17 יולי 2017, 22:28
שועל כתב:איתי-שגב כתב:אחדשיודע כתב:איתי-שגב כתב:אחדשיודע כתב:מחר = עתיד.
אם אתה מחתים שחקנים בלי לחשוב על התקרה והפוטנציאל שלהם, אתה מטומטם (ויסלחו לי האנשים שבנו את הקבוצה בשנים האחרונות).
או שאני מבין שאת הפירות אנחנו לא נשיג וזה לא שווה את זה.
לא חושב שנוכל להשיג שחקנים צעירים שיוכלו להיות העתיד שלנו.
הצלחנו לעשות את זה עם פארקר למשל.. אבל זה היה בתקופה שהיה לנו המון כסף, תקציב שני לצסקא(אני חושב?).
אתה חושב רחוק מידי כשאני אומר "בנייה לעתיד". העתיד הוא מחר בבוקר.
שחקנים עם פוטנציאל גבוה יכולים להשתפר במהלך העונה (צירבסים לא), לא צריך בהכרח 5 שנים בשביל זה.
זאת דרך הממשית היחידה של מכבי הנוכחית להגיע לאנשהו.
לא חושב שזו גם דרך ממש.
מכבי צריכה לעבור סדרה, וגם אם היא תביא כמה הצלחות יחסיות, לא נהיה ברמה של להתמודד על משהו.
אתה יכול להביא לי דוגמאות לשחקנים כמוהו שעברו ישר לקבוצה גדולה ביורוליג והצליחו?
מה זה כמוהו?
17 יולי 2017, 22:29
איתי-שגב כתב:אחדשיודע כתב:איתי-שגב כתב:אחדשיודע כתב:איתי-שגב כתב:או שאני מבין שאת הפירות אנחנו לא נשיג וזה לא שווה את זה.
הצלחנו לעשות את זה עם פארקר למשל.. אבל זה היה בתקופה שהיה לנו המון כסף, תקציב שני לצסקא(אני חושב?).
שחקנים עם פוטנציאל גבוה יכולים להשתפר במהלך העונה (צירבסים לא), לא צריך בהכרח 5 שנים בשביל זה.
לא חושב שזו גם דרך ממש.
מכבי צריכה לעבור סדרה, וגם אם היא תביא כמה הצלחות יחסיות, לא נהיה ברמה של להתמודד על משהו.
אתה יכול להביא לי דוגמאות לשחקנים כמוהו שעברו ישר לקבוצה גדולה ביורוליג והצליחו?
כמו מי? לא התייחסתי לבולדן הזה בכלל. אני מדבר על הכיוון הכללי שמכבי צריכה ללכת אליו.
בוא תציע דרך טובה יותר. נשמע את החוכמה שלך.
אני אמרתי שאני לא חושב שיש דרך.
17 יולי 2017, 22:32
איתי-שגב כתב:שועל כתב:איתי-שגב כתב:אחדשיודע כתב:איתי-שגב כתב:או שאני מבין שאת הפירות אנחנו לא נשיג וזה לא שווה את זה.
לא חושב שזו גם דרך ממש.
מה זה כמוהו?
רוקיז בני 21 שלא עשו כמעט שום דבר בכדורסל האירופאי(?).
17 יולי 2017, 22:36
17 יולי 2017, 22:42
איתי-שגב כתב:ילד לא גאון, לא קרוב, אבל רואה את הכדורסל בצורה שונה ממך.
מעדיף לבנות קבוצה זולה (טוב, בתקציב שיש) בקונספט כלשהו ולנסות לבנות קבוצה שיכולה להצליח. קבוצת קלעים.. קבוצה קשוחה.. משהו.
אגב. אם אתה רוצה להביא את השחקנים הצעירים האלה שיכולים לעשות משהו, אולי שווה לעשות את זה כמו אולימפיאקוס וספאנוליס.
אבל אלו דיבורים תיאורטים ולאוויר כי שום דבר ממה שנגיד באמת עולה שם. כל עוד המנויים נמכרים מדובר בהצלחה.
17 יולי 2017, 22:48
אחדשיודע כתב:איתי-שגב כתב:ילד לא גאון, לא קרוב, אבל רואה את הכדורסל בצורה שונה ממך.
מעדיף לבנות קבוצה זולה (טוב, בתקציב שיש) בקונספט כלשהו ולנסות לבנות קבוצה שיכולה להצליח. קבוצת קלעים.. קבוצה קשוחה.. משהו.
אגב. אם אתה רוצה להביא את השחקנים הצעירים האלה שיכולים לעשות משהו, אולי שווה לעשות את זה כמו אולימפיאקוס וספאנוליס.
אבל אלו דיבורים תיאורטים ולאוויר כי שום דבר ממה שנגיד באמת עולה שם. כל עוד המנויים נמכרים מדובר בהצלחה.
זה לא קשור לאיך שאתה רואה את הכדורסל, פשוט לא הצעת עד עכשיו שום דרך אחרת.
וגם מה שהצעת עכשיו לא סותר את הטענה שעדיף לבנות קבוצה עם שחקנים צעירים ופוטנציאל להשתפר, מאשר עם שחקנים בינוניים שאתה יודע מראש שהגיעו לתקרה שלהם.
17 יולי 2017, 22:51
Gordonword כתב:אחדשיודע כתב:איתי-שגב כתב:ילד לא גאון, לא קרוב, אבל רואה את הכדורסל בצורה שונה ממך.
זה לא קשור לאיך שאתה רואה את הכדורסל, פשוט לא הצעת עד עכשיו שום דרך אחרת.
וגם מה שהצעת עכשיו לא סותר את הטענה שעדיף לבנות קבוצה עם שחקנים צעירים ופוטנציאל להשתפר, מאשר עם שחקנים בינוניים שאתה יודע מראש שהגיעו לתקרה שלהם.
סליחה שאני נדחף לדיון, גם לא קראתי אותו מההתחלה, אבל רייס והיקמן שהגיעו בגיל מתקדם יחסית הגיעו לאחר שהגיעו לתקרה?
אפשר להביא שחקנים עם אפסייד גבוה גם כשהם בני 27, להביא ילד בן 21 זה סיכון מוכשר ככל שיהיה, אני אמנם לא מכיר אותו, אבל ההתלהבות פה קצת הזויה לי, לא יכול להיות שכל כך הרבה פה בטוחים ביכולות שלו, משדרים את האדריאטית בערוץ 22 בפריים טיים ולא ידעתי?
לא מאמין שמישהו פה ראה יותר מהיילייטס ודוחות סקאוטינג, אני קצת בספק לגבי הבחור, לפחות בשלב הזה של הקריירה, ובטח בהתחשב בזה שהביאו עד עכשיו רק מחליפים.
אחדשיודע כתב:גל גל כתב:רק ישראלים הם במצב של בניה לעתיד...זרים ילכו לnba או ל מיליונים של צסקא
ממש לא. ואני לא מדבר ספציפית על הבולדן הזה/שחקן שנבחר בדראפט ואמור לעבור ל-NBA אחרי תקופת הבשלה.
הרעיון הוא לנסות להחתים שחקנים צעירים (23-27 פחות או יותר) שיכולים לפרוץ אצלך, שחקניים שהיו ב-NBA ונפלטו ממנה. מה זה נותן? סיכוי כלשהו להתמודד עם הגדולות. אם תחתים צירבסים במיליון דולר, לא תגיע לשום מקום. אף אחד אומנם לא מבטיח שהם ישארו אצלך יותר משנתיים (גם זה משהו), אבל זה עדיף על לא כלום.
17 יולי 2017, 22:53
17 יולי 2017, 22:54
17 יולי 2017, 22:55
17 יולי 2017, 22:58
אחדשיודע כתב:אף אחד לא הכריח אותך להיכנס לדיון/פורום הזה חביבי.
17 יולי 2017, 23:01
Gordonword כתב:אחדשיודע כתב:אף אחד לא הכריח אותך להיכנס לדיון/פורום הזה חביבי.
זאת התשובה הכי קלה על כל בעיה אפשרית שיש בעולם, אף אחד לא הכריח אותך, לא לשפר.
אל תדאג, לאט לאט אבין עם מי להכנס לדיון ועם מי לא.
ערב טוב
17 יולי 2017, 23:01
17 יולי 2017, 23:03
17 יולי 2017, 23:08
MTA2311 כתב:אני לא מכיר אותו, ודוגרי, אני לא מאמין שמישהו פה כן. אף אחד לא צפה פה בז'לז'ניק עם כל הכבוד.
אבל אם אומרים לי שזה ללכת על שחקן כזה, או על רול ותומאס, אז אני מעדיף את הראשון. אם כבר להיכשל, אז ככה.
17 יולי 2017, 23:27
17 יולי 2017, 23:32
jol9 כתב:לא חושב שיש חוקיות כאן.
מכבי פגעה בינגו עם שחקנים צעירים בעבר (פארקר, פארגו, ניקולה) ועם שחקנים שנראה היה שהקריירה שלהם לא הולכת לשום מקום (האפמן, מוריס, סופו ורנדל).
אי אפשר לדעת מראש שתומאס יהיה כשלון גדול ושג׳ונה יהיה הצלחה.
אני כן יכול להתחבר לכל מיני סגנונות של קבוצות ושל בנייה, אני רק לא בטוח אבל שכרגע יש כאן בכלל איזשהו סגנון.
17 יולי 2017, 23:34
jol9 כתב:לא חושב שיש חוקיות כאן.
מכבי פגעה בינגו עם שחקנים צעירים בעבר (פארקר, פארגו, ניקולה) ועם שחקנים שנראה היה שהקריירה שלהם לא הולכת לשום מקום (האפמן, מוריס, סופו ורנדל).
אי אפשר לדעת מראש שתומאס יהיה כשלון גדול ושג׳ונה יהיה הצלחה.
אני כן יכול להתחבר לכל מיני סגנונות של קבוצות ושל בנייה, אני רק לא בטוח אבל שכרגע יש כאן בכלל איזשהו סגנון.
17 יולי 2017, 23:36
17 יולי 2017, 23:38