RomanR כתב:לפי ורד כהן, טימור קיבל הצעה של 250 אלף לעונה. גם דוסון וגם טימור? מה בונים שם?
*נבחרת ישראל*
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:לפי ורד כהן, טימור קיבל הצעה של 250 אלף לעונה. גם דוסון וגם טימור? מה בונים שם?
ShiriV כתב:RomanR כתב:לפי ורד כהן, טימור קיבל הצעה של 250 אלף לעונה. גם דוסון וגם טימור? מה בונים שם?
מן הסתם זה או דוסון או טימור..
בבקשה טימור
ShiriV כתב:בבקשה לא דוסון בבקשה לא דוסון בבקשה לא דוסון בבקשה לא דוסון בבקשה לא דוסון
בבקשה לא דוסון בבקשה לא דוסון בבקשה לא דוסון בבקשה לא דוסון בבקשה לא דוסון
בקשה אחת לכל מקבל החלטות* במכבי.
*ספאחיה החזיר לי את שלו
RomanR כתב:אני היחיד שחושב שזה לא יהיה נורא לגמריי אם רייס יחתום באנדולו בסוף?
אחדשיודע כתב:RomanR כתב:אני היחיד שחושב שזה לא יהיה נורא לגמריי אם רייס יחתום באנדולו בסוף?
כן, אתה היחיד.
(לא)
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:RomanR כתב:אני היחיד שחושב שזה לא יהיה נורא לגמריי אם רייס יחתום באנדולו בסוף?
כן, אתה היחיד.
(לא)
אותי רק מעניין לשמוע האם הם ימחזרו את התגובות שהיו אחרי בלאט.
"זה לא להאמין חוסר המזל שפוקד אותנו בשנים האחרונות בכלל והקיץ הזה בפרט"
"אם בעבר היו אלה הפציעות שפגעו בנו ולא נתנו לנו סיכוי, הקיץ הזה מי שסוגר איתנו קם והולך ומשאיר אותנו פעורי פה"
"אנחנו מקווים שהקהל יודע כמה אנחנו עושים למען המועדון"
"השינויים שהוצרכנו לעשות בעקבות הבריחה של בלאט ורייס הם מעבר לכל מה שאתה יכול לחשוב עליו, לחפש מאמן ושחקן כל כך מרכזי בתקופה הזו אחרי שכבר סגרת עם שניים זה כמעט בלתי אפשר"
שועל כתב:אז יש בעיות תקציב רק כשזה מגיע לגוים?![]()
מועדון גזען.
אדם כתב:זה לא מחיב שזה יהיה או טימור או דוסון בתאוריה זה יכול להיות שניהם.
בחוק הצעירים שניהם נחשבים ובסיטואציה מסוימת מכבי יכולה להשאיל את שגב וליצור סגל שבנוי על משעור ,דיברתלומאו,כהן,טיוס;דוסון וטימור 6 ישראלים .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־16 אורחים