המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:טוב שלא נזכרתם באולסי פרי.
תהרגו אותי, אבל אני לא מבין מה הקשר בין פארקר לבין המועמדים של היום?
felix_r כתב:טוב שלא נזכרתם באולסי פרי.
תהרגו אותי, אבל אני לא מבין מה הקשר בין פארקר לבין המועמדים של היום?
my man כתב:אין האפמן ואין פארקר יותר...גם אם שחקן "יפרוץ" עונה אחת במכבי הוא ילך לכסף גדול/אנביאיי מאד מהר..
מכבי צריכה להתחיל להיכנס לליגה של הגדולות כלומר לשים את הכסף הגדול כמו שאר הקבוצות. וזה ממש לא רק על סגל השחקנים. זה על כל המערך המקצועי והכושר..
אנחנו כרגע לא שם ואני לא מאמין שאנחנו יכולים להתמודד עם הגדולות(מקומות 1-7 לצורך העניין) עד שהאוחזים בקבוצה יעזבו אנחנו נדשדש את עצמנו לדעת..
jol9 כתב:מה שאני אומר זה שאין חוקיות...
אישית אני גם מעדיף שחקנים מהסוג של ג'ונה על פני שחקנים כמו תומאס, אבל אני ממש לא יכול להיות בטוח שהראשון יצליח והשני ייכשל.
jol9 כתב:מה שאני אומר זה שאין חוקיות...
אישית אני גם מעדיף שחקנים מהסוג של ג'ונה על פני שחקנים כמו תומאס, אבל אני ממש לא יכול להיות בטוח שהראשון יצליח והשני ייכשל.
גל גל כתב:גלדסטון אומר שתומאס בא כבאק אפ לעמדות 3-4 והוא ובולדן יהיו בעמדות האלה...אם זה רק שניהם איך הוא באק אפ ?
rc4991 כתב:בכוכב האדום אמרו לי שמכבי אכן מתעניינת אבל אין עוד משהו ממשי
my man כתב:rc4991 כתב:בכוכב האדום אמרו לי שמכבי אכן מתעניינת אבל אין עוד משהו ממשי
הם נשמעים שיש על מה לדבר?..הרי הבעלים שלהם הצהיר שהוא לא יעשה איתנו עסקים לעולם..
rc4991 כתב:בכוכב האדום אמרו לי שמכבי אכן מתעניינת אבל אין עוד משהו ממשי
Gordonword כתב:rc4991 כתב:בכוכב האדום אמרו לי שמכבי אכן מתעניינת אבל אין עוד משהו ממשי
את מי אתה מכיר משם?
גל גל כתב:גלדסטון אומר שתומאס בא כבאק אפ לעמדות 3-4 והוא ובולדן יהיו בעמדות האלה...אם זה רק שניהם איך הוא באק אפ ?
Gordonword כתב:rc4991 כתב:בכוכב האדום אמרו לי שמכבי אכן מתעניינת אבל אין עוד משהו ממשי
את מי אתה מכיר משם?
את מי אתה מכיר משם?
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:בכוכב האדום אמרו לי שמכבי אכן מתעניינת אבל אין עוד משהו ממשי
הם נשמעים שיש על מה לדבר?..הרי הבעלים שלהם הצהיר שהוא לא יעשה איתנו עסקים לעולם..
הוא לא ממש הרחיב, אשאל אותו מחר אם יש עדכונים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים