my man כתב:ת'אמת שפראחובסקי יכול להיות פיט טוב ליד טיוס..
גרוע. לא לא טוב. גרוע.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:my man כתב:ת'אמת שפראחובסקי יכול להיות פיט טוב ליד טיוס..
אתה מסתלבטוש?
MTA2311 כתב:my man כתב:ת'אמת שפראחובסקי יכול להיות פיט טוב ליד טיוס..
אתה מסתלבטוש?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:ת'אמת שפראחובסקי יכול להיות פיט טוב ליד טיוס..
אתה מסתלבטוש?
זה 5
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:ת'אמת שפראחובסקי יכול להיות פיט טוב ליד טיוס..
אתה מסתלבטוש?
זה 5
"בכל פלטפורמה" ביץ'.
מנסה לתפוס אותי בענייני חוזים.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:ת'אמת שפראחובסקי יכול להיות פיט טוב ליד טיוס..
אתה מסתלבטוש?
זה 5
"בכל פלטפורמה" ביץ'.
בכל פלטפורמה! סופרים את הכל ביחד!
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אתה מסתלבטוש?
זה 5
"בכל פלטפורמה" ביץ'.
בכל פלטפורמה! סופרים את הכל ביחד!
אם היינו רוסים אולי זה היה תופס
Naor116 כתב:ג׳ארד סולינגר לא חתם עדיין באף קבוצה , רוב השנה הזאת לא שיחק ונחתך מפיניקס, למי שלא יודע לפני הפציעה היה ריבאונדר מצויין ושוטר מצויין לעמדה שלו, עוד בונוס הוא העובדה שהוא רק בן 25 , לא מצאתי זכר אפילו לא להתעניינות מקבוצה אחת,. בפחות ממיליון יכול להיות סנטר מצויין באירופה
felix_r כתב:Naor116 כתב:ג׳ארד סולינגר לא חתם עדיין באף קבוצה , רוב השנה הזאת לא שיחק ונחתך מפיניקס, למי שלא יודע לפני הפציעה היה ריבאונדר מצויין ושוטר מצויין לעמדה שלו, עוד בונוס הוא העובדה שהוא רק בן 25 , לא מצאתי זכר אפילו לא להתעניינות מקבוצה אחת,. בפחות ממיליון יכול להיות סנטר מצויין באירופה
זהו אשכול החדשות. קצת פיספסת.
arel123 כתב:הרנגודי במו"מ עם מילאנו = http://www.sportando.com/en/cups/eurole ... ngody.html
עובדים שם במרץ
החציל האצטקי כתב:אנתוני גיל ישחק בחימקי בעונה הקרובה. היה השותף ההתקפי של דריון אטקינס לקו הקדמי בויריג'יניה, עשה אחלה עונה בטורקיה.
er79 כתב:החציל האצטקי כתב:אנתוני גיל ישחק בחימקי בעונה הקרובה. היה השותף ההתקפי של דריון אטקינס לקו הקדמי בויריג'יניה, עשה אחלה עונה בטורקיה.
הוא 4? זה מתיישב להם עם האניקאט? בעצם האניקאט יכול לשחק גם 3.
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:החציל האצטקי כתב:אנתוני גיל ישחק בחימקי בעונה הקרובה. היה השותף ההתקפי של דריון אטקינס לקו הקדמי בויריג'יניה, עשה אחלה עונה בטורקיה.
הוא 4? זה מתיישב להם עם האניקאט? בעצם האניקאט יכול לשחק גם 3.
טיילר האניקט הוא 3.
לא יודע מי הכניס לכם לראש שהוא 4.
שחררו.
felix_r כתב:מישהו יכול להסביר לי למה אחרי שאתרי הספורט החתימו את ג'ורדן תאודור במילאנו עוד לפני יומיים, עדיין הוא לא מופיע לא באתר הרשמי של מילאנו, ולא באתר היורוליג?
Eurohoops כתב:According to Eurohoops’ reports, Anadolu Efes first tried to pursue a deal with Theodore, yet the club decided to move towards other targets and now the player is ready to sign with Olimpia Milano. The deal is soon expected to become official.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־19 אורחים