדחוף. על יכולת החסימה והריבאונד אין מה למר. בזה הוא בהחלט שחקן ברמה מאוד גבוה.
וויטדסייד שחקן הגנה מובהק. כמו שהנדריקס היה כשהוא בא. אני ממש לא מצפה לאיזה סקורר בקוו הקדמי. שחקן שיביא מקסימום הגנה, במינימום כסף. כי כמו שאמרתי, מאצ'בן, סופו, וליאור, זה שחקני התקפה יוצאים מהכלל. (וזה בהנחה שהם נשארים. בהחלט סביר שמאצ'בן/סופו/שניהם לא יהיו במכבי, ובהחלט יכול להיות שוויטסייד ימשיך בNBA כך שזה ספקולציות)

אם היה להנדריקס מספיק בשביל להיות בגיל 22 אחד הזרים הטובים בליגה הספרדית הנהדרת, אז כנראה שבכל זאת היה לו משהו למכור ואולי גם איזה מוב או שניים, לא?!
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 מרץ 2012, 15:38

אסף, אתה לא מחובבי הנדריקס של הפורום אבל את מגזים ברמות..
הוא שחקן של 15, 7 בליגה הספרדית ומספרים קרובים בטופ 16 של היורוליג..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 15:41

קודי כתב:
asafb96 כתב:

אם היה להנדריקס מספיק בשביל להיות בגיל 22 אחד הזרים הטובים בליגה הספרדית הנהדרת, אז כנראה שבכל זאת היה לו משהו למכור ואולי גם איזה מוב או שניים, לא?!

איזה מוב היה לו שהוא הגיע למכבי? בספרד הוא שיחק 4. הוא בא למכבי כסנטר מחליף. היה לו קליעה? ממש לו. קלעי נוראי. היה לו פוסט אפ? לא. בכלל לא. היה לו פיק-אנד-רול? אולי. אבל בכלל לא השתמשו בזה. אי אפשר לומר שהנדריקס בא למכבי עם יכולות התקפיות. הוא בא כשחקן הגנתי.
וזה לא שאני משווה בניהם. הנדריקס שחקן התקפי יותר טוב, ושחקן מוכח יותר. ובגלל זה הוא יעלה הרבה יותר. אבל מה שאני מחפש בסנטר מחליף בקוו קדמי כזה, זה שחקן הגנתי. בכדורסל אין וואקום. וויטסייד התקפית פחות טוב מהנדריקס, נכון? אז הוא יזרוק פחות מן הסתם, נכון? אבל זה אומר שמי שיזרוק יותר, זה השחקנים האחרים. יש לך את מאצ'בן, לאנגפורד, ליאור, פניני.. זאת לא הבעיה. את הנקודות מכבי תשיג. זה לא שהנדריקס הוא ה-איש של מכבי בהתקפה. אם אין איזה מאריץ' שמוכן לבוא תמורת גרושים, שחקן הגנתי וזול כזה, שיאפשר להשאיר את סופו, מאצ'בן, ולאנגפורד, יתקבל בברכה. לפחות מצידי.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 15:49

LIAV10 כתב:אסף, אתה לא מחובבי הנדריקס של הפורום אבל את מגזים ברמות..
הוא שחקן של 15, 7 בליגה הספרדית ומספרים קרובים בטופ 16 של היורוליג..

הוא היה שחקן של 13 אם אני לא טועה, אבל זה לא משנה כל כך. הוא היה הכוכב של הקבוצה, והוא שיחק שם 4, ובעמדה הזאת הוא יכול לשחק בצורה יותר נוחה. פחות מעניין אותי מה הוא עשה שם ככוכב בעמדה הזאת. הוא בא למכבי כסנטר, וביורוליג, לא היה לו ממש מה למכור התקפית, מה לעשות. אם היה לו, תגיד לי, מה בדיוק היה לו? הרי בפוסט אפ הוא התקשה, לא הייתה לו קליעה, ולא עשו לו שום תרגיל. גם לא פיק-אנד-רול. הנקודות שלו באו מדאנקים חופשיים מתחת לסל, ריבאונד התקפה, ומהקוו. ושוב-אני לא אומר שהוא לא יותר טוב התקפית מוויטדסייד, גם בשנה הראשונה שלו. ככל הנראה, הוא היה התקפית עדיף. אבל זה לא היה באיזה פער גדול. והגנתית, אני חושב שוויטסייד בהחלט עדיף. ובהחלט יכול להיות שהנדריקס שחקן יותר טוב, גם אם וויטסייד יגיע לאירופה ויצליח. אבל הסיכויים לראות פה את הנדריקס יחד עם שאר השחקנים שאנחנו רוצים לראות, לא ראליים. כך שבמידה ומחפשים סנטר זול שיאפשר תקציב יותר גמיש עבור הכוכבים, לטעמי הוא אופציה. כי הוא יביא פחות או יותר את מה שצריך לצד גבוהים התקפיים כאלה.
אבל כמו שאמרתי, זה ספקולציות. הנדריקס כרגע בראש הרשימה של בלאט, ואני חושש שמכבי הולכת להתפרע ולהציע לו סכומים גדולים. ובהחלט יכול להיות שסופו/מאצ'בן לא יגיעו. ובנוסף, אף אחד לא אמר שוויטסייד לא ימשיך בקינגס. סתם נקודה שעלת
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 07 מרץ 2012, 15:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מרץ 2012, 15:50

ריצ'רד הנדריקס היה מדורג תשיעי בכל מדינת ארה"ב כשסיים תיכון. האם היו לו בייבי-הוק, קליעה, פוסט-אפ, פיק-אנד-רול? בהחלט כן.
בספרד הוא שיחק 5 ורק 5 ואומר לך את זה בן-אדם שישב וראה כמות דו ספרתית של משחקים שלו בגרנאדה עוד לפני שהוא חתם פה.
ריצ'רד הנדריקס הגיע למכבי עם רקורד של שחקן תיכונים, מכללות וליגה ספרדית אדיר ותירגם אותם למחליף אדיר וכיום לשחקן חמישיה אדיר.

זה השחקנים שאני רוצה במכבי, לא נגרים כמו וויטסייד שגם בNBA בחרו רק כי יש לו "סטנדינג ריץ' מפלצתי!!!!11111".

:thumbdown
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 15:57

החציל האצטקי כתב:ריצ'רד הנדריקס היה מדורג תשיעי בכל מדינת ארה"ב כשסיים תיכון. האם היו לו בייבי-הוק, קליעה, פוסט-אפ, פיק-אנד-רול? בהחלט כן.
בספרד הוא שיחק 5 ורק 5 ואומר לך את זה בן-אדם שישב וראה כמות דו ספרתית של משחקים שלו בגרנאדה עוד לפני שהוא חתם פה.
ריצ'רד הנדריקס הגיע למכבי עם רקורד של שחקן תיכונים, מכללות וליגה ספרדית אדיר ותירגם אותם למחליף אדיר וכיום לשחקן חמישיה אדיר.

זה השחקנים שאני רוצה במכבי, לא נגרים כמו וויטסייד שגם בNBA בחרו רק כי יש לו "סטנדינג ריץ' מפלצתי!!!!11111".

:thumbdown

נו באמת, הגעת כבר לתיכונים?
בחייאת חציל, עזוב אותך משטויות. בשנה הראשונה שלו במכבי, אתה ראית אותו עושה את הבייבי הוקס? ראית אותו קולע מחצי מרחק? משחק פוסט אפ? לא! אפילו פיק-אנד-רול עשו לו בקושי.
אם הוא היה כזה מפלצת, איך זה שהוא נבחרת במקום הרבה יותר נמוך ממה שוויטסייד הנגר היה?
אתה הולך לקולג'ים? תיכונים? סבבה. בוא אני אגיד לך דבר כזה, וויטסייד בשנתו הראשונה בקולג'ים היה שחקן של 13 נקודות ב52% מהשדה, ב26 דקות. הנדריקס היה שחקן של 9.5 נקודות ב27 דקות, ב55%. בחייאת, עזוב אותך משטויות
אני אגיד שוב. הנדריקס הוא שחקן התקפי טוב מוויטסייד, בטח כיום. אבל הוא לא איזה עילוי. הוא בא כגבוה שהתקפית, הוא לא הראה שיש לו מה למכור ביורוליג. אבל התפתח. אם נגיד סתם דוגמא, וויטסייד בא, הוא יכול להתפתח כמו ריץ'? כן. הוא יכול להישאר "נגר"? כן. אבל זה פחות משנה. נתפסת קצת יותר מדי על הנקודה הזאת. הנקודה היא שצריך גבוה הגנתי בסגל הזה. וויטסייד לטעמי עונה על ההגדרה הזאת, והוא שחקן זול מהנדריקס די בוודאות. אבל אני די בטוח שבשנה הבאה לא נראה את ריץ' עוזב, סופו ומאצ'בן נשארים, ואת וויטסייד עוזב את הNBA ומגיע למכבי. כך שכנראה הדיון הזה מיותר
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מרץ 2012, 16:11

עזוב סטטיסטיקה בצד רגע, אתה מבין בכדורסל מכללות?
במכללות יש לך קונפרנסים, שהם כמו ליגות מקומיות, ובהן נערכים משחקים פנימיים בין כל הקבוצות. בנוסף מתקיימים משחקים בין מכללות מקונפרנסים שונים.

