MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:ת'יאודור במילאנו.
מילאנו ביום מטורף של 6 החתמות. ולא סתם החתמות, אלא מאוד מרשימות. בנתה יופי של קבוצה ביום אחד.
ומכבי? ישנים בעמידה.
מקור?
https://twitter.com/Sportando/status/884501341904744450
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:ת'יאודור במילאנו.
מילאנו ביום מטורף של 6 החתמות. ולא סתם החתמות, אלא מאוד מרשימות. בנתה יופי של קבוצה ביום אחד.
ומכבי? ישנים בעמידה.
מקור?
שמואל1 כתב:ת'יאודור במילאנו.
ומכבי? ישנים בעמידה.
שועל כתב:שמואל1 כתב:ת'יאודור במילאנו.
ומכבי? ישנים בעמידה.
איזו החתמה שם מאוד מרשימה?
אני גם לא רואה אותו ואת גאודלוק מסתדרים ביחד.
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:ת'יאודור במילאנו.
ומכבי? ישנים בעמידה.
אני אהבתי את כל ההחתמות.
גאודלוק ות'יאודור זה קו אחורי נפלא שהלוואי שהיה למכבי.
שועל כתב:שמואל1 כתב:ת'יאודור במילאנו.
ומכבי? ישנים בעמידה.
כרגיל מילאנו תהיה אוסף של שחקנים לא קשורים.
שועל כתב:Weems13 כתב:שועל כתב:Adam כתב:שועל כתב:אתה לא. מספיק בשביל זה 5 ישראלים כולל צעיר. במשחק נתון מספיקים שישחקו 3 ישראלים.
להעמיס את הסגל בישראלים זה צעד מטופש שפוגע במכבי גם ביורוליג וגם בתקציב.
באיזה עולם בדיוק 3 ישראלים יספיקו לך למשחק ליגה? כשיומיים-שלושה אחר"כ יש לך משחק יורוליג חשוב.
אתה מבין ששניים מתוך השלושה האלה יהיו מחויבים תמיד לשחק? איך תעשה בדיוק רוטציה איתם? תתן לכל אחד מהם לשחק 30 דקות? ואז להתיש אותם לקראת משחק יורוליג שנחשב הרבה יותר חשוב?
אנחנו צריכים לפחות 13 שחקנים בכירים בסגל, בדומה לרוב הקבוצות ביורוליג. לגיטימי ש-6 מתוכם יהיו ישראלים.
ואגב, השנה מכבי עשו בשכל שלא הציעו משכורות הזויות על ישראלים בדומה למה שעשו עם יבזורי, והשנה נתנו בדיוק את מה שמגיע להם.
אני לא רואה אף סיבה לא להביא את דאוסון לכאן תמורת 300 אלף דולר לעונה, בדומה למה שעשו עם משעור ודיבארת'.
מה לא ברור? במשחק נתון מספיקים 3 ישראלים פעילים שכל אחד מהם משחק 26 דקות, 5 ישראלים זו תעודת ביטוח מספקת ביותר, יותר מזה זה בזבוז והשקעה במקום הכי פחות חשוב.
גם השנה מכבי שילמה לישראלים יותר ממה שמגיע להם.
לדעתי צריך עוד ישראלי אחד. מספיק פציעה של משעור / כל ישראלי אחר כדי שהסגל הישראלי יהפוך לדל, ובמצב כזה אתה כמובן תבקר את מקבלי ההחלטות ותגיד שהיו צריכים להביא עוד ישראלי.
4 ישראלים במשחק נתון זה מספיק בהחלט, כפי שאמרתי אפילו 3 .
ובלי קשר להחתים שחקן ישראלי בינוני פציע ואז להביא לו גיבוי זה צעד טיפשי נוסף.
חוץ מזה, הוא דיבר על 7 ישראלים, שזו כבר הגזמה פרועה.
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:ת'יאודור במילאנו.
ומכבי? ישנים בעמידה.
אני אהבתי את כל ההחתמות.
גאודלוק ות'יאודור זה קו אחורי נפלא שהלוואי שהיה למכבי.
שילוב לא טוב.
החתמות לא גדולות (יאנג? סאנדרס? מיצוב?), אולי שניים טובות, לא רואה שזו בניה שתצליח.
Adam כתב:שועל כתב:Weems13 כתב:שועל כתב:Adam כתב:באיזה עולם בדיוק 3 ישראלים יספיקו לך למשחק ליגה? כשיומיים-שלושה אחר"כ יש לך משחק יורוליג חשוב.
אתה מבין ששניים מתוך השלושה האלה יהיו מחויבים תמיד לשחק? איך תעשה בדיוק רוטציה איתם? תתן לכל אחד מהם לשחק 30 דקות? ואז להתיש אותם לקראת משחק יורוליג שנחשב הרבה יותר חשוב?
אנחנו צריכים לפחות 13 שחקנים בכירים בסגל, בדומה לרוב הקבוצות ביורוליג. לגיטימי ש-6 מתוכם יהיו ישראלים.
ואגב, השנה מכבי עשו בשכל שלא הציעו משכורות הזויות על ישראלים בדומה למה שעשו עם יבזורי, והשנה נתנו בדיוק את מה שמגיע להם.
אני לא רואה אף סיבה לא להביא את דאוסון לכאן תמורת 300 אלף דולר לעונה, בדומה למה שעשו עם משעור ודיבארת'.
מה לא ברור? במשחק נתון מספיקים 3 ישראלים פעילים שכל אחד מהם משחק 26 דקות, 5 ישראלים זו תעודת ביטוח מספקת ביותר, יותר מזה זה בזבוז והשקעה במקום הכי פחות חשוב.
גם השנה מכבי שילמה לישראלים יותר ממה שמגיע להם.
לדעתי צריך עוד ישראלי אחד. מספיק פציעה של משעור / כל ישראלי אחר כדי שהסגל הישראלי יהפוך לדל, ובמצב כזה אתה כמובן תבקר את מקבלי ההחלטות ותגיד שהיו צריכים להביא עוד ישראלי.
4 ישראלים במשחק נתון זה מספיק בהחלט, כפי שאמרתי אפילו 3 .
ובלי קשר להחתים שחקן ישראלי בינוני פציע ואז להביא לו גיבוי זה צעד טיפשי נוסף.
חוץ מזה, הוא דיבר על 7 ישראלים, שזו כבר הגזמה פרועה.
דיברתי על 5 ישראלים בכירים + 1 צעיר.
יש לך שחקן מאוד פציע כמו משעור, ושחקן לא צפוי כמו טיוס שיכול להחליט ביום בהיר אחד שהוא חולה והרי לך - 2 ישראלים בכירים מושבתים לך לשבוע+
יכול להיות שהישראלים מעולם לא יהיו פקטור אך הם מוכרחים לשחק בליגה שלנו, ובין אם תרצה או לא - הם גם יהיו המחליפים במשחקי יורוליג.
זה מגוחך בעיני להסתמך על 3 או 4 ישראלים בעונה עם 70-90 משחקים, ועוד כשמי שאחראי על להכשיר אותם זה רגב פנאן..
RomanR כתב:אז מילאנו מחתימה שישה שחקנים (טובים יותר או פחות זה פחות רלוונטי) בזמן שמכבי מחתימה את כארם משעור ומתעסקת בלהתחנף לFOX. הייתכן ונמאס מהקבוצה הזאת כבר ביולי?
my man כתב:RomanR כתב:אז מילאנו מחתימה שישה שחקנים (טובים יותר או פחות זה פחות רלוונטי) בזמן שמכבי מחתימה את כארם משעור ומתעסקת בלהתחנף לFOX. הייתכן ונמאס מהקבוצה הזאת כבר ביולי?
יולי של לפני שנתיים..
RomanR כתב:אז מילאנו מחתימה שישה שחקנים (טובים יותר או פחות זה פחות רלוונטי) בזמן שמכבי מחתימה את כארם משעור ומתעסקת בלהתחנף לFOX. הייתכן ונמאס מהקבוצה הזאת כבר ביולי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים