המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:כשתקציב השחקנים הוא של קבוצת אמצע טבלה בליגה הטיבטית זה לא רלוונטי אם ספאחיה מחליט או לא
גל גל כתב:הם יכולים להציע ...אבל ספחיה הוא מחליט ...ככה אומרים
jol9 כתב:גל גל כתב:הם יכולים להציע ...אבל ספחיה הוא מחליט ...ככה אומרים
ניקולה וספאחיה צריכים להיות אלה שמחליטים יחד.
אבל בינתיים מתגבש סגל של שחקנים שספאחיה לא ראה מעולם... איפה כאן המקום שהוא משפיע?
my man כתב:יודעים מה יהיה חזק?
אם ספאחיה קולט לאן הוא הגיע ומחליט להתפטר...
my man כתב:יודעים מה יהיה חזק?
אם ספאחיה קולט לאן הוא הגיע ומחליט להתפטר...
jol9 כתב:חייב להודות שבינתיים נראה שאחדש ושועליקו צדקו לגבי הירידה החדה בתקציב ואני טעיתי...
MTA2311 כתב:כשתקציב השחקנים הוא של קבוצת אמצע טבלה בליגה הטיבטית זה לא רלוונטי אם ספאחיה מחליט או לא
jol9 כתב:חייב להודות שבינתיים נראה שאחדש ושועליקו צדקו לגבי הירידה החדה בתקציב ואני טעיתי...
jol9 כתב:גל גל כתב:הם יכולים להציע ...אבל ספחיה הוא מחליט ...ככה אומרים
אבל בינתיים מתגבש סגל של שחקנים שספאחיה לא ראה מעולם... איפה כאן המקום שהוא משפיע?
שועל כתב:jol9 כתב:חייב להודות שבינתיים נראה שאחדש ושועליקו צדקו לגבי הירידה החדה בתקציב ואני טעיתי...
שיעור ראשון בהסקת מסקנות מבית מדרשם של פורצי הדרך פדרמן ושות'
toja27 כתב:jol9 כתב:גל גל כתב:הם יכולים להציע ...אבל ספחיה הוא מחליט ...ככה אומרים
הוא בוחר את השחקנים, אבל איזו קבוצת יורוליג תחרותית אתה באמת יכול לבנות כשאתה לא יכול להתמודד כלכלית נגד קבוצות אמצע טבלה של היורוליג?
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:גל גל כתב:הם יכולים להציע ...אבל ספחיה הוא מחליט ...ככה אומרים
הוא בוחר את השחקנים, אבל איזו קבוצת יורוליג תחרותית אתה באמת יכול לבנות כשאתה לא יכול להתמודד כלכלית נגד קבוצות אמצע טבלה של היורוליג?
בינתיים הוא לא בחר שום שחקן.
אישר במקרה הטוב אבל לא בחר.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:חייב להודות שבינתיים נראה שאחדש ושועליקו צדקו לגבי הירידה החדה בתקציב ואני טעיתי...
דבר ראשון, צא מנקודת הנחה שאתה תמיד טועה, זה יקל לך על החיים
דבר שני, יש עניין או אין? מתי מותר להתחיל להתלונן/להתבכיין?
my man כתב:זו תהיה עונה מגעילה שבסופה או באמצעה או בתחילתה כבר ספאחיה יהפך לשנוא..
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:חייב להודות שבינתיים נראה שאחדש ושועליקו צדקו לגבי הירידה החדה בתקציב ואני טעיתי...
דבר ראשון, צא מנקודת הנחה שאתה תמיד טועה, זה יקל לך על החיים
דבר שני, יש עניין או אין? מתי מותר להתחיל להתלונן/להתבכיין?
ששששש... אחדש ושועל עוד לא יודעים את זה.
האמת בגזרת השחרורים היה די מעניין ומפתיע עד עכשיו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים