ת'רד המלפפונים - shame, shame, shame

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים - shame, shame, shame

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 יולי 2017, 22:56

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:ת'יאודור במילאנו.
מילאנו ביום מטורף של 6 החתמות. ולא סתם החתמות, אלא מאוד מרשימות. בנתה יופי של קבוצה ביום אחד.
ומכבי? ישנים בעמידה.

מקור?

https://twitter.com/Sportando/status/884501341904744450
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 יולי 2017, 22:59

טוב, זה נראה סגור.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 10 יולי 2017, 23:00

מלא איטלקים מצייצים, כנראה שזה נכון.
er79

הודעהעל ידי שועל » 10 יולי 2017, 23:01

מילאנו ביום מטורף של 6 החתמות. ולא סתם החתמות, אלא מאוד מרשימות. בנתה יופי של קבוצה ביום אחד.
ומכבי? ישנים בעמידה.

איזו החתמה שם מאוד מרשימה?
אני גם לא רואה אותו ואת גאודלוק מסתדרים ביחד.

כרגיל מילאנו תהיה אוסף של שחקנים לא קשורים.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 10 יולי 2017, 23:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 יולי 2017, 23:01

בקיצור, טייריס נשאר האופציה האחרונה.

יהיה כל כך מצחיק אם זה יפול.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדם » 10 יולי 2017, 23:02

אני עוקב ומכיר את תאודור מהרבה משחקים שצופה כבר שנתים עוקב אחריו.
להגיד שגנבת השנה זה הגדרה גדולה מידי הוא הימור ולא ממש מושכל אלא הימור בכל מובן המילה.
אנחהו לא יודעים איך הוא יהיה ברמות הללו בלחץ גדול יותר ובציפעות גדולות עליו.
הבחור חודר מאוד טוב אבל אין לו צעד מהיר או ראשון או זריזות הוא פשוט חודר חזק ובכח ועל ידי תנופה .
הקליעה שלו רעה מאוד אין מה להשוות לקליעה של ריס ,ריס במכבי היה קלעי בינוני מטה ומאז השתדרג לקלעי סבבה לא מכונה אבל תאודור חלש מאוד ויהוה בעיה עבורו.
פיאנגיאני הולך על קבוצת התקפה של שואו וקבוצה שתהיה יכול לתת בראש אבל גם תקבל הרבה בראש.

הענין פה של להכתיר כתרים לשחקן לפי סחף מוגזם,יש תקטפות שהופכים עולמות ומדברים על שחקן שפתאום רוצים להביא אותו אז כבר יורדים עליו ואומרים מיותר וכבר לא כדאי וטעות להביא שיומים לפני יררנו ובאותה נשימה כבר עוברים לטאלנט הבא וכבר מכתירים אותו על סמך כלום חכוכב על .
גם במקרה תאודור זה ממש לא פיסםוס של מכבי ,בדיעבד אולי כן אני מהמר על שחקן טוב לא יודע אם כזה שיעשה הבדל ענק .
אדם

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 יולי 2017, 23:02

שועל כתב:
ומכבי? ישנים בעמידה.

אני אהבתי את כל ההחתמות.
גאודלוק ות'יאודור זה קו אחורי נפלא שהלוואי שהיה למכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 10 יולי 2017, 23:03

שמואל1 כתב:
שועל כתב:
ומכבי? ישנים בעמידה.

אני אהבתי את כל ההחתמות.

שילוב לא טוב.
החתמות לא גדולות (יאנג? סאנדרס? מיצוב?), אולי שתיים טובות, לא רואה שזו בניה שתצליח.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 10 יולי 2017, 23:09, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אדם » 10 יולי 2017, 23:07

שועל כתב:
ומכבי? ישנים בעמידה.

כרגיל מילאנו תהיה אוסף של שחקנים לא קשורים.

זה שמואל מה אתה מצפה.
הוא קופץ מפה לשם לשם לפה לפי הקפיץ וקובע על דעת עצמו נחרצות כאילו זה כבר בטאבו ומוכח.

שנה שעברה אמר שמכבי החתימה תותחים ובנתה סגל מדהים פתאום היום או אתמול אני רואה שאומר שהיה סתם אוסף ורק על הניר חבל שאין לי כח להביא תתגובות שלו.

אם תאודור וגאודולוק היו פה היו אומרים שצריך 3 כדורים ומי ישמור ושהם חורים בהגנה ונמוכים וחסרי פיזיות.
פיאנגיאני בונה תמיד אותו סגנון 3 מובילי שיכולים להפגיז ופחות לאמן אותם אלא לתת להם יד חופשית בהתקפה ולבנות על הכישרון גם בסינה גם בירושלים גם בנבחרת איטליה תמיד אותו קונספט.

תאודור יצטרך ללמד את עצמו לשחרר כדור הוא ממש לא מנהל משחק אלא סקורר בענדה אחת אין לו שום יכולת סדרנות או ניהןל .
אדם

הודעהעל ידי Adam » 10 יולי 2017, 23:08

שועל כתב:
Weems13 כתב:
שועל כתב:
Adam כתב:
שועל כתב:אתה לא. מספיק בשביל זה 5 ישראלים כולל צעיר. במשחק נתון מספיקים שישחקו 3 ישראלים.

להעמיס את הסגל בישראלים זה צעד מטופש שפוגע במכבי גם ביורוליג וגם בתקציב.

באיזה עולם בדיוק 3 ישראלים יספיקו לך למשחק ליגה? כשיומיים-שלושה אחר"כ יש לך משחק יורוליג חשוב.
אתה מבין ששניים מתוך השלושה האלה יהיו מחויבים תמיד לשחק? איך תעשה בדיוק רוטציה איתם? תתן לכל אחד מהם לשחק 30 דקות? ואז להתיש אותם לקראת משחק יורוליג שנחשב הרבה יותר חשוב?
אנחנו צריכים לפחות 13 שחקנים בכירים בסגל, בדומה לרוב הקבוצות ביורוליג. לגיטימי ש-6 מתוכם יהיו ישראלים.
ואגב, השנה מכבי עשו בשכל שלא הציעו משכורות הזויות על ישראלים בדומה למה שעשו עם יבזורי, והשנה נתנו בדיוק את מה שמגיע להם.
אני לא רואה אף סיבה לא להביא את דאוסון לכאן תמורת 300 אלף דולר לעונה, בדומה למה שעשו עם משעור ודיבארת'.

מה לא ברור? במשחק נתון מספיקים 3 ישראלים פעילים שכל אחד מהם משחק 26 דקות, 5 ישראלים זו תעודת ביטוח מספקת ביותר, יותר מזה זה בזבוז והשקעה במקום הכי פחות חשוב.
גם השנה מכבי שילמה לישראלים יותר ממה שמגיע להם.

לדעתי צריך עוד ישראלי אחד. מספיק פציעה של משעור / כל ישראלי אחר כדי שהסגל הישראלי יהפוך לדל, ובמצב כזה אתה כמובן תבקר את מקבלי ההחלטות ותגיד שהיו צריכים להביא עוד ישראלי.

4 ישראלים במשחק נתון זה מספיק בהחלט, כפי שאמרתי אפילו 3 .
ובלי קשר להחתים שחקן ישראלי בינוני פציע ואז להביא לו גיבוי זה צעד טיפשי נוסף.

חוץ מזה, הוא דיבר על 7 ישראלים, שזו כבר הגזמה פרועה.

דיברתי על 5 ישראלים בכירים + 1 צעיר.
יש לך שחקן מאוד פציע כמו משעור, ושחקן לא צפוי כמו טיוס שיכול להחליט ביום בהיר אחד שהוא חולה והרי לך - 2 ישראלים בכירים מושבתים לך לשבוע+
יכול להיות שהישראלים מעולם לא יהיו פקטור אך הם מוכרחים לשחק בליגה שלנו, ובין אם תרצה או לא - הם גם יהיו המחליפים במשחקי יורוליג.
זה מגוחך בעיני להסתמך על 3 או 4 ישראלים בעונה עם 70-90 משחקים, ועוד כשמי שאחראי על להכשיר אותם זה רגב פנאן..
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי Weems13 » 10 יולי 2017, 23:11

שועל כתב:
שמואל1 כתב:
שועל כתב:
ומכבי? ישנים בעמידה.

אני אהבתי את כל ההחתמות.

שילוב לא טוב.
החתמות לא גדולות (יאנג? סאנדרס? מיצוב?), אולי שניים טובות, לא רואה שזו בניה שתצליח.

אני גם לא חושב שתיאודור וגאודלוק זה שילוב טוב. שניהם נמוכים, ושניהם צריכים את הכדור ביד. ת'יאודור הוא מאוד דומיננטי ומחזיק את הכדור רוב ההתקפה, וגם גאודלוק צריך את הכדור ביד בשביל לייצר נקודות (רוב הפעמים הוא משיג נקודות מכדרור ויצירת מצבים לעצמו). צריך גם לזכור שלמילאנו יש את הלו"ז הכי קשה לארבעת המחזורים הראשונים ביורוליג. בין היתר הם פוגשים את צסקא, פנר, ברצלונה ריאל.
מיד אח"כ הם יגיעו לשחק מול מכבי בהיכל. זה לא בשמיים שהם יפתחו את העונה ב 0-4, ואז הם לא יראו כל כך מרשימים וחזקים..
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי שועל » 10 יולי 2017, 23:12

Adam כתב:
שועל כתב:
Weems13 כתב:
שועל כתב:
Adam כתב:באיזה עולם בדיוק 3 ישראלים יספיקו לך למשחק ליגה? כשיומיים-שלושה אחר"כ יש לך משחק יורוליג חשוב.
אתה מבין ששניים מתוך השלושה האלה יהיו מחויבים תמיד לשחק? איך תעשה בדיוק רוטציה איתם? תתן לכל אחד מהם לשחק 30 דקות? ואז להתיש אותם לקראת משחק יורוליג שנחשב הרבה יותר חשוב?
אנחנו צריכים לפחות 13 שחקנים בכירים בסגל, בדומה לרוב הקבוצות ביורוליג. לגיטימי ש-6 מתוכם יהיו ישראלים.
ואגב, השנה מכבי עשו בשכל שלא הציעו משכורות הזויות על ישראלים בדומה למה שעשו עם יבזורי, והשנה נתנו בדיוק את מה שמגיע להם.
אני לא רואה אף סיבה לא להביא את דאוסון לכאן תמורת 300 אלף דולר לעונה, בדומה למה שעשו עם משעור ודיבארת'.

מה לא ברור? במשחק נתון מספיקים 3 ישראלים פעילים שכל אחד מהם משחק 26 דקות, 5 ישראלים זו תעודת ביטוח מספקת ביותר, יותר מזה זה בזבוז והשקעה במקום הכי פחות חשוב.
גם השנה מכבי שילמה לישראלים יותר ממה שמגיע להם.

לדעתי צריך עוד ישראלי אחד. מספיק פציעה של משעור / כל ישראלי אחר כדי שהסגל הישראלי יהפוך לדל, ובמצב כזה אתה כמובן תבקר את מקבלי ההחלטות ותגיד שהיו צריכים להביא עוד ישראלי.

4 ישראלים במשחק נתון זה מספיק בהחלט, כפי שאמרתי אפילו 3 .
ובלי קשר להחתים שחקן ישראלי בינוני פציע ואז להביא לו גיבוי זה צעד טיפשי נוסף.

חוץ מזה, הוא דיבר על 7 ישראלים, שזו כבר הגזמה פרועה.

דיברתי על 5 ישראלים בכירים + 1 צעיר.
יש לך שחקן מאוד פציע כמו משעור, ושחקן לא צפוי כמו טיוס שיכול להחליט ביום בהיר אחד שהוא חולה והרי לך - 2 ישראלים בכירים מושבתים לך לשבוע+
יכול להיות שהישראלים מעולם לא יהיו פקטור אך הם מוכרחים לשחק בליגה שלנו, ובין אם תרצה או לא - הם גם יהיו המחליפים במשחקי יורוליג.
זה מגוחך בעיני להסתמך על 3 או 4 ישראלים בעונה עם 70-90 משחקים, ועוד כשמי שאחראי על להכשיר אותם זה רגב פנאן..

לא, אתה אמרת 6+שגב.
אנחנו מסתמכים על 5, לא על 3 ולא על 4. 5 שחקנים זה הרבה מאוד. הטיעון לגבי טיוס מטופש ולגבי משעור לא רלוונטי- לא מחתימים שחקן בינוני פציע ואז מחפשים לו גיבוי.
הם יהיו מחליפים , וזה חלק מהעניין, עדיף שהם יהיו כמה שפחות ויהיו יותר זרים מחליפים (ואז הם גם יקבלו פחות דקות ביורוליג).
בכל מקרה, במקרה הכי גרוע של 3 שחקנים פעילים מדובר על 26 דקות לשחקן (כשאין הבדל ברמת הבינוניות ביניהם), וכשביורוליג הם לא אמורים לשחק יותר מ15 דקות כל אחד.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי arel123 » 10 יולי 2017, 23:15

פייי מילאנו עם החתמות מרשימות .
זה מעלה לי עצבים בגוף שמכבי לא עושה כלום כוסאימא של ההנהלה
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי RomanR » 10 יולי 2017, 23:21

אז מילאנו מחתימה שישה שחקנים (טובים יותר או פחות זה פחות רלוונטי) בזמן שמכבי מחתימה את כארם משעור ומתעסקת בלהתחנף לFOX. הייתכן ונמאס מהקבוצה הזאת כבר ביולי?
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי my man » 10 יולי 2017, 23:21

RomanR כתב:אז מילאנו מחתימה שישה שחקנים (טובים יותר או פחות זה פחות רלוונטי) בזמן שמכבי מחתימה את כארם משעור ומתעסקת בלהתחנף לFOX. הייתכן ונמאס מהקבוצה הזאת כבר ביולי?

יולי של לפני שנתיים..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 יולי 2017, 23:23

הרכש שלהם פח, אל תעופו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי בשלות » 10 יולי 2017, 23:23

my man כתב:
RomanR כתב:אז מילאנו מחתימה שישה שחקנים (טובים יותר או פחות זה פחות רלוונטי) בזמן שמכבי מחתימה את כארם משעור ומתעסקת בלהתחנף לFOX. הייתכן ונמאס מהקבוצה הזאת כבר ביולי?

יולי של לפני שנתיים..

איזה זכרונות :heart
* פארמר רוצסטי פבראני יבזורי אמבקוואה וגפרי טיילור(כמעט) *
בשלות

הודעהעל ידי my man » 10 יולי 2017, 23:24

6 החתמות ביום...יוו..

אני לא מדבר על הרמה של הרכש או ההתאמה שלהם אחד לשני..
6 החתמות ביום זה מרשים בהחלט..בטח הפורום אוהדים שלהם קורס..

בכ"מ זה נראה שהיה להם איזה דד ליין או משהו כזה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שועל » 10 יולי 2017, 23:24

מישהו כאן היה שמח לראות את סנדרס, מיצוב, אמבי, או יאנג הגמור?

לא מצדיק את ההתנהלות של מכבי בכלל, אבל ההחתמות של מילאנו לא ממש קשורות לעניין.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי rc4991 » 10 יולי 2017, 23:25

זה מצחיק כי מכבי רוצה להחתים בדיוק את יולי, האחות הפחות מוצלחת של יול
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים