אחדשיודע כתב:החתימו גם את ג'ף גרין על המינימום.
וקלדרון, אבל דרון וויליאמס עזב
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:החתימו גם את ג'ף גרין על המינימום.
arel123 כתב:אחדשיודע כתב:החתימו גם את ג'ף גרין על המינימום.
arel123 כתב:אחדשיודע כתב:החתימו גם את ג'ף גרין על המינימום.
my man כתב:arel123 כתב:אחדשיודע כתב:החתימו גם את ג'ף גרין על המינימום.
דרון ווילמיאס לא הועיל במיוחד..
אחדשיודע כתב:arel123 כתב:אחדשיודע כתב:החתימו גם את ג'ף גרין על המינימום.
כן, אבל זאת לא החתמה משמעותית בשום צורה.
ההחתמה של גרין על המינימום עוד יכולה לשפר אותם קצת.
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:arel123 כתב:אחדשיודע כתב:החתימו גם את ג'ף גרין על המינימום.
דרון ווילמיאס לא הועיל במיוחד..
למה ככה? הוא הועיל לנו מאוד
אחדשיודע כתב:ג׳ונתן סימונס (סן אנטוניו) סיכם ל-3 שנים באורלנדו עבור 20 מיליון דולר.
ESPN Sources: Terms of Jonathon Simmons' three-year Orlando deal: $6.3M, $6M and $5.7M -- with partial guarantee of $1M in final season.
Holiday_Armadillo כתב:כמו שרשמתי בת'רד של אירופה, תאודוסיץ' עובר לקליפרס לשנתיים תמורת חוזה של 12 מיליון
The contract for the Clippers Milos Teodosic has a unique salary structure that mirrors the Cavaliers JR Smith from 2015. The July 15 trigger date this season is in place to allow both sides to walk away from the contract for next season. Teodosic after this season can opt-out and become a free agent. If Teodosic elects to opt-in, Los Angeles can waive him and incur a $2M cap hit. The arrangement is considered a mutual option for both the player and team.
er79 כתב:אחדשיודע, ממה שאתה מתרשם מהדיווחים בליגה הטובה בעולם - וונאמייקר ישיג בסוף חוזה? יש איזו קבוצה פייבוריטית לקלוט אותו? האוהדים של פנר כבר מתחילים להתסיס את הטוויטר שהוא מרחק יריקה מחזרה לאירופה וחתימה אצלם
Naor116 כתב:את ג׳קסון אהבתי עוד במכללות, לא קיבל את הצ׳אנס בבוסטון אבל אני חושב שהוא ישאר בנבא, אם איכשהו הוא יצליח להגיע לפה זה יהיה אדיר
Naor116 כתב:er79 כתב:אחדשיודע, ממה שאתה מתרשם מהדיווחים בליגה הטובה בעולם - וונאמייקר ישיג בסוף חוזה? יש איזו קבוצה פייבוריטית לקלוט אותו? האוהדים של פנר כבר מתחילים להתסיס את הטוויטר שהוא מרחק יריקה מחזרה לאירופה וחתימה אצלם
היה קרוב לדנבר לפני עשרה ימים.... מאז שקט
er79 כתב:Naor116 כתב:er79 כתב:אחדשיודע, ממה שאתה מתרשם מהדיווחים בליגה הטובה בעולם - וונאמייקר ישיג בסוף חוזה? יש איזו קבוצה פייבוריטית לקלוט אותו? האוהדים של פנר כבר מתחילים להתסיס את הטוויטר שהוא מרחק יריקה מחזרה לאירופה וחתימה אצלם
כן, את הדיווחים על דנבר גם שמעתי אבל משהו מוזר שם. תכלס ברור לי שאין לנו סיכוי מול פנר אבל אם נוצר מצב שהוא חוזר לאירופה, פיט מושלם ליד ג'קסון. מאוד יכול להזכיר את הדואו של פרקינס ופארגו. שניהם יכולים לשחק על שתי העמדות, וונאמייקר גם שחקן הגנה נפלא, ג'קסון יכול לעקוץ בלחץ בחטיפות. במצב שכזה אפשר להסתפק ברול ודיבא בעמדות המחליפים אולי עם גיבוי לכמה דקות של גארד ישראלי זול (יפתח זיו?). אין לי בעיה אם מכבי יחסכו בעמדות 4 ו-5 בשבילו, אבל זה שחקן שהערך שלו בשוק יאמיר ל-2 עד 2.5 מיליון בשקט. הפדרמנים לא עשו זאת מאז ארויו.
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:Naor116 כתב:er79 כתב:אחדשיודע, ממה שאתה מתרשם מהדיווחים בליגה הטובה בעולם - וונאמייקר ישיג בסוף חוזה? יש איזו קבוצה פייבוריטית לקלוט אותו? האוהדים של פנר כבר מתחילים להתסיס את הטוויטר שהוא מרחק יריקה מחזרה לאירופה וחתימה אצלם
כן, את הדיווחים על דנבר גם שמעתי אבל משהו מוזר שם. תכלס ברור לי שאין לנו סיכוי מול פנר אבל אם נוצר מצב שהוא חוזר לאירופה, פיט מושלם ליד ג'קסון. מאוד יכול להזכיר את הדואו של פרקינס ופארגו. שניהם יכולים לשחק על שתי העמדות, וונאמייקר גם שחקן הגנה נפלא, ג'קסון יכול לעקוץ בלחץ בחטיפות. במצב שכזה אפשר להסתפק ברול ודיבא בעמדות המחליפים אולי עם גיבוי לכמה דקות של גארד ישראלי זול (יפתח זיו?). אין לי בעיה אם מכבי יחסכו בעמדות 4 ו-5 בשבילו, אבל זה שחקן שהערך שלו בשוק יאמיר ל-2 עד 2.5 מיליון בשקט. הפדרמנים לא עשו זאת מאז ארויו.
למה כל כך הרבה מלל על שחקן שאין שום סיכוי בעולם שישחק במכבי?
אומר לך את זה אחד שעושה את זה על בסיס יום יומי.
er79 כתב:אגב פנר', רצות גם שמועות שז'ליקו רוצה להביא את תומאס רובינסון כמחליף של אודו, כן, אותו מפלצת שהיה מועמד למכבי בקיץ האחרון. הוא שחקן חופשי?
החציל האצטקי כתב:Naor116 כתב:את ג׳קסון אהבתי עוד במכללות, לא קיבל את הצ׳אנס בבוסטון אבל אני חושב שהוא ישאר בנבא, אם איכשהו הוא יצליח להגיע לפה זה יהיה אדיר
אני בכלל לא בטוח.
האמת שאני רואה אותו משחק הרבה בעמדה 2 באירופה, ועושה את זה בהצלחה גדולה.
הוא לא ממש רכז טבעי. בקולג' היה הסייד קיק של ג'ריאן גראנט.
אם מכבי תרצה להמר בעמדה 2 עם ישראלי (דוסון? פאקינג זוסמן שנראה כמו ה2 האולטימטיבי בפוטנציה?)- קומבו גארד כזה מהספסל יכול להיות גיבוי מעולה.
Naor116 כתב:החציל האצטקי כתב:Naor116 כתב:את ג׳קסון אהבתי עוד במכללות, לא קיבל את הצ׳אנס בבוסטון אבל אני חושב שהוא ישאר בנבא, אם איכשהו הוא יצליח להגיע לפה זה יהיה אדיר
אני בכלל לא בטוח.
האמת שאני רואה אותו משחק הרבה בעמדה 2 באירופה, ועושה את זה בהצלחה גדולה.
הוא לא ממש רכז טבעי. בקולג' היה הסייד קיק של ג'ריאן גראנט.
אם מכבי תרצה להמר בעמדה 2 עם ישראלי (דוסון? פאקינג זוסמן שנראה כמו ה2 האולטימטיבי בפוטנציה?)- קומבו גארד כזה מהספסל יכול להיות גיבוי מעולה.
אחי אפשר לשחק איתו גם ב2 , הוא ופייר יהיו גרסא קצת נמוכה יותר של היקמן ורייס
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים