12 מרץ 2012, 15:17
MTA2311 כתב:תקשיב, במידה ויסתכלו רק על ההכנסות של הכדורסל זה פחות או יותר אומר שיהיה פירוד מוחלט בין המועדון שנקרא ברצלונה(לדוגמה) לבין מחלקת הכדורסל. המועדון הזה, בנוסף לקבוצות הכדורגל והכדורסל, מחזיק גם קבוצות כדורעף, כדור יד, כדור מים, קט רגל וכו'. אין אצלם כרגע הפרדה בין המחלקות השונות. היו"ר הנבחר ממנה מאמנים ומחליט על התקציב.
אם מה שאתה אומר נכון, כנראה שלא יהיו יותר ברצלונה וריאל מדריד בכדורסל, כי לבד, אין להן הכנסות. עם כל הכבוד, אני לא רואה את ברתומיאו נותן לזה לקרות.
12 מרץ 2012, 15:23
felix_r כתב:MTA2311 כתב:תקשיב, במידה ויסתכלו רק על ההכנסות של הכדורסל זה פחות או יותר אומר שיהיה פירוד מוחלט בין המועדון שנקרא ברצלונה(לדוגמה) לבין מחלקת הכדורסל. המועדון הזה, בנוסף לקבוצות הכדורגל והכדורסל, מחזיק גם קבוצות כדורעף, כדור יד, כדור מים, קט רגל וכו'. אין אצלם כרגע הפרדה בין המחלקות השונות. היו"ר הנבחר ממנה מאמנים ומחליט על התקציב.
אם מה שאתה אומר נכון, כנראה שלא יהיו יותר ברצלונה וריאל מדריד בכדורסל, כי לבד, אין להן הכנסות. עם כל הכבוד, אני לא רואה את ברתומיאו נותן לזה לקרות.
זה לא ממש נכון. יש הכנסות מזכויות שידור ופרסומות ומנוים
12 מרץ 2012, 15:25
MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:תקשיב, במידה ויסתכלו רק על ההכנסות של הכדורסל זה פחות או יותר אומר שיהיה פירוד מוחלט בין המועדון שנקרא ברצלונה(לדוגמה) לבין מחלקת הכדורסל. המועדון הזה, בנוסף לקבוצות הכדורגל והכדורסל, מחזיק גם קבוצות כדורעף, כדור יד, כדור מים, קט רגל וכו'. אין אצלם כרגע הפרדה בין המחלקות השונות. היו"ר הנבחר ממנה מאמנים ומחליט על התקציב.
כבר עכשיו המועדונים האלה נמצאים בחובות עצומים. הם מצליחים לשרוד רק בזכות ההכנסות של קבוצות הכדורגל.. ברגע שתהיה הפרדה בין ההכנסות של קבוצת הכדורגל, לאלה של קבוצת הכדורסל, מחלקות הכדורסל לא יוכלו לעמוד בחובות שנצברו לאורך השנים. אז או שהן יתפרקו, או שהן לא יצליחו לעמוד אפילו בתקציב המינימום שהיורוליג מתכוון לחייב.
12 מרץ 2012, 15:30
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:תקשיב, במידה ויסתכלו רק על ההכנסות של הכדורסל זה פחות או יותר אומר שיהיה פירוד מוחלט בין המועדון שנקרא ברצלונה(לדוגמה) לבין מחלקת הכדורסל. המועדון הזה, בנוסף לקבוצות הכדורגל והכדורסל, מחזיק גם קבוצות כדורעף, כדור יד, כדור מים, קט רגל וכו'. אין אצלם כרגע הפרדה בין המחלקות השונות. היו"ר הנבחר ממנה מאמנים ומחליט על התקציב.
כבר עכשיו המועדונים האלה נמצאים בחובות עצומים. הם מצליחים לשרוד רק בזכות ההכנסות של קבוצות הכדורגל.. ברגע שתהיה הפרדה בין ההכנסות של קבוצת הכדורגל, לאלה של קבוצת הכדורסל, מחלקות הכדורסל לא יוכלו לעמוד בחובות שנצברו לאורך השנים. אז או שהן יתפרקו, או שהן לא יצליחו לעמוד אפילו בתקציב המינימום שהיורוליג מתכוון לחייב.
וזה נראה לך מצב נורמלי?
אם הם בחובות עצומים ולא מצליחים לשרוד בזכות עצמם אז עדיף שמישהו יפסיק את הטירוף..
12 מרץ 2012, 15:32
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:תקשיב, במידה ויסתכלו רק על ההכנסות של הכדורסל זה פחות או יותר אומר שיהיה פירוד מוחלט בין המועדון שנקרא ברצלונה(לדוגמה) לבין מחלקת הכדורסל. המועדון הזה, בנוסף לקבוצות הכדורגל והכדורסל, מחזיק גם קבוצות כדורעף, כדור יד, כדור מים, קט רגל וכו'. אין אצלם כרגע הפרדה בין המחלקות השונות. היו"ר הנבחר ממנה מאמנים ומחליט על התקציב.
וזה נראה לך מצב נורמלי?
אם הם בחובות עצומים ולא מצליחים לשרוד בזכות עצמם אז עדיף שמישהו יפסיק את הטירוף..
קיבלת את הרושם שאני מתנגד למהלך של היורוליג? כי זה ממש לא המצב.. אני פשוט חושב שהיורוליג לא יסתכן בסגירה של שתיים מהקבוצות הכי גדולות שלו.
12 מרץ 2012, 15:52
12 מרץ 2012, 15:54
12 מרץ 2012, 16:21
12 מרץ 2012, 16:44
12 מרץ 2012, 17:25
MTA2311 כתב:ומי יסגור את החובות? ה20 מנויים שלהם?
12 מרץ 2012, 17:30
asafb96 כתב:MTA2311 כתב:ומי יסגור את החובות? ה20 מנויים שלהם?
אז איך אתה מצפה שהם יסגרו את החובות? הרי בלי ההגבלות האלה הם ימשיכו לקחת הלוואות ולהגדיל את החובות. שיתחילו להתנהל בצורה שפויה. אותי זה ממש לא מעניין איך הם יסגרו את החובות. מה שחשוב הוא, שאירופה תחזור למצב שפוי, ומכבי תעמוד מול הגדולות גם מבחינה תקציבית
12 מרץ 2012, 17:44
12 מרץ 2012, 18:06
MTA2311 כתב:asafb96 כתב:MTA2311 כתב:ומי יסגור את החובות? ה20 מנויים שלהם?
אז איך אתה מצפה שהם יסגרו את החובות? הרי בלי ההגבלות האלה הם ימשיכו לקחת הלוואות ולהגדיל את החובות. שיתחילו להתנהל בצורה שפויה. אותי זה ממש לא מעניין איך הם יסגרו את החובות. מה שחשוב הוא, שאירופה תחזור למצב שפוי, ומכבי תעמוד מול הגדולות גם מבחינה תקציבית
גם אותי לא מעניין, מבחינתי ששתי הקבוצות האלה יתפרקו. את היורוליג לעומת זאת, זה מאוד יעניין.. בטח כל עוד שברתומיאו עומד בראשו..
לבארסה, ריאל וצסקא יש לא פחות כוח ביורוליג מאשר למכבי, ותהיה בטוח שהם לא יוותרו כל כך מהר.
12 מרץ 2012, 18:16
12 מרץ 2012, 18:29
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:asafb96 כתב:MTA2311 כתב:ומי יסגור את החובות? ה20 מנויים שלהם?
גם אותי לא מעניין, מבחינתי ששתי הקבוצות האלה יתפרקו. את היורוליג לעומת זאת, זה מאוד יעניין.. בטח כל עוד שברתומיאו עומד בראשו..
לבארסה, ריאל וצסקא יש לא פחות כוח ביורוליג מאשר למכבי, ותהיה בטוח שהם לא יוותרו כל כך מהר.
ג'ורדי ספרדי?
12 מרץ 2012, 18:30
MTA2311 כתב:ומי יסגור את החובות? ה20 מנויים שלהם?
12 מרץ 2012, 18:34
12 מרץ 2012, 18:40
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:ומי יסגור את החובות? ה20 מנויים שלהם?
ומי אמר לך שיש להם חובות?
הרי קבוצות הכדורגל מימנו אותם, אז למה שיהיו חובות?
וגם אם יש כאלו, יש לקבוצות הכדורגל עד 2015 לסגור אותם.
אחרי שזה יקרה, התקציב שלהם יירד לאיזור התקציב של מכבי כי קצת הגזמת עם ההכנסות.
הכדורסל בספרד אומנם לא מדגדג את מידת הפופולריות של הכדורגל, אבל הוא כן מביא צופים לא מעטים (אאל"ט הליגה הספרדית היא שיאנית אירופה בכמות צופים למשחק) והוא בהחלט יצליח להשיג ספונסרים וחסויות כמו גם זכויות שידור.
אז אומנם זה לא יהיה תקציב כדי לכסות את ההוצאות של היום, אבל זה יוכל להיות תקציב משביע רצון בהחלט.
צסקא לעומת זאת... להם באמת יש בקושי 20 צופים כך שעליהם אני באמת מרחמת....
12 מרץ 2012, 18:42
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:ומי יסגור את החובות? ה20 מנויים שלהם?
ומי אמר לך שיש להם חובות?
הרי קבוצות הכדורגל מימנו אותם, אז למה שיהיו חובות?
וגם אם יש כאלו, יש לקבוצות הכדורגל עד 2015 לסגור אותם.
אחרי שזה יקרה, התקציב שלהם יירד לאיזור התקציב של מכבי כי קצת הגזמת עם ההכנסות.
הכדורסל בספרד אומנם לא מדגדג את מידת הפופולריות של הכדורגל, אבל הוא כן מביא צופים לא מעטים (אאל"ט הליגה הספרדית היא שיאנית אירופה בכמות צופים למשחק) והוא בהחלט יצליח להשיג ספונסרים וחסויות כמו גם זכויות שידור.
אז אומנם זה לא יהיה תקציב כדי לכסות את ההוצאות של היום, אבל זה יוכל להיות תקציב משביע רצון בהחלט.
צסקא לעומת זאת... להם באמת יש בקושי 20 צופים כך שעליהם אני באמת מרחמת....
פורסם לא מזמן שלקבוצות הליגה הספרדית יש חובות של 50 מיליון יורו.
12 מרץ 2012, 18:43