המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ShiriV כתב:הנבחרת לקחת את מדליית הזהב של הקבוצות שהן לא ביתיות בטורניר הזה. אפשר לראות את זה גם ככה..
אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:הנבחרת לקחת את מדליית הזהב של הקבוצות שהן לא ביתיות בטורניר הזה. אפשר לראות את זה גם ככה..
אז מכבי לקחה את הגביע הבין-יבשתי של הקבוצות הלא ביתיות ב-2014?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:נו מה אומרים? יש מקום לזוסמן בסגל של מכבי? לדעתי בהחלט כן.
זאת בוודאי לא הרמה לשפוט בה שחקנים
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:נו מה אומרים? יש מקום לזוסמן בסגל של מכבי? לדעתי בהחלט כן.
זה מה יש, ועל פי זה צריך לשפוט.
אני חושב שיש לו מקום, אבל אני לא בטוח שהוא יכול לקבל את ההזדמנויות בעונה הקשה והלחוצה שתהיה...
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:נו מה אומרים? יש מקום לזוסמן בסגל של מכבי? לדעתי בהחלט כן.
זה מה יש, ועל פי זה צריך לשפוט.
אני חושב שיש לו מקום, אבל אני לא בטוח שהוא יכול לקבל את ההזדמנויות בעונה הקשה והלחוצה שתהיה...
מה זאת אומרת זה מה יש? אם מבינים שזאת לא הרמה, אז לא קובעים שום דבר על סמך מה שהוא עשה ברמה הזאת.
רוצים שיתפתח? שלחו אותו למקום (רצוי באירופה) שהוא יקבל בו המון דקות מובטחות, ושלא יהיה בו לחץ כל פעם שהוא נזרק לפרקט.
my man כתב:אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:הנבחרת לקחת את מדליית הזהב של הקבוצות שהן לא ביתיות בטורניר הזה. אפשר לראות את זה גם ככה..
למה הזכרת את זה???למה?????
אחד הדיכאונות הגדולים שהיו בעשור האחרון(זה והמשחק האחרון מול פאו בסדרה)
ShiriV כתב:my man כתב:אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:הנבחרת לקחת את מדליית הזהב של הקבוצות שהן לא ביתיות בטורניר הזה. אפשר לראות את זה גם ככה..
למה הזכרת את זה???למה?????
אחד הדיכאונות הגדולים שהיו בעשור האחרון(זה והמשחק האחרון מול פאו בסדרה)
לך הוא שלף את זה מהזיכרון ואני הייתי צריכה ללכת לגוגל כדי להבין לאיזו חיה הוא התכוון (שילוב של זיכרון גרוע והדחקה כנראה)
על הדרך מצאתי את שני הת'רדים מהפורום של המשחקים האלה.. היה כיף להזכר
felix_r כתב:הייתי לוקח אותו למכבי ונותן לו רבע מלא בכל משחק גם ביורוליג. יש לו סייז ויכולת הגנתית טובה, ככה שהוא לא יהווה חור בהגנה בגלל נחיתות פיזית. בהתקפה כל אחד יכול לקלוע שלשות. גם ילד בן 15 (זוכרים את גודס?)
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, Shay_uzan ו־21 אורחים