Assaf M כתב:אני שומע בינתיים רק טייריס טייריס טייריס. לא מבין למה הם מתעקשים עליו בחיי.
כי הם בטוחים שהוא יעזור למכור מנויים. ככה מכבי מקבלים החלטות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Assaf M כתב:אני שומע בינתיים רק טייריס טייריס טייריס. לא מבין למה הם מתעקשים עליו בחיי.
MTA2311 כתב:זה שחקן דומיננטי בטירוף. מחזיק 20 שניות את הכדור כל התקפה, והכל סובב סביבו. יש לו יכולות אישיות גבוהות מאוד, צריך לראות אם זה מתאים למכבי.
MTA2311 כתב:אבל אתה יודע מה מסביב, אנחנו לא מדברים באוויר. אתה מבין בדיוק כמה מוכנים להשקיע, אז זה השחקן שאתה מביא? אני לא.
MTA2311 כתב:אבל אתה יודע מה מסביב, אנחנו לא מדברים באוויר. אתה מבין בדיוק כמה מוכנים להשקיע, אז זה השחקן שאתה מביא? אני לא.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אבל אתה יודע מה מסביב, אנחנו לא מדברים באוויר. אתה מבין בדיוק כמה מוכנים להשקיע, אז זה השחקן שאתה מביא? אני לא.
יש מישהו שאתה כן מביא? (באמת מעניין אותי אם יש לך שם מסויים)
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אבל אתה יודע מה מסביב, אנחנו לא מדברים באוויר. אתה מבין בדיוק כמה מוכנים להשקיע, אז זה השחקן שאתה מביא? אני לא.
אין לי שם, אבל את המעט כסף שיש אני שם בעמדה הזאת, ולא על טייריס. רוצים לבנות קבוצה עם מינימום כסף? לפחות בעמדה הזאת תביאו שחקן
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אבל אתה יודע מה מסביב, אנחנו לא מדברים באוויר. אתה מבין בדיוק כמה מוכנים להשקיע, אז זה השחקן שאתה מביא? אני לא.
אין לי שם, אבל את המעט כסף שיש אני שם בעמדה הזאת, ולא על טייריס. רוצים לבנות קבוצה עם מינימום כסף? לפחות בעמדה הזאת תביאו שחקן
צריך שחקנים מצויינים בכל עמדה.
1, 2, 3, 4 ו-5.
ב-5 אפשר להמר טיפה יותר, כי טיוס הוא בק-אפ מצויין, אבל פה זה מסתכם.
כל פגיעה צריכה להיות בול. לא רק רכז.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אבל אתה יודע מה מסביב, אנחנו לא מדברים באוויר. אתה מבין בדיוק כמה מוכנים להשקיע, אז זה השחקן שאתה מביא? אני לא.
צריך שחקנים מצויינים בכל עמדה.
1, 2, 3, 4 ו-5.
ב-5 אפשר להמר טיפה יותר, כי טיוס הוא בק-אפ מצויין, אבל פה זה מסתכם.
כל פגיעה צריכה להיות בול. לא רק רכז.
איתי-שגב כתב:ב3 אפשר להמר.
גל גל כתב:אני ממשתמש לא אוהב את הסגנון משחק שלו...אבל אם מחפשים בעל בית ומישהו שינהל את המשחק ..קנדל מרשל יכול להיות אופציה טובה יתר את ה 6-9 אסיסטים כל משחק והגנה טובה....עם שחקן טוב בעמדה 2 שקולע מבחוץ ועוד 3 שחודר טוב וזה יכול לעבוד מעולה ...צריך באמת שחקנים חכמים שעושים הגנה ומרגשים אחד לשני
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים