המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:שמואל1 כתב:ממש לא בציניות. רציתי שמילר יעזוב.
פשוט אי אפשר לבנות קבוצה רצינית עם שחקן כזה. גם מבחינת האופי שלו וגם מבחינה רפואית.
אני מרוצה שספאחיה לא דופק חשבון להנהלה ומעיף את כל מי שהוא רוצה.
אם הוא לא העיף את הראשון שהיה צריך לעוף, שזה סמית, מבחינתי הוא לא עשה כלום.
להגיד שהוא לא עשה כלום אם סמית יישאר זאת הגזמה.
נכון לכרגע, השחקן היחיד שבטוח ממשיך מהעונה שעברה הוא שגב.
היה חריש מאוד רציני בסגל, כולל שחקנים חתומים עם חוזים יקרים.
אתה שמעת שהוא עושה משהו עם סמית? כי אני לא. איפה פה ההגזמה? חוץ מפסקה בוואן שמכבי מנסה לשחרר אותו תוך ניצול הביטוח, וגם זה אני לא יודע עד כמה מדויק, לא קיבלתי שום אינדיקציה שסמית בדרך החוצה, והלוואי ואקבל
לא הבנת אותי.
גם אם סמית יישאר, אי אפשר להגיד שלא נעשה כלום, שזה מה שכתבת.
er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:אם הוא לא העיף את הראשון שהיה צריך לעוף, שזה סמית, מבחינתי הוא לא עשה כלום.
להגיד שהוא לא עשה כלום אם סמית יישאר זאת הגזמה.
נכון לכרגע, השחקן היחיד שבטוח ממשיך מהעונה שעברה הוא שגב.
היה חריש מאוד רציני בסגל, כולל שחקנים חתומים עם חוזים יקרים.
אתה שמעת שהוא עושה משהו עם סמית? כי אני לא. איפה פה ההגזמה? חוץ מפסקה בוואן שמכבי מנסה לשחרר אותו תוך ניצול הביטוח, וגם זה אני לא יודע עד כמה מדויק, לא קיבלתי שום אינדיקציה שסמית בדרך החוצה, והלוואי ואקבל
לא הבנת אותי.
גם אם סמית יישאר, אי אפשר להגיד שלא נעשה כלום, שזה מה שכתבת.
אני בהחלט התכוונתי למה שאמרתי, כי מבחינתי לצורך העניין סמית היה צריך לעוף לפני גאודלוק ולפני מילר. אם סמית נשאר, זה כאילו לא נעשה שום ניקוי אורוות. ככה אני רואה את זה
MTA2311 כתב:יותר קרדיט לניקולה אם כבר, אבל מה זה משנה
MM3 כתב:לא רואה הגיון בשחרור הזה . אם הפיצוי על שחרור הוא 250 אלף והחוזה הוא 500 אין שום סיכוי שהם ימצאו שחקן יותר טוב בסכום של 250 אלף. כנראה שמה שמעניין אותם הוא ההתחיבות החוזית הגבוהה בשנה השלישית .
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
MM3 כתב:לא רואה הגיון בשחרור הזה . אם הפיצוי על שחרור הוא 250 אלף והחוזה הוא 500 אין שום סיכוי שהם ימצאו שחקן יותר טוב בסכום של 250 אלף. כנראה שמה שמעניין אותם הוא ההתחיבות החוזית הגבוהה בשנה השלישית .
יותר פוטנציאל מכל שחקן שכרגע חתום במכבי .. 3 שנים מחפשים סטרצ' פור . שסוף סוף יש מישהו חתום משחררים אותומקאדו 3 כתב:מעניין מה אנשים ראו במילר שכל כך מתבאסים מעזיבה אפשרית , כן פוטנציאל לא פוטנציאל מצידי שלא ישאר זכר מחבורת הזבל הזו.
MM3 כתב:בינתיים בסוף העונה הוא הוכיח שהוא יכול לעשות את זה . אם היו מחתימים אותו על חוזה של 250 אלף הרבה יותר קל לקבל את זה שלוקחים את הסיכון ביחס למה שיש להרוויח
MM3 כתב:יותר פוטנציאל מכל שחקן שכרגע חתום במכבי .. 3 שנים מחפשים סטרצ' פור . שסוף סוף יש מישהו חתום משחררים אותומקאדו 3 כתב:מעניין מה אנשים ראו במילר שכל כך מתבאסים מעזיבה אפשרית , כן פוטנציאל לא פוטנציאל מצידי שלא ישאר זכר מחבורת הזבל הזו.
