מאוד רציתי לראות אותו פה לפני שנתיים. הוא הלך קצת אחורה ולא ממש מצא לעצמו את המקום ביורוליג. אולי אצלנו זה יקרה.
אני לא אהיה שותף לכל הטינופיאדה הזאת. הוא לא שחקן רע, ואם הסגל ייבנה טוב הוא יכול להיות מרכיב משמעותי בתוכו. מכבי צריכה עדיין סמול פורוורד (2-3), ושני גבוהים (4-5). מאמין שספאחיה יודע.
החציל האצטקי כתב:מאוד רציתי לראות אותו פה לפני שנתיים. הוא הלך קצת אחורה ולא ממש מצא לעצמו את המקום ביורוליג. אולי אצלנו זה יקרה.
אני לא אהיה שותף לכל הטינופיאדה הזאת. הוא לא שחקן רע, ואם הסגל ייבנה טוב הוא יכול להיות מרכיב משמעותי בתוכו. מכבי צריכה עדיין סמול פורוורד (2-3), ושני גבוהים (4-5). מאמין שספאחיה יודע.
החציל האצטקי כתב:מאוד רציתי לראות אותו פה לפני שנתיים. הוא הלך קצת אחורה ולא ממש מצא לעצמו את המקום ביורוליג. אולי אצלנו זה יקרה.
חציל יש שתי אופציות להחתמה הזאת : 1. אם הוא מגיע כמחליף אני מסכים איתך במאה אחוז ואולי הוא באמת יתברר כהחתמה טובה 2. שיבוא כפותח, וזה כבר באמת לא הגיוני . אתה מוכן להסכים ששחקן כמוהו לא יכול להיות פותח בקבוצה שרוצה בסופו של דבר לרוץ ביורוליג ?
my man כתב:קטע..אני לא בדעת מיעוט פה..אני בדעת יחיד..
לא הבנתי, הוא שחקן טוב בעיניך? לאיזו עמדה הוא מגיע?
אם הוא לעמדה 3 הוא יכול להיות בסדר וזה מאד תלוי במי עוד יגיע לעמדות סביבו.. הוא ככל הנראה יחלוק עם רול את עמדה 3 שתהיה חלשה אמנם אבל אם שאר שחקני החמישייה יהיו ברמה גבוהה אז התפקיד שלו יהיה משני..
וזה לקינוח מעוד אוהד של אנאדלו : שאלה : what about his defence ? תשובה : To my opinion far from Euroleague level!!! בקיצור לא נראה טוב אבל הלוואי שיפתיע את כולנו, אני מת לאכול את הכוכע
נערך לאחרונה על ידי arel123 בתאריך 17 יולי 2017, 17:40, נערך פעם אחת בסך הכל.