ת'רד המלפפונים - shame, shame, shame

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים - shame, shame, shame

הודעהעל ידי אדם » 09 יולי 2017, 13:41

אני גם לא אוהב את השקט שקורה בזרים אבל אולי מכבי החליטו לעבוד לפי שיטה לפי התאמה של שחקן בשחקן ולא להתחיל בלהביא שחקן לעמדה 3 אחרי זה ל5 ואחד לפה הכוונהה בזרים ואז אין שום התאמה לשיטה לדרך.
מחכים לראות מי האחד הרכז ולפי זה יחתימו את השאר ויתיאו לסגנון של הרכז .
מצד שני מה שתמוהה זה שאת ההחתמה הראשונה לזרים התחילו ברול ,כאילו כל אירופה רדפו אחריו והינו מפספסים ,זה נראה החתמת קומבינה של סוכן וצריך לראות מי הסוכן שלו ולאיזה שחקנים קשור עוד .
מאוד מוזר כי הזר הראשון להתחיל בו ובכזה מהירות כאילו חסרים ברמתו באירופה שאחרי זה אפשר להחתים .
האפשרות האחרונה שעלתה לי ,זה שרול כנראה יהיה הזר היחיד על הספסל ,מה שאומר שהתחילו בהבאה של רכז מחליף כזה סדרן עבודה מנוסה ,שלא כוכב גדול לא יתן יותר מידי אבל מצפים ממנו לדקות בהובלת כדור ,לניסיון ולשלשה פה ושם לדברים הקטנים ואמרו נסגור אותו ונתקדם.
אדם

הודעהעל ידי אחדשיודע » 09 יולי 2017, 13:48

אדם כתב:אני הבנתי שמבטלים את הצורך הצעיר מתחת לגיל 22 ורק מתחת לגיל 25 נשאר אולי טעיתי.
אם לארקין פנוי למה מכבי נתקעים על רייס.

לא שמעתי על דבר כזה. אם כבר, הדיבור כרגע הוא על החוק במתכונתו הקודמת עם שינוי קל (2 צעירים מתחת לגיל 22 + צעיר אחד מתחת לגיל 25, כשבזמן העונה הסדירה יהיה אפשר לרשום זר שישי במקום שחקן אחד מתחת לגיל 22 - אם כי זה לא סוכם עדיין כאמור):
המגעים בין קבוצות ליגת העל השונות, שהחלו לאחר איום פרישת הקבוצות מהליגה לפני חצי שנה, נמשכים גם בימים האחרונים. אמש (ראשון) נפגשו חלק מראשי מהקבוצות על מנת לדון בשינויים אפשריים לקראת העונה הבאה. אחת הדרישות שצפויה לעבור היא החזרת חוק הצעירים במתכונת מלאה, קרי שני שחקנים צעירים בסגל מתחת לגיל 22 ושחקן נוסף מתחת לגיל 25, לאחר שבתחילת העונה הועברה החלטה להחיל את החוק במתכונת מצומצמת של ישראלי אחד מתחת לגיל 22 וישראלי נוסף מתחת לגיל 25.

במסגרת החזרת חוק הצעירים המלא, ייתכן שתתאפשר הרשמת שישה זרים בסגל הקבוצות עד לתקופת הפלייאוף. הבקשה הגיעה משתי הקבוצות הבכירות המשחקות באירופה, מכבי תל אביב והפועל ירושלים, שרוצות להגדיל את מכסת הזרים בשביל המפעלים היבשתיים. אבל גם אם היא תתקבל, בפלייאוף יוכלו הקבוצות לרשום רק חמישה זרים.

לגבי לארקין - הוא יקר מידי בשביל הפדרמנים. יש לא מעט אופציות אחרות מלבד רייס או לארקין, אבל לא נראה שאבי אבן וחבריו מתקדמים לשם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 09 יולי 2017, 14:11

הייתי רוצה לומר שאני סומך על ספאחיה, אלא שאחרי העונה האחרונה, גם זה לא.

זה שאין פה עדיין אף שחקן שאפשר להתייחס אליו כשחקן יורוליג מוביל, מתחיל להיות מדאיג
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי RomanR » 09 יולי 2017, 14:42

כל כך מפגר שבליגה המעולה שלנו לא יודעים אילו חוקים תופסים לעונת המשחקים הקרובה עד אמצע יולי. קבוצות תקועות בבנייה ובתכנון בגלל האקוניסים והאמסלמים שמדרדרים את הליגה החלשה ממילא שלנו אל תוך תהום.
תזכירו לי למה מכבי נשארת בליגה?
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי jol9 » 09 יולי 2017, 14:45

RomanR כתב:כל כך מפגר שבליגה המעולה שלנו לא יודעים אילו חוקים תופסים לעונת המשחקים הקרובה עד אמצע יולי. קבוצות תקועות בבנייה ובתכנון בגלל האקוניסים והאמסלמים שמדרדרים את הליגה החלשה ממילא שלנו אל תוך תהום.

אל תיתן להם את הקרדיט הזה.
הבנייה תקועה קודם כל בגלל מכבי ולא בגלל גורמים אחרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי RomanR » 09 יולי 2017, 14:49

jol9 כתב:
RomanR כתב:כל כך מפגר שבליגה המעולה שלנו לא יודעים אילו חוקים תופסים לעונת המשחקים הקרובה עד אמצע יולי. קבוצות תקועות בבנייה ובתכנון בגלל האקוניסים והאמסלמים שמדרדרים את הליגה החלשה ממילא שלנו אל תוך תהום.

אל תיתן להם את הקרדיט הזה.
הבנייה תקועה קודם כל בגלל מכבי ולא בגלל גורמים אחרים.

לא התכוונתי למכבי ספציפית, מכבי בונה ליורוליג, או אמורה לפחות
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי bigi » 09 יולי 2017, 14:58

אני לא מבין מה ההתלהבות מרייס , מחכים כלכך הרבה זמן לשחקן די בנוני בגדול .., שוכחים שרצו לחתוך אותו באמצע העונה בקדנציה הקודמת .., הוא נמוך לא שומר מי יודע כמה וחייב לידו עוד מישהו משלים + עוד שנתיים הוא יוכל לרוץ למפלגת הגימלאים.

ת'יאודור הרבה יותר מרשים ממנו לפחות לדעתי .
bigi

הודעהעל ידי A_P_18 » 09 יולי 2017, 15:03

ישראלי אחד אפילו לא יהיה פה אם מכבי לא בליגה (לא שאני נגד)
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי felix_r » 09 יולי 2017, 15:05

Joffrey Lauvergne שוחרר מבולס והפך לשחקן חופשי. זהו סנטר ששווה להשקיע בו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A_P_18 » 09 יולי 2017, 15:15

bigi כתב:אני לא מבין מה ההתלהבות מרייס , מחכים כלכך הרבה זמן לשחקן די בנוני בגדול .., שוכחים שרצו לחתוך אותו באמצע העונה בקדנציה הקודמת .., הוא נמוך לא שומר מי יודע כמה וחייב לידו עוד מישהו משלים + עוד שנתיים הוא יוכל לרוץ למפלגת הגימלאים.

יש לך את גאודלוק ביד , סקורר מהטובים ביבשת , למה לא לנסות להתאים לידו רכז שיחפה על החסרונות שלו וביחד ליצור קו אחורי מאוזן , למה הכל תמיד חייב להיות כל כך מסובך במכבי...
בינתיים מה שקורה זה שמחכים חודש לרייס ,גאודלוק עוד שנייה בחוץ ומכבי בסוף תמצא את עצמה בלי אף אחד מהם , גם אם רייס יחתום בסופו של דבר לך תמצא עכשיו 2 ברמה שישחק לצידו .
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי felix_r » 09 יולי 2017, 15:17

A_P_18 כתב:
bigi כתב:אני לא מבין מה ההתלהבות מרייס , מחכים כלכך הרבה זמן לשחקן די בנוני בגדול .., שוכחים שרצו לחתוך אותו באמצע העונה בקדנציה הקודמת .., הוא נמוך לא שומר מי יודע כמה וחייב לידו עוד מישהו משלים + עוד שנתיים הוא יוכל לרוץ למפלגת הגימלאים.

יש לך את גאודלוק ביד , סקורר מהטובים ביבשת , למה לא לנסות להתאים לידו רכז שיחפה על החסרונות שלו וביחד ליצור קו אחורי מאוזן , למה הכל תמיד חייב להיות כל כך מסובך במכבי...
בינתיים מה שקורה זה שמחכים חודש לרייס ,גאודלוק עוד שנייה בחוץ ומכבי בסוף תמצא את עצמה בלי אף אחד מהם , גם אם רייס יחתום בסופו של דבר לך תמצא עכשיו 2 ברמה שישחק לצידו .

לדעתי פשוט אין כסף לגאודלוק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שועל » 09 יולי 2017, 15:24

A_P_18 כתב:

יש פה עניין של כסף דבר ראשון, השאלה היא איזה הצעות הוא קיבל עד עכשיו.

דבר שני, אני לא בטוח לגבי האפקטיביות של גאודלוק באופן כללי לצד רכז. חוסר היכולת שלו לקלוע בלי שליטה מלאה בכדור די בולטת.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי RomanR » 09 יולי 2017, 15:25

felix_r כתב:
A_P_18 כתב:

לדעתי פשוט אין כסף לגאודלוק

החוזה של גאודלוק הוא על 2 מיליון לעונה הקרובה, לא נראה שמכבי רוצה ויכולה לשלם סכומים כאלה, מה גם שלא בטוח שהוא שווה את הסכום
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי אחדשיודע » 09 יולי 2017, 15:29

felix_r כתב:Joffrey Lauvergne שוחרר מבולס והפך לשחקן חופשי. זהו סנטר ששווה להשקיע בו

כמו שכבר כתבתי בת'רד ה-NBA, דווח שהוא זוכה להתעניינות ממספר קבוצות NBA אחרות.
ורק כדי לדייק - הוא לא שוחרר, הוא היה מלכתחילה שחקן חופשי. מה שהשתנה הוא שהבולס משכו את ההצעה הראשונית שלהם, וכעת הוא שחקן חופשי בלתי מוגבל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 09 יולי 2017, 15:31

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:Joffrey Lauvergne שוחרר מבולס והפך לשחקן חופשי. זהו סנטר ששווה להשקיע בו

ורק כדי לדייק - הוא לא שוחרר, הוא היה מלכתחילה שחקן חופשי. מה שהשתנה הוא שהבולס משכו את ההצעה הראשונית שלהם, וכעת הוא שחקן חופשי בלתי מוגבל.

לא היית לוקח אותו למכבי?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 09 יולי 2017, 15:31

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:

לא היית לוקח אותו למכבי?

כן, אבל לא נראה לי שזה בהישג יד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי A_P_18 » 09 יולי 2017, 15:34

לא חושב שגאודלוק יקבל במילאנו או בפנא 2 מיליון לעונה , גאודלוק רוצה להישאר לא אמורה למכבי להיות בעיה נגיד לפתוח עמו את החוזה מחדש ואולי לנסות להחתימו לשנתיים נוספות תמורת 3M לדוגמה , לא מאמין שכסף זה מה שמונע ממכבי להשאיר את גאודלוק נראה לי יותר מסיבות מקצועיות , אולי ספחיה לא מעוניין בו .
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי שועל » 09 יולי 2017, 15:37

A_P_18 כתב:לא חושב שגאודלוק יקבל במילאנו או בפנא 2 מיליון לעונה , גאודלוק רוצה להישאר לא אמורה למכבי להיות בעיה נגיד לפתוח עמו את החוזה מחדש ואולי לנסות להחתימו לשנתיים נוספות תמורת 3M לדוגמה , לא מאמין שכסף זה מה שמונע ממכבי להשאיר את גאודלוק נראה לי יותר מסיבות מקצועיות , אולי ספחיה לא מעוניין בו .

3 מיליון זה לא מעט, לא בטוח שזו תהיה החלטה טובה.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי ankram » 09 יולי 2017, 16:29

השאלה כמה הוא מצפה לקבל , הוא יכול להיות 2 מליון יורו בקלות.
הלוואי ויגיע.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Weems13 » 09 יולי 2017, 16:38

כמה זמן עד שנשמע שניקולה, ספאחיה ואבי אבן בוגאס בוחנים שחקנים?
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Gevaudan, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־16 אורחים