שועל כתב:MM3 כתב:יותר פוטנציאל מכל שחקן שכרגע חתום במכבי .. 3 שנים מחפשים סטרצ' פור . שסוף סוף יש מישהו חתום משחררים אותומקאדו 3 כתב:מעניין מה אנשים ראו במילר שכל כך מתבאסים מעזיבה אפשרית , כן פוטנציאל לא פוטנציאל מצידי שלא ישאר זכר מחבורת הזבל הזו.
אם העלות שלו היא 250 זה משהו אחר, אבל לא משחררים אותו סתם, ואין צורך לצייר את זה בצורה כזו.
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:MM3 כתב:יותר פוטנציאל מכל שחקן שכרגע חתום במכבי .. 3 שנים מחפשים סטרצ' פור . שסוף סוף יש מישהו חתום משחררים אותומקאדו 3 כתב:מעניין מה אנשים ראו במילר שכל כך מתבאסים מעזיבה אפשרית , כן פוטנציאל לא פוטנציאל מצידי שלא ישאר זכר מחבורת הזבל הזו.
אם העלות שלו היא 250 זה משהו אחר, אבל לא משחררים אותו סתם, ואין צורך לצייר את זה בצורה כזו.
השיחרור הוא 250, החוזה הוא 500
ו 250 זה הסכום בסיס שתשלמי אם תשחררי אותו או תשאירי אותו .. יכול להיות שהוא ילדותי לי זה פחות הפריע באופן אישי ..Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:MM3 כתב:יותר פוטנציאל מכל שחקן שכרגע חתום במכבי .. 3 שנים מחפשים סטרצ' פור . שסוף סוף יש מישהו חתום משחררים אותומקאדו 3 כתב:מעניין מה אנשים ראו במילר שכל כך מתבאסים מעזיבה אפשרית , כן פוטנציאל לא פוטנציאל מצידי שלא ישאר זכר מחבורת הזבל הזו.
MM3 כתב:ו 250 זה הסכום בסיס שתשלמי אם תשחררי אותו או תשאירי אותו .. יכול להיות שהוא ילדותי לי זה פחות הפריע באופן אישי ..Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:MM3 כתב:יותר פוטנציאל מכל שחקן שכרגע חתום במכבי .. 3 שנים מחפשים סטרצ' פור . שסוף סוף יש מישהו חתום משחררים אותומקאדו 3 כתב:מעניין מה אנשים ראו במילר שכל כך מתבאסים מעזיבה אפשרית , כן פוטנציאל לא פוטנציאל מצידי שלא ישאר זכר מחבורת הזבל הזו.
עניין האופי זה סוביקטיבי .. דווקא לי זה היה נחמד לראות אנרגיות אחרות לשם שינוי . ובסדרה מול הרצליה הוא הביא בדיוק את הדברים שציפו ממנו לעשות .. שנה מחכים ששחקן יחזור ושהוא חוזר משחררים אותו . לי זה פחות נראה ענייני מקצועי אלא יותר שאלה של חוזה .Holiday_Armadillo כתב:MM3 כתב:ו 250 זה הסכום בסיס שתשלמי אם תשחררי אותו או תשאירי אותו .. יכול להיות שהוא ילדותי לי זה פחות הפריע באופן אישי ..Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:MM3 כתב:יותר פוטנציאל מכל שחקן שכרגע חתום במכבי .. 3 שנים מחפשים סטרצ' פור . שסוף סוף יש מישהו חתום משחררים אותו
גם כשהוא כבר שיחק (ולא נראה כמו איזה סופרסטאר) האופי שלו השפיע על כל המשחק שלו, ולא לטובה
MM3 כתב:עניין האופי זה סוביקטיבי .. דווקא לי זה היה נחמד לראות אנרגיות אחרות לשם שינוי . ובסדרה מול הרצליה הוא הביא בדיוק את הדברים שציפו ממנו לעשות .. שנה מחכים ששחקן יחזור ושהוא חוזר משחררים אותו . לי זה פחות נראה ענייני מקצועי אלא יותר שאלה של חוזה .Holiday_Armadillo כתב:MM3 כתב:ו 250 זה הסכום בסיס שתשלמי אם תשחררי אותו או תשאירי אותו .. יכול להיות שהוא ילדותי לי זה פחות הפריע באופן אישי ..Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אם העלות שלו היא 250 זה משהו אחר, אבל לא משחררים אותו סתם, ואין צורך לצייר את זה בצורה כזו.
גם כשהוא כבר שיחק (ולא נראה כמו איזה סופרסטאר) האופי שלו השפיע על כל המשחק שלו, ולא לטובה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים