המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:קובי כתב:felix_r כתב:רק לי יש פתאום הרגשה, שלמרות הסבל שסבלנו בעונות האחרונות, כל החרא הגדול עוד לפנינו ?
סופו חתם?
הלוואי!
אם הוא יחתום, יהיה סיכוי שמישהו יפרק את אלי סהר
lirca89 כתב:אמנם עדיין לא רשמי אבל לצערי אני כבר מדמיין איך כל מיני אוהדים קיצוניים (בעיקר הפטריוטים מארגוני האוהדים) יעשו למשעור את המוות רק בגלל המוצא שלו.
מה שעשו לראדי בכדורגל יעשו גם למשעור.
jay כתב:יש חמישייה - רייס/תיאודור, רול, סמית', מילר וטיוס.
שמואל1 כתב:הבעיה עם פליטי NBA שקשה מאוד להחתים אותם בשלב הזה. המוצלחים נפלטים לפעמים רק באיזור אוקטובר, אחרי המחנות.
ז"א, אי אפשר באמת לבנות סביבם קבוצה. אולי רק להשלים איזה חוסר. מכבי תצטרך לבנות את השלד משחקנים שנמצאים בשוק האירופאי.
toja27 כתב:jay כתב:יש חמישייה - רייס/תיאודור, רול, סמית', מילר וטיוס.
לא סגור לגבי רול כפותח בככללל.
יבוא זר כגיבוי למילר?
jol9 כתב:toja27 כתב:jay כתב:יש חמישייה - רייס/תיאודור, רול, סמית', מילר וטיוס.
יבוא זר כגיבוי למילר?
יפה אבל שאתה מוכן לזרום עם החמישייה הזאת בשינויים קלים.
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jay כתב:יש חמישייה - רייס/תיאודור, רול, סמית', מילר וטיוס.
יבוא זר כגיבוי למילר?
לא זורם איתה . לא סגור במובן של לא בטוח שהביאו אותו בתור חמישיה. אבל אני לא אתפלא שזאת אכן תהיה חמישיה בשינויים קלים. אתה כן?
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jay כתב:יש חמישייה - רייס/תיאודור, רול, סמית', מילר וטיוס.
יבוא זר כגיבוי למילר?
לא זורם איתה . לא סגור במובן של לא בטוח שהביאו אותו בתור חמישיה. אבל אני לא אתפלא שזאת אכן תהיה חמישיה בשינויים קלים. אתה כן?
ומה דעתך על החמישייה הזאת?
שמואל1 כתב:הבעיה עם פליטי NBA שקשה מאוד להחתים אותם בשלב הזה. המוצלחים נפלטים לפעמים רק באיזור אוקטובר, אחרי המחנות.
ז"א, אי אפשר באמת לבנות סביבם קבוצה. אולי רק להשלים איזה חוסר. מכבי תצטרך לבנות את השלד משחקנים שנמצאים בשוק האירופאי.
toja27 כתב:ואגב השחרור של מקל לדעתי הוא טעות מבחינה כלכלית בעיקר. משלמים לו 650 אלף דולר ובנוסף מביאים רכז ישראלי במקומו נגיד טימור בשווי 200-250 אלף דולר. אני לא מחשב כרגע את הסכום שהקבוצה שתיקח אותו תשלים למכבי כי כרגע לא הוכח שמכבי יכולה לעשות את זה משפטית. יש מצב שהסיפור איתו יגיע למשפט. סהכ 850-900 אלף דולר. בכסף הזה אפשר להשקיע בזר.
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:לא סגור לגבי רול כפותח בככללל.
יבוא זר כגיבוי למילר?
שאלתי ראשון ולא ענית. אתה חושב שזה יהיה שונה במהות ממה שהוצג שם?
לא חמישיה שאני אוהב.
שועל כתב:toja27 כתב:ואגב השחרור של מקל לדעתי הוא טעות מבחינה כלכלית בעיקר. משלמים לו 650 אלף דולר ובנוסף מביאים רכז ישראלי במקומו נגיד טימור בשווי 200-250 אלף דולר. אני לא מחשב כרגע את הסכום שהקבוצה שתיקח אותו תשלים למכבי כי כרגע לא הוכח שמכבי יכולה לעשות את זה משפטית. יש מצב שהסיפור איתו יגיע למשפט. סהכ 850-900 אלף דולר. בכסף הזה אפשר להשקיע בזר.
מכבי לא חייבת רכז ישראלי, זה יכול לתת לה עוד קצת גמישות אבל זה לדעתי לא שווה את זה, למכבי כבר יש 4 ישראלים בוגרים ו2 צעירים וזה מעל ומעבר וגם ממלא את המכסה האפשרית. ברור שהיה עדיף אם זה היה קצת יותר מאוזן ולא היו 3 ישראלים בעמדה אחת, אבל זה המצב, וכרגע יהיה הרבה יותר נכון להביא 2 רכזים זרים.
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:ואגב השחרור של מקל לדעתי הוא טעות מבחינה כלכלית בעיקר. משלמים לו 650 אלף דולר ובנוסף מביאים רכז ישראלי במקומו נגיד טימור בשווי 200-250 אלף דולר. אני לא מחשב כרגע את הסכום שהקבוצה שתיקח אותו תשלים למכבי כי כרגע לא הוכח שמכבי יכולה לעשות את זה משפטית. יש מצב שהסיפור איתו יגיע למשפט. סהכ 850-900 אלף דולר. בכסף הזה אפשר להשקיע בזר.
מכבי לא חייבת רכז ישראלי, זה יכול לתת לה עוד קצת גמישות אבל זה לדעתי לא שווה את זה, למכבי כבר יש 4 ישראלים בוגרים ו2 צעירים וזה מעל ומעבר וגם ממלא את המכסה האפשרית. ברור שהיה עדיף אם זה היה קצת יותר מאוזן ולא היו 3 ישראלים בעמדה אחת, אבל זה המצב, וכרגע יהיה הרבה יותר נכון להביא 2 רכזים זרים.
אני בכל מקרה חושב שזאת טעות לשחרר שחקן עם חוזה מלא . אבל נראה, אם יבוא ישראלי אחר אז זאת טעות חמורה ואם יבוא רכז זר אולי עוד אפשר להבין, אם כי איזה רמה תהיה לרכז שני זר במכבי? באמת הרבה מעל מקל? אני בספק מאוד.
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:
לא חמישיה שאני אוהב.
רייס אם יחתום, מן הסתם יהיה שחקן חמישייה. כל האחרים שכתבת - לא.
אם זאת תהיה בסוף החמישייה, אז זאת כנראה תהיה החמישייה הכי גרועה ביורוליג.
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:
לא חמישיה שאני אוהב.
רייס אם יחתום, מן הסתם יהיה שחקן חמישייה. כל האחרים שכתבת - לא.
אם זאת תהיה בסוף החמישייה, אז זאת כנראה תהיה החמישייה הכי גרועה ביורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים