המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:ברור שאי אפשר לבנות עליו. מידיי הרבה הימורים.
אם הוא מגיע, מעניין האם זה לשנה או יותר.
פילי בכל מקרה תהיה ברקע כל הזמן.
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:ברור שאי אפשר לבנות עליו. מידיי הרבה הימורים.
אם הוא מגיע, מעניין האם זה לשנה או יותר.
פילי בכל מקרה תהיה ברקע כל הזמן.
לא רואה בזה דבר רע
מעדיפה שחקן שיודע שיש לו קבוצה לחזור אליה ושעומדת מאחוריו מאשר שחקנים שירדפו אחרי חוזים של 10 ימים במחנות nba עד אוקטובר
Weems13 כתב:הוא וטיוס ביחד זה שני חוסמים אדירים. ישנו הרבה זריקות ויחסמו הרבה. וואחד מטרייה אווירית.
lirca89 כתב:סליחה על הבורות אבל סתם כדי לוודא: השחקן הצעיר (מתחת ל-22) בטופס בליגה חייב להיות ישראלי? (ברור שזה הרעיון אבל האם באופן פורמלי הודגש כי הוא חייב להיות כזה או שיכולים להביא גם צעיר מחו"ל)
Naor116 כתב:lirca89 כתב:סליחה על הבורות אבל סתם כדי לוודא: השחקן הצעיר (מתחת ל-22) בטופס בליגה חייב להיות ישראלי? (ברור שזה הרעיון אבל האם באופן פורמלי הודגש כי הוא חייב להיות כזה או שיכולים להביא גם צעיר מחו"ל)
כן
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין לי בעיה עם הגיל שלו
מעדיפה מוכשרים צעירים כאלה שנפלטו מליגת הקיץ מאשר שחקנים כמו רול ותומאס
קלי קלות
יש מצב שאתה מפסיק לרשום ''מדי הרבה''? זה עושה לי טיקים
תציעי אפשרויות חלופיות. אוצר המילים שלי די מוגבל.
ותארי טיק?
my man כתב:Naor116 כתב:lirca89 כתב:סליחה על הבורות אבל סתם כדי לוודא: השחקן הצעיר (מתחת ל-22) בטופס בליגה חייב להיות ישראלי? (ברור שזה הרעיון אבל האם באופן פורמלי הודגש כי הוא חייב להיות כזה או שיכולים להביא גם צעיר מחו"ל)
כן
אין מצב
שועל כתב:my man כתב:Naor116 כתב:lirca89 כתב:סליחה על הבורות אבל סתם כדי לוודא: השחקן הצעיר (מתחת ל-22) בטופס בליגה חייב להיות ישראלי? (ברור שזה הרעיון אבל האם באופן פורמלי הודגש כי הוא חייב להיות כזה או שיכולים להביא גם צעיר מחו"ל)
כן
אין מצב
MTA2311 כתב:לא יודע, רק לי נראה מופרך שהכוכב האדום יכנסו לעסקים עם מכבי שוב?
Naor116 כתב:שועל כתב:my man כתב:Naor116 כתב:lirca89 כתב:סליחה על הבורות אבל סתם כדי לוודא: השחקן הצעיר (מתחת ל-22) בטופס בליגה חייב להיות ישראלי? (ברור שזה הרעיון אבל האם באופן פורמלי הודגש כי הוא חייב להיות כזה או שיכולים להביא גם צעיר מחו"ל)
כן
אין מצב
למה?
jol9 כתב:רגע, מה הקטע? הוא חתם בכוכב?
אם כן, אז איך הכוכב מצליחים להביא שחקן כזה שהוא טוב ובמחיר של שקית גרעינים?
arie85 כתב:יש שמועות שמכבי רוצה להחזיר את יובל נעמי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים