המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:חתם רשמית. 228 מיליון דולר ל- 4 שנים. החוזה הגדול בהיסטוריה!
Sources: Bulls pulled qualifying offer on forward Joffrey Lauvergne, making him unrestricted free agent. Several teams showing interest.
שועל כתב:מרקאנן נראה שחקן עם פוטנציאל להיות משהו גדול.
שועל כתב:מרקאנן נראה שחקן עם פוטנציאל להיות משהו גדול.
שמואל1 כתב:חתם רשמית. 228 מיליון דולר ל- 4 שנים. החוזה הגדול בהיסטוריה!
ankram כתב:שועל כתב:מרקאנן נראה שחקן עם פוטנציאל להיות משהו גדול.
השאלה אם אלו סתם שמות שזורקים והם לא ריאלים למכבי , יש לא מעט שמות בליגת הקיץ , אני חושב ש 80% מהשמות שזורקים פה , לא ריאלים בעליל.
שועל כתב:ankram כתב:שועל כתב:מרקאנן נראה שחקן עם פוטנציאל להיות משהו גדול.
השאלה אם אלו סתם שמות שזורקים והם לא ריאלים למכבי , יש לא מעט שמות בליגת הקיץ , אני חושב ש 80% מהשמות שזורקים פה , לא ריאלים בעליל.
הוא בחירת דרפאט רביעית מהדראפט האחרון.
ankram כתב:שועל כתב:ankram כתב:שועל כתב:מרקאנן נראה שחקן עם פוטנציאל להיות משהו גדול.
הוא בחירת דרפאט רביעית מהדראפט האחרון.
רביעי בדראפט? נראה לך שיש סיכוי שיסכים לחוזה של פחות ממליון באירופה? ד"א איך השם שלו באנגלית?
ankram כתב:שמואל1 כתב:חתם רשמית. 228 מיליון דולר ל- 4 שנים. החוזה הגדול בהיסטוריה!
ראה את החוזה של קרי ועשה הכל כדי לקבל את החוזה הכי גדול , זה הבחור , גרידי.
מדהים ששחקן ללא הגנה בכלל , אבל אפילו לא בשיט , שלא התקרב אפילו למאבק על אליפות , זוכה לחוזה כזה , יוסטון מאד תצטער על הבזבוז הזה.
Adrian Wojnarowski: Toronto is finalizing a sign-and-trade with Indiana to move Cory Joseph for CJ Miles, league sources tell ESPN.
Sources: Toronto-Indiana deal is agreed in principle. Miles will sign a 3-year, approximately $25M deal with Raptors, with player option.
אחדשיודע כתב:ankram כתב:שמואל1 כתב:חתם רשמית. 228 מיליון דולר ל- 4 שנים. החוזה הגדול בהיסטוריה!
ראה את החוזה של קרי ועשה הכל כדי לקבל את החוזה הכי גדול , זה הבחור , גרידי.
מדהים ששחקן ללא הגנה בכלל , אבל אפילו לא בשיט , שלא התקרב אפילו למאבק על אליפות , זוכה לחוזה כזה , יוסטון מאד תצטער על הבזבוז הזה.
לא יודע אם אתה רציני או לא, אבל "גרידי" לא שייך לכאן. שחקן עם וותק של 8-9 שנים שנבחר לאחת מחמישיות העונה יכול לזכות באופן כמעט חד פעמי לחוזה "סופר-מקסימום" (משהו שנכנס עם ההסכם הקיבוצי החדש בין הליגה לשחקנים), או במקרה שלו להארכת חוזה. יוסטון ניצלה את ההזדמנות הזאת כדי להבטיח את ההישארות שלו לתקופה ארוכה ככל האפשר.
עכשיו, הרוקטס היו בין 4 הקבוצות הטובות ביותר בעונה שעברה (ויסלחו לי בוסטון), כשלפניה שתי קבוצות עם 3-4 אולסטארים. אני לא מת על הארדן, אבל הוא כנראה שווה את זה במחירים של היום. תקרת השכר ומשכורות השחקנים לא סתם מטפסות, הליגה מכניסה הרבה יותר כסף מבעבר.
* החוזה של הארדן אומנם גדול יותר בסך הכללי כעת, אבל פר עונה קרי עדיין ירוויח יותר (הארדן 228 ב-6 שנים, קרי 201 ב-5 שנים). בארה"ב כינו את זה בצדק בתור "הארכת החוזה היקרה בהיסטוריה", ולא בתור החוזה הגדול ביותר (כפי שאני בעצמי כיניתי אותו, באופן קצת פחות מדויק).
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־11 אורחים