המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:יש חשיבות להפרש?
אחדשיודע כתב:my man כתב:יש חשיבות להפרש?
יש חשיבות למשחקים?
my man כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:יש חשיבות להפרש?
יש חשיבות למשחקים?
מה?
החציל האצטקי כתב:זוסמן יכול להזרק לבוגרים כמו כלום.
הוא פשוט לא מזיק. שומר מעולה, לא כופה כלום, סופר מדוייק בקליעה וקבלת ההחלטות.
תענוג לראות.
my man כתב:יש חשיבות להפרש?
Mitelka כתב:my man כתב:יש חשיבות להפרש?
לא. כל ה4 עולות לשמינית הגמר. משחקים 1 נגד 4 וכו'.
ישראל סיימה עם מאזן מושלם תשחק בשמינית גמר נגד איטליה שסיימה 4 ואחרונה בבית D. הפסידה את כל המשחקים.
שיטה הזוייה.
felix_r כתב:Mitelka כתב:my man כתב:יש חשיבות להפרש?
ישראל סיימה עם מאזן מושלם תשחק בשמינית גמר נגד איטליה שסיימה 4 ואחרונה בבית D. הפסידה את כל המשחקים.
שיטה הזוייה.
יותר מפיינל-פור?
Asf כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:אילת הודיעה לקטש על סיום דרכו בקבוצה. טפירו מועמד.
קטעים איתך שמואל...כבר דווח..
ככה זה כשלומדים למבחן הכי קשה בתואר.
אני בדיליי.
אלגוריתמים?
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
Holiday_Armadillo כתב:ירושלים הגיעה הצעה משופרת לדוסון
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:זוסמן יכול להזרק לבוגרים כמו כלום.
תענוג לראות.
כל זה נכון ברמת נבחרת עתודה.
בואו לא נסחף עדיין עם הסופרלטיבים.
אבל כן, זה לא סוד שהוא כישרוני.
Mitelka כתב:felix_r כתב:Mitelka כתב:my man כתב:יש חשיבות להפרש?
שיטה הזוייה.
יותר מפיינל-פור?
בדיוק קטש לפני האליפות אמר משהו בסגנון :" זו שיטה קצת מוזרה אבל אנחנו עושים פיינל פור אז קשה לבוא בטענות".
בכל מקרה הכי חשוב זה שאין חוק מבוגרים - חובה לשתף שחקן מעל גיל 53 באליפות...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
felix_r כתב:Mitelka כתב:felix_r כתב:Mitelka כתב:my man כתב:יש חשיבות להפרש?
שיטה הזוייה.
יותר מפיינל-פור?
בדיוק קטש לפני האליפות אמר משהו בסגנון :" זו שיטה קצת מוזרה אבל אנחנו עושים פיינל פור אז קשה לבוא בטענות".
בכל מקרה הכי חשוב זה שאין חוק מבוגרים - חובה לשתף שחקן מעל גיל 53 באליפות...
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אני אסביר לך בשביל מה השיטה הזאת, ומה טוב בדבר המוזר הזה. אחרי שאסביר, אתה תגיד שיש הגיון בשיגעון.
העניין הוא שבנבחרות הגילאים כל שנתון הוא ברמה אחרת. יכול להיות לך שנתון חרא, ועונה אחר כך שנתון סופר מוכשר. לכן, בניגוד לנבחרות המבוגרות, הדירוג של הנבחרות לפני הגרלת הבתים, לא תמיד עובד. יכול להיות שהנבחרת שלך בשנה שעברה הייתה בגמר, ואתה בדירוג גבוה, אבל השנה נפלת על שנתון לא טוב, והדירוג שקיבלת לא מתאים לרמתך העכשיוית.
הדבר הזה גורם לבתים לא מאוזנים. לכך, שמקום 4 בבית א' יכול להיות חזק יותר ממקום 1-2 בבית ב'. בגלל זה כל 4 הנבחרות עולות משלב הבתים להצלבה, כדי שיהיה לך סיכוי כלשהו גם עם סבלת מחוסר מזל בהגרלת הבתים.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:זוסמן יכול להזרק לבוגרים כמו כלום.
תענוג לראות.
כל זה נכון ברמת נבחרת עתודה.
בואו לא נסחף עדיין עם הסופרלטיבים.
אבל כן, זה לא סוד שהוא כישרוני.
כמובן, אבל עד שיש שחקן ששווה את הצ'אנס- אפשר לתת לו אותו.
עונה בגלבוע/גליל בטוח לא תזיק לו, אבל אם הוא יכול להיזרק ליורוליג ולהראות באמת כמה התקרה שלו גבוהה כבר היום- שווה לתת לו את הצ'אנס הזה.
הוא תמיד יכול לעשות עוד עונה בחוץ גם בשנה הבאה. עדיין צעיר. אם פינו מקום לשרמוטה כמו בנדר, זוסמן זה פרוייקט הרבה יותר ראוי.
אחדשיודע כתב:אין בעיה, אני בעד לתת את הצ'אנס לשחקנים צעירים כישרוניים, אבל לא הייתי ממהר להמליך אותו לשחקן חמישייה ביורוליג. קודם נראה אותו משחק בעקביות בליגת הפח.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:אין בעיה, אני בעד לתת את הצ'אנס לשחקנים צעירים כישרוניים, אבל לא הייתי ממהר להמליך אותו לשחקן חמישייה ביורוליג. קודם נראה אותו משחק בעקביות בליגת הפח.
נכון. אבל אפשר לקחת החלטה שהוא ה2 הפותח שלך בליגת הפח? לתת לו דקות אמיתיות?
בעיניי? למה לא.
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:אין בעיה, אני בעד לתת את הצ'אנס לשחקנים צעירים כישרוניים, אבל לא הייתי ממהר להמליך אותו לשחקן חמישייה ביורוליג. קודם נראה אותו משחק בעקביות בליגת הפח.
נכון. אבל אפשר לקחת החלטה שהוא ה2 הפותח שלך בליגת הפח? לתת לו דקות אמיתיות?
בעיניי? למה לא.
ברור. מבחינתי גם שהג'ינג'י יסגור את החמישייה בליגת הפח.
ביורוליג? אם יוכיח את עצמו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מקאדו 3 ו־11 אורחים