המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אלי סהר לא ממש אמין
אחדשיודע כתב:גם עם דוראנט היו פערים גדולים.
לא תלוש אבל שאחד מבין דוסון/טימור יצטרפו.
RomanR כתב:גלדסטון טען בערוץ הספורט שבהחתמת משעור מכבי סיימה את החתמות הישראלים שלה
my man כתב:RomanR כתב:גלדסטון טען בערוץ הספורט שבהחתמת משעור מכבי סיימה את החתמות הישראלים שלה
אז זה אומר שמקל נשאר כי מכבי רוצים עוד גארד ישראלי(מדברים על טימור ודוסון לא מעט)
RomanR כתב:my man כתב:RomanR כתב:גלדסטון טען בערוץ הספורט שבהחתמת משעור מכבי סיימה את החתמות הישראלים שלה
אז זה אומר שמקל נשאר כי מכבי רוצים עוד גארד ישראלי(מדברים על טימור ודוסון לא מעט)
לא בהכרח. קשה לי לראות את ספאחיה בולע עצם כמו מקל על ההתחלה. או שטימור יחתום או שאף אחד מהם לדעתי
bigi כתב:ב 19 אם אני לא טועה תגמר ליגת הקיץ , אולי ספאחיה החליט להרכיב חמישיה משחקנים שהוא מכיר ולאו דווקא משחקנים בשוק האירופאי .., או שלא .. או שלא
Holiday_Armadillo כתב:bigi כתב:ב 19 אם אני לא טועה תגמר ליגת הקיץ , אולי ספאחיה החליט להרכיב חמישיה משחקנים שהוא מכיר ולאו דווקא משחקנים בשוק האירופאי .., או שלא .. או שלא
המפתח במה שאמרת זה - ''ליגת הקיץ''
יש שחקנים שימשיכו למחנות שנגמרים באוקטובר, ואלה השחקנים ששווים משהו
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:bigi כתב:ב 19 אם אני לא טועה תגמר ליגת הקיץ , אולי ספאחיה החליט להרכיב חמישיה משחקנים שהוא מכיר ולאו דווקא משחקנים בשוק האירופאי .., או שלא .. או שלא
המפתח במה שאמרת זה - ''ליגת הקיץ''
יש שחקנים שימשיכו למחנות שנגמרים באוקטובר, ואלה השחקנים ששווים משהו
בדר"כ. יש שחקנים שיעדיפו לבטח את עצמם עם חוזה יפה באירופה מאשר לחתום על חוזה לא מובטח ב-NBA.
ומצד שני, פה ושם יש גם שון דוסונים במחנות של אוקטובר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: WendelA ו־16 אורחים