jol9 כתב:MaccabiTA כתב:jol9 כתב:MaccabiTA כתב:לקופרברג יש ידיים מצויינות לגבוה
הוא גם די אתלט חייבים להגיד. אין לו עבודת רגליים מרשימה, אבל זה נראה כמו פוטנציאל לישראלי גבוה מצויין בעתיד.
מה הגובה שלו?
208
לגמרי יש עם מה לעבוד
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הוא גם די אתלט חייבים להגיד. אין לו עבודת רגליים מרשימה, אבל זה נראה כמו פוטנציאל לישראלי גבוה מצויין בעתיד.
מה הגובה שלו?
208
felix_r כתב:שועל כתב:יש שידור בדף של האיגוד, השידור ביוטיוב חסום בארץ אבל אפשר עם VPN
הינה השידור ביוטויוב, לא חסום
http://www.fiba.com/ls/#12929&12937-48-A
מה הגובה שלו?
208
שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:יש שידור בדף של האיגוד, השידור ביוטיוב חסום בארץ אבל אפשר עם VPN
היה חסום עד המחצית
felix_r כתב:ShiriV כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:
זה כל הזמן ב YOUTUBE ורק ב YOUTUBE. זה לא אליפות אירופה לבוגרים שיעשו שידור בלווין
זה לא כל הזמן YOUTUBE. הם שידרו מקודם בלווין ובגלל תקלה עברו ל- YOUTUBE.
אוי שמואל, למה אני בכלל מנסה לדבר איתך?
זילברשטיין אמר הרגע שמנסים לתקן את שידור הלוויין שנפל ובינתיים משדרים מהיוטיוב.
שיגיד מה שהוא רוצה. מתחילת האליפות הם משדרים את השידור של ה YOUTUBE. ראיתי את כל המשחקים, ותמיד אפשר להבדיל בגלל האיכות הירודה של השידור
שמואל1 כתב:felix_r כתב:ShiriV כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:זה לא כל הזמן YOUTUBE. הם שידרו מקודם בלווין ובגלל תקלה עברו ל- YOUTUBE.
שיגיד מה שהוא רוצה. מתחילת האליפות הם משדרים את השידור של ה YOUTUBE. ראיתי את כל המשחקים, ותמיד אפשר להבדיל בגלל האיכות הירודה של השידור
הגיע הזמן שתפסיק להיות בלון נפוח ולחשוב שרק אתה יודע וכולם טועים. זילברשטיין משקר, אני משקר, כולם משקרים. רק אדון פליקס יודע.
זה הרי ברור שלא ראית את השידור היום, כי בחלקים ממנו שידרו עם לווין. איך אתה בכלל נכנס לוויכוח אם אם לא טרחת לראות את השידור היום?
felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:יש שידור בדף של האיגוד, השידור ביוטיוב חסום בארץ אבל אפשר עם VPN
היה חסום עד המחצית
משונה, אצלי זה עבד
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:ShiriV כתב:felix_r כתב:
הגיע הזמן שתפסיק להיות בלון נפוח ולחשוב שרק אתה יודע וכולם טועים. זילברשטיין משקר, אני משקר, כולם משקרים. רק אדון פליקס יודע.
זה הרי ברור שלא ראית את השידור היום, כי בחלקים ממנו שידרו עם לווין. איך אתה בכלל נכנס לוויכוח אם אם לא טרחת לראות את השידור היום?
יש לך טעות. זילברשטיין משקר, אתה לא. אתה סתם אידיוט
אחדשיודע כתב:בשביל מה הוויכוח המיותר הזה?
חלק מהשידור הנוכחי שודר באמצעות לוויין (אאל"ט בפעם הראשונה מאז שהתחיל הטורניר) וחלק ממנו דרך היוטיוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים