Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אוף טופיק, אבל ממתי התחילו לקרוא לדיברתולומיאו ג'ון די? למה זה קטע?
מנסים להרוג אותי
מצד אחד זה כל כך מעצבן אותי, מצד שני, את יודעת שאני מעוניין במותך. לא יודע מה לבחור
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אוף טופיק, אבל ממתי התחילו לקרוא לדיברתולומיאו ג'ון די? למה זה קטע?
מנסים להרוג אותי
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אוף טופיק, אבל ממתי התחילו לקרוא לדיברתולומיאו ג'ון די? למה זה קטע?
מנסים להרוג אותי
מצד אחד זה כל כך מעצבן אותי, מצד שני, את יודעת שאני מעוניין במותך. לא יודע מה לבחור
ShiriV כתב:ג'ון דיברתולומאו -> ג'ון די -> גונדי..
יש. מצאתי כינוי מקורי
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:ג'ון דיברתולומאו -> ג'ון די -> גונדי..
יש. מצאתי כינוי מקורי
מה רע בג'וני די? נראה לי מגניב
ShiriV כתב:ג'ון דיברתולומאו -> ג'ון די -> גונדי..
יש. מצאתי כינוי מקורי
yanay21 כתב:ShiriV כתב:ג'ון דיברתולומאו -> ג'ון די -> גונדי..
יש. מצאתי כינוי מקורי
עשית ממנו פרסי.
אני מקווה שזה בקטע הומוריסטי, אחרת אני אחפש אותך בראשון (https://www.youtube.com/watch?v=KlGeYd9Cd18 ), ואהרוג אותך.
עדיף דיבה על ג'ון די, ועדיף דיברתולומיאו על שניהם.
ShiriV כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:ג'ון דיברתולומאו -> ג'ון די -> גונדי..
יש. מצאתי כינוי מקורי
עשית ממנו פרסי.
אני מקווה שזה בקטע הומוריסטי, אחרת אני אחפש אותך בראשון (https://www.youtube.com/watch?v=KlGeYd9Cd18 ), ואהרוג אותך.
קצת העלבת אותי ששמת לי לינק כדי שאבין את הרפרנס.. אני מעריצה של אגס קימל
וגונדי כאן כדי להשאר.
yanay21 כתב:ShiriV כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:ג'ון דיברתולומאו -> ג'ון די -> גונדי..
יש. מצאתי כינוי מקורי
עשית ממנו פרסי.
קצת העלבת אותי ששמת לי לינק כדי שאבין את הרפרנס.. אני מעריצה של אגס קימל
וגונדי כאן כדי להשאר.
העדפתי לא להשאיר את הפאנץ' לידי הגורל.
סבבה, כל פעם שתשתמשי בזה, אני מצטט אותך ומאחל לך דברים רעים מאוד, ברמה שיצדיקו באן על כל הודעה שלי. ראי הוזהרת. winter is coming
שאראס העניק ראיון ל"אל מונדו דפורטיבו" בו הסביר מדוע בחר להישאר בז'לגיריס ולא לעבור לקווים של ברצלונה או מכבי תל אביב שחיזרו אחריו. "האמת היא שעד כמה שמוזר לומר זאת, ההצעה של ברצלונה הייתה הכי נמוכה. קיבלתי הצעות מעוד כמה וכמה קבוצות יורוליג, כולל מכבי תל אביב, וההצעות האלה היו טובות יותר מבחינה כלכלית. אבל אף אחת מהקבוצות לא שכנעה אותי שהיא רצינית כמו ז'לגיריס".
כמו כן, רמז שאראס על סיבה אפשרית שבגינה דחה את ההצעות, כולל זו ממכבי תל אביב. "כשאני מגיע למקום חדש, אני מתעקש להביא צוות שלם יחד איתי, כולל עוזרים ומאמני כושר. זה חשוב לי מאוד. לא אלך לשום מקום שלא ייתן לי להביא איתי את אנשי אמוני".
אחדשיודע כתב:שאראס העניק ראיון ל"אל מונדו דפורטיבו" בו הסביר מדוע בחר להישאר בז'לגיריס ולא לעבור לקווים של ברצלונה או מכבי תל אביב שחיזרו אחריו. "האמת היא שעד כמה שמוזר לומר זאת, ההצעה של ברצלונה הייתה הכי נמוכה. קיבלתי הצעות מעוד כמה וכמה קבוצות יורוליג, כולל מכבי תל אביב, וההצעות האלה היו טובות יותר מבחינה כלכלית. אבל אף אחת מהקבוצות לא שכנעה אותי שהיא רצינית כמו ז'לגיריס".
כמו כן, רמז שאראס על סיבה אפשרית שבגינה דחה את ההצעות, כולל זו ממכבי תל אביב. "כשאני מגיע למקום חדש, אני מתעקש להביא צוות שלם יחד איתי, כולל עוזרים ומאמני כושר. זה חשוב לי מאוד. לא אלך לשום מקום שלא ייתן לי להביא איתי את אנשי אמוני".
felix_r כתב:קודם שיוכיח שהוא שווה משהו כמאמן, ואז יתחיל להציב תנאים
jol9 כתב:התנאי הזה של אנשי אמון לעבוד איתם, הוא תנאי נכון מאוד.
הוא גם מציב את המאמן כלא עוד שכיר במועדון, שניתן להחליף בכל רגע שירצו, אלא כמשרת אמון של המועדון, שיודע שאם הוא מפסיק את העסקתו,
הוא יצטרך לגייס צוות שלם תחתיו.
במקרה כזה, לא בטוח שלאמן מאמן ב2:27 בלילה, היתה החלטה כזאת קלה...
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:התנאי הזה של אנשי אמון לעבוד איתם, הוא תנאי נכון מאוד.
הוא גם מציב את המאמן כלא עוד שכיר במועדון, שניתן להחליף בכל רגע שירצו, אלא כמשרת אמון של המועדון, שיודע שאם הוא מפסיק את העסקתו,
לאמן מאמן
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:התנאי הזה של אנשי אמון לעבוד איתם, הוא תנאי נכון מאוד.
לאמן מאמן
אמון במאמן
מאמן מאמין
jol9 כתב:felix_r כתב:קודם שיוכיח שהוא שווה משהו כמאמן, ואז יתחיל להציב תנאים
התנאי הזה של אנשי אמון לעבוד איתם, הוא תנאי נכון מאוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים