my man כתב:Naor116 כתב:שון גונס ממשיך שם? כי אם לא הייתי לא הייתי מביא אותו בכיף
מה
הוא שחקן טוב מאוד אבל הפינג׳אן המזדיין לא נתן לו דקות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:Naor116 כתב:שון גונס ממשיך שם? כי אם לא הייתי לא הייתי מביא אותו בכיף
מה
Naor116 כתב:my man כתב:Naor116 כתב:שון גונס ממשיך שם? כי אם לא הייתי לא הייתי מביא אותו בכיף
מה
הוא שחקן טוב מאוד אבל הפינג׳אן לא נתן לו דקות
אני באמת לא חושבת שהיו כאלה ויכוחים כל פעם אם לא היו מדליקים את הגפרור הזה כל החתמה מחדשמקאדו 3 כתב:לא יאומן איך הקבוצה הזו הביאה אנשים לדבר על שחקנים סוג ג שאפילו במגדל היו חלשים .
jol9 כתב:אני גם חושב ששון ג'ונס הכרחי. לא בגלל היכולות המקצועיות שלו, אלא בגלל שאף סגל לא שלם בלי שחקן עם שם גנרי.
דשון תומאס היה יכול להתאים, אם ההורים שלו לא היו מנסים להתחכם. כנ"ל פייר ג'קסון.
jol9 כתב:אני גם חושב ששון ג'ונס הכרחי. לא בגלל היכולות המקצועיות שלו, אלא בגלל שאף סגל לא שלם בלי שחקן עם שם גנרי.
דשון תומאס היה יכול להתאים, אם ההורים שלו לא היו מנסים להתחכם. כנ"ל פייר ג'קסון.
my man כתב:Naor116 כתב:my man כתב:Naor116 כתב:שון גונס ממשיך שם? כי אם לא הייתי לא הייתי מביא אותו בכיף
מה
הוא שחקן טוב מאוד אבל הפינג׳אן לא נתן לו דקות
טוב גבר..
הוא חלש אפילו לרמת יורוקאפ..
ליגת האלופות יתאים לו.. בכל מקרה זה דווקא מתאים לרמת הקו הקדמי שלנו אז בוא נביא אותו..
?my man כתב:מי בקו הקדמי של חולון?
itai7 כתב:הפועל חולון מוסיפה שחקן משמעותי לקו האחורי שלה. הסגולים החתימו את ג'בריל טראוויק
חציל? יש לך מידע עליו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים