המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:הכל בסדר, הוא לא בא.
er79 כתב:אז יש לנו קאדר ישראלי נעול? טיוס, דיבא', משעור, כהן? אני יוצא מנקודת הנחה ששגב יהיה החמישי. לא ברור לי אם יהיה שישי. לא נראה לי שיש צורך בכזה. מקווה שלא דאוסן בכל מקרה. הגיע הזמן להתפנות כבר לזרים. משימה לא פחות חשובה להעיף את סמית, לתת לו את הכסף שלו וביי.
er79 כתב:סמית לא צריך להישאר גם בתפקיד של דוני הקמע. שודד בטרנינג. שיקח את השכר שלו ושיתחפף. ספאחיה אמר שיעיף את כולם? שיעמוד במילה שלו
dod כתב:er79 כתב:סמית לא צריך להישאר גם בתפקיד של דוני הקמע. שודד בטרנינג. שיקח את השכר שלו ושיתחפף. ספאחיה אמר שיעיף את כולם? שיעמוד במילה שלו
לא ישלמו לו את כל הכסף כשהוא לא משחק בכלל.
Adam כתב:דווקא אין לי בעיה שדאוסן יגיע כגיבוי בעמדת הסווינגמן.
הוא יותר אתלט וקשוו מלנדסברג, וההגנה שלו לא כזאת גרועה כמו שחושבים
שועל כתב:לא ברורה לי ההתעסקות המוגזמת של מכבי בישראלים, כאילו זו הייתה הבעיה וזה מה שיקבע את גורל העונה הבאה.
בלי ועם קשר, החתמת ישראלי נוסף בסכומים האלו זו טעות, אי אפשר לטעון מצד אחד שהתקציב קטן, ומצד שני להחתים כמות מוגזמת של ישראלים בשכר ברוטו מטורף.
Naor116 כתב:מה די נו מה, שנה שעברה התחננו שהוא יבוא, יש צ׳אנס להחתים את הישראלי הכי מבטיח בינתיים (שהוכיח משהו) לחוזה ארוך טווח , עם פוטנציאל גבוה, צעיר, אחד הישראלים הכי טובים בליגה , אתלטיות שאין לאף ישראלי מקצוען שיעבוד קשה , זריקה לשלוש לא גרועה כמו שחושבים 36% בליגה ריבאונדר טוב לעמדה 2 5.3 למשחק , 1.3 חטיפות ויהיה בן 24 רק בדצמבר אז מה הבעיה שלכם רק כי הוא רוצה להיות בנבא? תפסיקו להתבכיין על כל צעד של מכבי
קובי כתב:שועל כתב:לא ברורה לי ההתעסקות המוגזמת של מכבי בישראלים, כאילו זו הייתה הבעיה וזה מה שיקבע את גורל העונה הבאה.
בלי ועם קשר, החתמת ישראלי נוסף בסכומים האלו זו טעות, אי אפשר לטעון מצד אחד שהתקציב קטן, ומצד שני להחתים כמות מוגזמת של ישראלים בשכר ברוטו מטורף.
החוק הרוסי פשוט דופק את הקבוצה בעניין הזה.