הנדריקס שיחק בקונפרנס שנקרא SEC והוא נחשב לאחד הטובים ביותר בארה"ב ומשחקות בו כמה מהמכללות המובילות באמריקה.
היריבים שבהם נתקל הנדריקס בכל ערב היו אל הורפורד, ג'ואקים נואה, מאריס ספייטס, טיירוס תומאס, גלן דייויס, רנדולף מוריס, פטריק פטרסון, אנתוני ראנדולף.
כשמולם אתה שם 18 ו10 זה הרבה יותר מרשים ממול הילדות הלבנות והמפוחדות שוויטסייד חסם 5 פעמים למשחק במארשל, שמהמחזור שלו יצאו בסה"כ 3 שחקני NBA.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 07 מרץ 2012, 17:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2012, 16:31

אם היה סנטר שהייתי מביאה מהקולג'ים שלא הולך להיבחר בדראפט זה קייל או'קווין מהספרטנס..
שחקן של 2.08 ששוקל 109 ק''ג שחוסם כמעט 3 פעמים במשחק,קולע 16 נקודות ולוקח 11 ריבאונדים..יש לו הרבה מאוד מובים בצבע אבל צריך עדיין ללמוד מתי להוציא כדור החוצה(מזכיר מישהו? חחחח)כי ברגע שההגנה מתרכזת בו הוא קצת מתבלבל ומאבד קור רוח אבל אני מניחה שזה משהו שלומדים עם הזמן..הוא רק בן 21..כשהוא שומר על קור רוח הוא מאוד יעיל בצבע..
לא מצאתי סירטונים שלו ביוטיוב להראות לכם אבל ראיתי אותו מספיק השנה בקולג'ים..הוא לא משחק בקונפרנס מי יודע מה חזק אבל בטח יותר חזק מהאייבי ליג..
אין מדידות של מוטות הידיים שלו אבל הן בהחלט לא קצרות חחח
תמונה

לא אומרת שהוא המועמד הראשון שלי להגיע אבל זה שחקן שיהיה נחמד לעקוב אחריו ולראות מה הוא יעשה ברגע שייצא מהקולג'(כי הוא לא הולך להיבחר בדראפט :nono )
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מרץ 2012, 17:09

בחייאת רבאק, נכנסת לDraftexpress, הלכת לStats, שמת "C" בPOS ו"SR" בStage, סימנת לפי "Blks" והדבקת לנו אותו באשכול הסקאוטינג?

אני מבקש, אם אין לכם מושג, תפסיקו להכניס לפה את השמות הקיקיוניים האלה!
חלאס!
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2012, 17:12

החציל האצטקי כתב:בחייאת רבאק, נכנסת לDraftexpress, הלכת לStats, שמת "C" בPOS ו"SR" בStage, סימנת לפי "Blks" והדבקת לנו אותו באשכול הסקאוטינג?

אני מבקש, אם אין לכם מושג, תפסיקו להכניס לפה את השמות הקיקיוניים האלה!
חלאס!

אתה מוכן לסתום את הפה שלך פעם אחת ולתמיד?!
המבין הגדול!! רק הוא רואה שחקני מכללות!! ''תעשה שיעורי בית'' ''הרמה פה התדרדרה''
חמודי, יש פה עוד אנשים שרואים כדורסל מכללות ויש פה עוד אנשים שמכירים שחקנים חוץ ממך..עאלק נכנסתי לדראפט אקספרס..תפסיק לתפוס מעצמך ה-מומחה של הפורום..ל-כ-ו-ל-ם מותר להעלות פה שמות שהם חושבים שהם שחקנים טובים..שנזכיר לך את דיוויד לייטי שאתה העלית ולא מצליח להשיג כלום גם מתחתית הליגה האיטלקית? סתום כבר את הפה ותפסיק להטיף לכולם כמה אתה מכיר שחקנים ואם מישהו אחר מעלה שחקן אז אין לו מושג על מה הוא מדבר..אני רואה מספיק כדורסל מכללות בשביל שתהיה לי את הזכות לכתוב מה שאני רוצה ולהעלות את מי שאני רוצה בלי שיגידו לי שהלכתי לאינטרנט בשביל לגלות שחקנים..וגם אם מישהו פה לא רואה מכללות קבוע מותר לו לכתוב מה שהוא רוצה בלי שתגיד לו לעשות שיעורי בית..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מרץ 2012, 17:18

אני ממש לא ה"מבין הגדול", אבל אני מספיק אינטיליגנטי כדי לא להכניס פה שם של שחקן מליגה למקומות עבודה ולטעון ש"ראיתי אותו מספיק השנה בקולג'ים".
הרמה פה חד משמעית התדרדרה, הרבה מאוד בזכותך, איפה שמונה ההודעות דופק והשכל לא כל כך.

אין בעיה להעלות שמות- אבל דחיל רבאק, אנשים קוראים את הבולשיט הזה- אם את מבינה במשהו- תגיבי, אם לא- פשוט תוותרי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2012, 17:22

החציל האצטקי כתב:אני ממש לא ה"מבין הגדול", אבל אני מספיק אינטיליגנטי כדי לא להכניס פה שם של שחקן מליגה למקומות עבודה ולטעון ש"ראיתי אותו מספיק השנה בקולג'ים".
הרמה פה חד משמעית התדרדרה, הרבה מאוד בזכותך, איפה שמונה ההודעות דופק והשכל לא כל כך.

אין בעיה להעלות שמות- אבל דחיל רבאק, אנשים קוראים את הבולשיט הזה- אם את מבינה במשהו- תגיבי, אם לא- פשוט תוותרי.

ראיתי אותו מספיק ואם יש משהו שאני אוהבת חוץ מכדורסל אירופי זה כדורסל מכללות..ואני רואה גם מכללות פחות גדולות מצפון קרולינה,דיוק או קונטיקט..
אני אולי ''דרדרתי את הרמה'' אבל אני לפחות לא מתנהגת חרא לאנשים כמוך..אולי אין לי שכל כמו שאתה אומר אבל יש לי תרבות דיון בניגוד אליך..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מרץ 2012, 17:31

תראי, אני באמת לא רוצה לרדת לרמה נמוכה של דיון. סך-הכל אמרתי משהו שאני מרגיש בתור אחד שמתגלגל פה כבר 5 שנים.
באמריקה יש "ספרטנס" אחד והם מישיגן סטייט. לקרוא למכללה מליגה למקומות עבודה "ספרטנס" זה מביש, וזה- מוריד את הרמה.

זה כמו לקרוא למכבי גדרה "מכבי".
אני באמת לא מרגיש שחטאתי פה- מציע שתעשי חשבון נפש עם עצמך ותגידי למי יש תרבות דיון וקצת שכל ישר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 17:47

החציל האצטקי כתב:עזוב סטטיסטיקה בצד רגע, אתה מבין בכדורסל מכללות?
במכללות יש לך קונפרנסים, שהם כמו ליגות מקומיות, ובהן נערכים משחקים פנימיים בין כל הקבוצות. בנוסף מתקיימים משחקים בין מכללות מקונפרנסים שונים.

הנדריקס שיחק בקונפרנס שנקרא SEC והוא נחשב לאחד הטובים ביותר בארה"ב ומשחקות בו כמה מהמכללות המובילות באמריקה.
היריבים שבהם נתקל הנדריקס בכל ערב היו אל הורפורד, ג'ואקים נואה, מאריס ספייטס, טיירוס תומאס, גלן דייויס, רנדולף מוריס, פטריק פטרסון, אנתוני ראנדולף.
כשמולם אתה שם 18 ו10 זה הרבה יותר מרשים ממול הילדות הלבנות והמפוחדות שוויטסייד חסם 5 פעמים למשחק במארשל, שמהמחזור שלו יצאו בסה"כ 3 שחקני NBA.

אתה שוב מתווכח על נקודה לא חשובה ולא רלוונטית. אמרתי את זה, כדי להסביר לך שאין טעם לחפור אחורה. לא מעניין אותי מה הם עשו לפני 20 שנה. ואגב, אם הנדריקס הוא כזה עילוי, ו-וויטסייד הוא כלום, כי הוא היה בקונפרנס חלש, אז איך זה שוויטסייד נבחרת על סף סיבוב ראשון, ולעומתו הנדריקס לקראת סוף סיבוב שני? מוזר משהו, לא? שוב, אני אומר שהנדריקס התקפית יותר טוב, ואולי גם מבחינת המכלול. אבל לא זאת הנקודה.
בקשר לשאר-אתה נוטה פה לזלזל בכולם על ימין ועל שמאל, כאילו כולם אידיוטים ואתה מבין גדול. קצת צניעות ופחות לרדת על אנשים לא יזיק לך.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 07 מרץ 2012, 18:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־19 אורחים