המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדם כתב:אני הבנתי שמבטלים את הצורך הצעיר מתחת לגיל 22 ורק מתחת לגיל 25 נשאר אולי טעיתי.
אם לארקין פנוי למה מכבי נתקעים על רייס.
המגעים בין קבוצות ליגת העל השונות, שהחלו לאחר איום פרישת הקבוצות מהליגה לפני חצי שנה, נמשכים גם בימים האחרונים. אמש (ראשון) נפגשו חלק מראשי מהקבוצות על מנת לדון בשינויים אפשריים לקראת העונה הבאה. אחת הדרישות שצפויה לעבור היא החזרת חוק הצעירים במתכונת מלאה, קרי שני שחקנים צעירים בסגל מתחת לגיל 22 ושחקן נוסף מתחת לגיל 25, לאחר שבתחילת העונה הועברה החלטה להחיל את החוק במתכונת מצומצמת של ישראלי אחד מתחת לגיל 22 וישראלי נוסף מתחת לגיל 25.
במסגרת החזרת חוק הצעירים המלא, ייתכן שתתאפשר הרשמת שישה זרים בסגל הקבוצות עד לתקופת הפלייאוף. הבקשה הגיעה משתי הקבוצות הבכירות המשחקות באירופה, מכבי תל אביב והפועל ירושלים, שרוצות להגדיל את מכסת הזרים בשביל המפעלים היבשתיים. אבל גם אם היא תתקבל, בפלייאוף יוכלו הקבוצות לרשום רק חמישה זרים.
RomanR כתב:כל כך מפגר שבליגה המעולה שלנו לא יודעים אילו חוקים תופסים לעונת המשחקים הקרובה עד אמצע יולי. קבוצות תקועות בבנייה ובתכנון בגלל האקוניסים והאמסלמים שמדרדרים את הליגה החלשה ממילא שלנו אל תוך תהום.
תזכירו לי למה מכבי נשארת בליגה?
jol9 כתב:RomanR כתב:כל כך מפגר שבליגה המעולה שלנו לא יודעים אילו חוקים תופסים לעונת המשחקים הקרובה עד אמצע יולי. קבוצות תקועות בבנייה ובתכנון בגלל האקוניסים והאמסלמים שמדרדרים את הליגה החלשה ממילא שלנו אל תוך תהום.
אל תיתן להם את הקרדיט הזה.
הבנייה תקועה קודם כל בגלל מכבי ולא בגלל גורמים אחרים.
RomanR כתב:כל כך מפגר שבליגה המעולה שלנו לא יודעים אילו חוקים תופסים לעונת המשחקים הקרובה עד אמצע יולי. קבוצות תקועות בבנייה ובתכנון בגלל האקוניסים והאמסלמים שמדרדרים את הליגה החלשה ממילא שלנו אל תוך תהום.
bigi כתב:אני לא מבין מה ההתלהבות מרייס , מחכים כלכך הרבה זמן לשחקן די בנוני בגדול .., שוכחים שרצו לחתוך אותו באמצע העונה בקדנציה הקודמת .., הוא נמוך לא שומר מי יודע כמה וחייב לידו עוד מישהו משלים + עוד שנתיים הוא יוכל לרוץ למפלגת הגימלאים.
ת'יאודור הרבה יותר מרשים ממנו לפחות לדעתי .
A_P_18 כתב:bigi כתב:אני לא מבין מה ההתלהבות מרייס , מחכים כלכך הרבה זמן לשחקן די בנוני בגדול .., שוכחים שרצו לחתוך אותו באמצע העונה בקדנציה הקודמת .., הוא נמוך לא שומר מי יודע כמה וחייב לידו עוד מישהו משלים + עוד שנתיים הוא יוכל לרוץ למפלגת הגימלאים.
יש לך את גאודלוק ביד , סקורר מהטובים ביבשת , למה לא לנסות להתאים לידו רכז שיחפה על החסרונות שלו וביחד ליצור קו אחורי מאוזן , למה הכל תמיד חייב להיות כל כך מסובך במכבי...
בינתיים מה שקורה זה שמחכים חודש לרייס ,גאודלוק עוד שנייה בחוץ ומכבי בסוף תמצא את עצמה בלי אף אחד מהם , גם אם רייס יחתום בסופו של דבר לך תמצא עכשיו 2 ברמה שישחק לצידו .
A_P_18 כתב:bigi כתב:אני לא מבין מה ההתלהבות מרייס , מחכים כלכך הרבה זמן לשחקן די בנוני בגדול .., שוכחים שרצו לחתוך אותו באמצע העונה בקדנציה הקודמת .., הוא נמוך לא שומר מי יודע כמה וחייב לידו עוד מישהו משלים + עוד שנתיים הוא יוכל לרוץ למפלגת הגימלאים.
יש לך את גאודלוק ביד , סקורר מהטובים ביבשת , למה לא לנסות להתאים לידו רכז שיחפה על החסרונות שלו וביחד ליצור קו אחורי מאוזן , למה הכל תמיד חייב להיות כל כך מסובך במכבי...
בינתיים מה שקורה זה שמחכים חודש לרייס ,גאודלוק עוד שנייה בחוץ ומכבי בסוף תמצא את עצמה בלי אף אחד מהם , גם אם רייס יחתום בסופו של דבר לך תמצא עכשיו 2 ברמה שישחק לצידו .
felix_r כתב:A_P_18 כתב:bigi כתב:אני לא מבין מה ההתלהבות מרייס , מחכים כלכך הרבה זמן לשחקן די בנוני בגדול .., שוכחים שרצו לחתוך אותו באמצע העונה בקדנציה הקודמת .., הוא נמוך לא שומר מי יודע כמה וחייב לידו עוד מישהו משלים + עוד שנתיים הוא יוכל לרוץ למפלגת הגימלאים.
לדעתי פשוט אין כסף לגאודלוק
felix_r כתב:Joffrey Lauvergne שוחרר מבולס והפך לשחקן חופשי. זהו סנטר ששווה להשקיע בו
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:Joffrey Lauvergne שוחרר מבולס והפך לשחקן חופשי. זהו סנטר ששווה להשקיע בו
כמו שכבר כתבתי בת'רד ה-NBA, דווח שהוא זוכה להתעניינות ממספר קבוצות NBA אחרות.
ורק כדי לדייק - הוא לא שוחרר, הוא היה מלכתחילה שחקן חופשי. מה שהשתנה הוא שהבולס משכו את ההצעה הראשונית שלהם, וכעת הוא שחקן חופשי בלתי מוגבל.
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:Joffrey Lauvergne שוחרר מבולס והפך לשחקן חופשי. זהו סנטר ששווה להשקיע בו
כמו שכבר כתבתי בת'רד ה-NBA, דווח שהוא זוכה להתעניינות ממספר קבוצות NBA אחרות.
ורק כדי לדייק - הוא לא שוחרר, הוא היה מלכתחילה שחקן חופשי. מה שהשתנה הוא שהבולס משכו את ההצעה הראשונית שלהם, וכעת הוא שחקן חופשי בלתי מוגבל.
לא היית לוקח אותו למכבי?
A_P_18 כתב:לא חושב שגאודלוק יקבל במילאנו או בפנא 2 מיליון לעונה , גאודלוק רוצה להישאר לא אמורה למכבי להיות בעיה נגיד לפתוח עמו את החוזה מחדש ואולי לנסות להחתימו לשנתיים נוספות תמורת 3M לדוגמה , לא מאמין שכסף זה מה שמונע ממכבי להשאיר את גאודלוק נראה לי יותר מסיבות מקצועיות , אולי ספחיה לא מעוניין בו .
felix_r כתב:Joffrey Lauvergne שוחרר מבולס והפך לשחקן חופשי. זהו סנטר ששווה להשקיע בו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Gevaudan, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־16 אורחים