המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הצהובים קיבלו הזמנה להשתתף בטורניר הכנה ביוון, טורניר כרתים, כששתי הקבוצות הבכירות תהיינה מכבי ת"א ואולימפיאקוס. בנוסף תשתתפנה בטורניר שתי קבוצות מהליגה היוונית. הטורניר צפוי להתקיים באזור 20 בספטמבר, לאחר סיום אליפות אירופה.
מכבי ת"א קיבלה עוד שתי הצעות לטורנירים בצרפת ואיטליה. בניגוד לשנים עברו, בקיץ הנוכחי לא ייערכו משחקים בארצות הברית.
ב-24 באוגוסט הקבוצה תחל רשמית את האימונים שלה באולם בהדר יוסף, מאחר והיכל מנורה מבטחים משוריין לטובת היורובאסקט. עוד קודם לכן יגיעו בהדרגה השחקנים לארץ לבדיקות רפואיות.
my man כתב:חח המספרים שמפרסמים היום מאד דומים למספר שההוא מהפייסבוק הביא אתמול...
זה בטוח לא הקצב של עונה שעברה..אבל זה עדיין יותר מדי.
מגיע לאוהדים האלה שתהיה עונה מהגהיהנום
RomanR כתב:הקבוצות הקטנות (8/12) נפגשו והחליטו לא לשנות את שיטת המשחקים, את חוק הצעירים או מספר הזרים.
המשמעות: אף אחת מהדרישות של מכבי וירושלים לא נענו, מעניין איך הן יגיבו? (רמז - לא יעשו כלום)
https://sports.walla.co.il/item/3080085
RomanR כתב:הקבוצות הקטנות (8/12) נפגשו והחליטו לא לשנות את שיטת המשחקים, את חוק הצעירים או מספר הזרים.
המשמעות: אף אחת מהדרישות של מכבי וירושלים לא נענו, מעניין איך הן יגיבו? (רמז - לא יעשו כלום)
https://sports.walla.co.il/item/3080085
MTA2311 כתב:מספיק רייס אחד+ הישארות של מקל והפער הזה יצטמצם מהר מאוד
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מספיק רייס אחד+ הישארות של מקל והפער הזה יצטמצם מהר מאוד
אתה אומר שהטיפשים עוד לא הבינו ששחקן שכבר חתום אצלם יכול להזניק להם את קצב המכירות...
מקווה שמישהו במכבי יקרא את זה ויוציא הודעה נרגשת על פיוס בין מקל לספאחיה, חוזה חדש והבטחה למקום בחמישייה ב80% מהמשחקים.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מספיק רייס אחד+ הישארות של מקל והפער הזה יצטמצם מהר מאוד
אתה אומר שהטיפשים עוד לא הבינו ששחקן שכבר חתום אצלם יכול להזניק להם את קצב המכירות...
מקווה שמישהו במכבי יקרא את זה ויוציא הודעה נרגשת על פיוס בין מקל לספאחיה, חוזה חדש והבטחה למקום בחמישייה ב80% מהמשחקים.
אתה אומר את זה כאילו זה מופרך, אבל אני לא יכול לתאר לך כמה אני משוכנע שזה יקרה
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מספיק רייס אחד+ הישארות של מקל והפער הזה יצטמצם מהר מאוד
אתה מנסה לעשות נאחס הפוך.
קשה להאמין שיש דרך חזרה מהודעה מפורשת על פרידה, למרות שגם הודעה בסגנון ״החלטנו להקשיב לרחשי הקהל ולחזור בנו...״ היא באמת לא מופרכת מהיסוד.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מספיק רייס אחד+ הישארות של מקל והפער הזה יצטמצם מהר מאוד
אתה מנסה לעשות נאחס הפוך.
קשה להאמין שיש דרך חזרה מהודעה מפורשת על פרידה, למרות שגם הודעה בסגנון ״החלטנו להקשיב לרחשי הקהל ולחזור בנו...״ היא באמת לא מופרכת מהיסוד.
הצעה- פתיחת קורס לימוד ההמנון.
במקום להביא ישראלים צברים שכנראה לא יהיה עוד בכיר, אני חושב שנפתח קמפיין ללמד את ג'ון די טיוס וג'ייק כהן את ההמנון ואז תהיה זהות ישראלית לקבוצה? מי לה' אלי? מי כמכה באלים ה'? — מרגיש/ה מיואש.
MTA2311 כתב:הצעה- פתיחת קורס לימוד ההמנון.
במקום להביא ישראלים צברים שכנראה לא יהיה עוד בכיר, אני חושב שנפתח קמפיין ללמד את ג'ון די טיוס וג'ייק כהן את ההמנון ואז תהיה זהות ישראלית לקבוצה? מי לה' אלי? מי כמכה באלים ה'? — מרגיש/ה מיואש.
![]()
yanay21 כתב:אוף טופיק, אבל ממתי התחילו לקרוא לדיברתולומיאו ג'ון די? למה זה קטע?
yanay21 כתב:אוף טופיק, אבל ממתי התחילו לקרוא לדיברתולומיאו ג'ון די? למה זה קטע?
Asf כתב:yanay21 כתב:אוף טופיק, אבל ממתי התחילו לקרוא לדיברתולומיאו ג'ון די? למה זה קטע?
J.D
נשאר רק להחתים את טרק.
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים