המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:30-40% זה פער גדול. אני מעריך שמכבי רוצה שיבוא ב600-700 והוא רוצה מליון.
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:30-40% זה פער גדול. אני מעריך שמכבי רוצה שיבוא ב600-700 והוא רוצה מליון.
שיסגרו על 800 וסלאמת.
יש להם עוד סנטר לשפוך עליו.
אולי גם קומבו.
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:30-40% זה פער גדול. אני מעריך שמכבי רוצה שיבוא ב600-700 והוא רוצה מליון.
שיסגרו על 800 וסלאמת.
יש להם עוד סנטר לשפוך עליו.
אולי גם קומבו.
על פי דיווחים בסרביה, מכבי תל אביב הצליחה להוריד משמעותית את הסכום ששילמה לכוכב האדום כפיצוי על עזיבתו של בולדן. הקבוצה הסרבית שנמצאת בקשיים כלכליים חמורים דרשה תחילה קרוב ל-600 אלף יורו מהצהובים, אולם לבסוף סוכם על סכום שנע בסביבות ה-400 אלף יורו.
הצופה כתב:אל תדאגו חבר'ה, דני פדרמן מנהל את המו"מ עם מקריי בצורה הטובה ביותר.
מקאדו 3 כתב:מי צריך את רייס עכשיו ?
גלעד55 כתב:זה פחות או יותר ההפרשים.
במקביל יש להם חלופה שלדעתי פחות טובה. שמו לא עלה עדיין.
גם זה שהם קצרים בכסף זאת אשמתםyanay21 כתב:אני לא חושב שמכבי קטנונית או אפילו קמצנית(למרות שבדרך כלל היא כן) בעניין הזה, כמו שהיא פשוט קצרה בכסף. למרות שגם אם זו סתם קמצנות, לא אופתע
Holiday_Armadillo כתב:גם זה שהם קצרים בכסף זאת אשמתםyanay21 כתב:אני לא חושב שמכבי קטנונית או אפילו קמצנית(למרות שבדרך כלל היא כן) בעניין הזה, כמו שהיא פשוט קצרה בכסף. למרות שגם אם זו סתם קמצנות, לא אופתע
my man כתב:אם באמת מקריי דורש רק מליון זה חתיכת בדיחה שהם לא נותנים לו את זה בלי שאלות בכלל..
אמרו שרוני כתב..ואני סומך עליושועל כתב:my man כתב:אם באמת מקריי דורש רק מליון זה חתיכת בדיחה שהם לא נותנים לו את זה בלי שאלות בכלל..
אין לזה שום מקור
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים