המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:די, נו. הוא לא בשל להיות 2 פותח ביורוליג. אין לי בעיה לראות אותו כישראלי חמישי-שישי בקאדר, אבל אתה לא יכול לבנות עליו ליורוליג בשלב זה. כמה דקות בליגה סבבה, לא מעבר לכך
er79 כתב:די, נו. הוא לא בשל להיות 2 פותח ביורוליג. אין לי בעיה לראות אותו כישראלי חמישי-שישי בקאדר, אבל אתה לא יכול לבנות עליו ליורוליג בשלב זה. כמה דקות בליגה סבבה, לא מעבר לכך
Naor116 כתב:er79 כתב:די, נו. הוא לא בשל להיות 2 פותח ביורוליג. אין לי בעיה לראות אותו כישראלי חמישי-שישי בקאדר, אבל אתה לא יכול לבנות עליו ליורוליג בשלב זה. כמה דקות בליגה סבבה, לא מעבר לכך
מה אכפת לך? כאילו אנחנו נגיע למשהו ביורוליג , למה קבוצות צמרת כמו בארסה וריאל יכולות לתת הרבה דקות להזוניה ודונציץ׳ , ומכבי לא? לזוסמן יש פוטנציאל גבוה מאוד ויכול להיות כספי הבא עם הבחירות הנכונות
דירקטוריון מנהלת הליגה התכנס היום (ראשון) ואישר: שיטת המשחקים תישאר כפי שנהוג כיום – שלושה סיבובים בעונה הסדירה, רבע גמר פלייאוף בשיטת הטוב מחמישה משחקים ופיינל פור, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE.
עוד מהחלטות המנהלת: החוק הישראלי (חוק רוסי: לפחות שני ישראלים על המגרש בכל רגע נתון) ימשיך במתכונתו הנוכחית. חוק המתאזרחים יבוטל ולא יתאפשר שינוי סטטוס של זר למתאזרח במהלך העונה. חוק הצעירים ימשיך במתכונתו כיום: כל קבוצה תחויב לרשום בטופס המשחק שחקן אחד בן 25 ומטה (כלומר נולד אחרי 1.1.1992) ושחקן נוסף בן 22 ומטה (כלומר נולד אחרי 1.1.1995).
אחדשיודע כתב:בוטל חוק המתאזרחים.
כל השאר אותו דבר.דירקטוריון מנהלת הליגה התכנס היום (ראשון) ואישר: שיטת המשחקים תישאר כפי שנהוג כיום – שלושה סיבובים בעונה הסדירה, רבע גמר פלייאוף בשיטת הטוב מחמישה משחקים ופיינל פור, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE.
עוד מהחלטות המנהלת: החוק הישראלי (חוק רוסי: לפחות שני ישראלים על המגרש בכל רגע נתון) ימשיך במתכונתו הנוכחית. חוק המתאזרחים יבוטל ולא יתאפשר שינוי סטטוס של זר למתאזרח במהלך העונה. חוק הצעירים ימשיך במתכונתו כיום: כל קבוצה תחויב לרשום בטופס המשחק שחקן אחד בן 25 ומטה (כלומר נולד אחרי 1.1.1992) ושחקן נוסף בן 22 ומטה (כלומר נולד אחרי 1.1.1995).
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp
אחדשיודע כתב:ישראלי הוא ישראלי. אין דבר כזה "ישראלי חדש" ושאר ירקות.
rc4991 כתב:העיקר מכבי יודעת לאיים
jol9 כתב:איפה אתם רואים?
jol9 כתב:איפה אתם רואים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־16 אורחים