המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Weems13 כתב:פיק עכשיו מצייץ בטוויטר שאוחיון אכן סיכם בירושלים. בדרכ דברים שהוא מפרסם בטוויטר מתבררים כנכונים
toja27 כתב:בואללה רשום שירושלים מעוניינת בטולסון. אני זוכר אותו ממלאגה ויש לו חתיכת ידית מבחוץ.
שועל כתב:toja27 כתב:בואללה רשום שירושלים מעוניינת בטולסון. אני זוכר אותו ממלאגה ויש לו חתיכת ידית מבחוץ.
עדיף על רול זה בטוח
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:בואללה רשום שירושלים מעוניינת בטולסון. אני זוכר אותו ממלאגה ויש לו חתיכת ידית מבחוץ.
עדיף על רול זה בטוח
צריך לראות קצת את רול קודם. אבל ברושם הראשוני אני מסכים.
RomanR כתב:בראד גרינברג מונה למאמו אשדוד
RomanR כתב:בראד גרינברג מונה למאמו אשדוד
שמואל1 כתב:שון דאוסן נחתך מליגת הקיץ. יחזור ארצה.
שמואל1 כתב:RomanR כתב:בראד גרינברג מונה למאמו אשדוד
מעניין. איפה הוא היה בשנים האחרונות? קצת נעלם אחרי ירושלים.
my man כתב:שמואל1 כתב:שון דאוסן נחתך מליגת הקיץ. יחזור ארצה.
שוקינג
MTA2311 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:שון דאוסן נחתך מליגת הקיץ. יחזור ארצה.
שוקינג
בקרוב בירושלים אנשאללה
jol9 כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:שון דאוסן נחתך מליגת הקיץ. יחזור ארצה.
שוקינג
בקרוב בירושלים אנשאללה
האמת שלא היה מפריע לי אם היה מגיע למכבי. היה משתיק קצת את הביקורות על עזיבת הישראלים, וגם יש לו אפסייד לא רע ונישה שהוא יכול למצוא לעצמו בספסל של מכבי.
my man כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:שון דאוסן נחתך מליגת הקיץ. יחזור ארצה.
שוקינג
בקרוב בירושלים אנשאללה
האמת שלא היה מפריע לי אם היה מגיע למכבי. היה משתיק קצת את הביקורות על עזיבת הישראלים, וגם יש לו אפסייד לא רע ונישה שהוא יכול למצוא לעצמו בספסל של מכבי.
זה סילבן צעיר יותר..לא עוד...
הוא גם יבוא על תקן פרימדונה כמו מקל שבטוח שהוא חומר לאנביאיי..
מילא היה מראה שיפור מתמיד במשחק שלו..אבל למען האמת הוא תקוע כבר הרבה יותר מדי זמן באותו מקום..אין לו הגנה לא שיפר את הקליעה ולא את קבלת ההחלטות..
אין לו מה לחפש ביורוליג..הוא צריך יורוקאפ בשביל להשתפשף ואולי לבחון מה באמת האפסייד שלו..
שילך למגדל..ברצינות.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:שון דאוסן נחתך מליגת הקיץ. יחזור ארצה.
שוקינג
בקרוב בירושלים אנשאללה
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:שון דאוסן נחתך מליגת הקיץ. יחזור ארצה.
שוקינג
בקרוב בירושלים אנשאללה
הוא שחור, זה לא תופס אצל התקשורת
שוקינג
בקרוב בירושלים אנשאללה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים