arel123 כתב:הורגים אותנו במכות
השיפוט ביזיון
שיתרגלו. זה לא הפועל ירושלים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:הורגים אותנו במכות
השיפוט ביזיון
felix_r כתב:arel123 כתב:הורגים אותנו במכות
השיפוט ביזיון
שיתרגלו. זה לא הפועל ירושלים
felix_r כתב:הלפרין כזה הומו! עוד פעם מפחד לזרוק שלשה חופשית
Naor116 כתב:הנבחרת ביזיון לא השיפוט, זה מה שקורה כשאתה מזמן את אוחיון מקל טימור והלפרין להיות הגארדים שלך, אה ושכחתי את ליאורה ששומרת ברמת dpoy , וכל הכבוד גם להחלטה החכמה להכניס את זלמנסון לסגל כשיש לך שחקנים ישראלים הרבה יותר טובים בעמדה הזאת. וכדיר שבכל ליגה אחרת באירופה לא היה משחק ... פאק איך שכחתי את שחקני ההגנה המופלאים פניני בלייזר ודוסון שלא מסוגלים לשמור על עציץ. בקיצור יש לנו סגל חלש עם שחקנים לא אגרסיביים בשיט שעומדים על קשת השלוש ומפציצים, הגיע הזמן לשנות גישה ולהשקיע יותר בנוער כדי שזה לא יחזור על עצמו שוב
Naor116 כתב:הנבחרת ביזיון לא השיפוט, זה מה שקורה כשאתה מזמן את אוחיון מקל טימור והלפרין להיות הגארדים שלך, אה ושכחתי את ליאורה ששומרת ברמת dpoy , וכל הכבוד גם להחלטה החכמה להכניס את זלמנסון לסגל כשיש לך שחקנים ישראלים הרבה יותר טובים בעמדה הזאת. וכדיר שבכל ליגה אחרת באירופה לא היה משחק ... פאק איך שכחתי את שחקני ההגנה המופלאים פניני בלייזר ודוסון שלא מסוגלים לשמור על עציץ. בקיצור יש לנו סגל חלש עם שחקנים לא אגרסיביים בשיט שעומדים על קשת השלוש ומפציצים, הגיע הזמן לשנות גישה ולהשקיע יותר בנוער כדי שזה לא יחזור על עצמו שוב
RomanR כתב:אני לא מבין למה אתם מתעקשים לראות את הביזיון הזה? הכדורסל של אדלשטיין כל כך מיושן, ורק מכבי הדבילים היו מסוגלים להחתים אותו בידיעה שהוא לא משנה דבר
my man כתב:RomanR כתב:אני לא מבין למה אתם מתעקשים לראות את הביזיון הזה? הכדורסל של אדלשטיין כל כך מיושן, ורק מכבי הדבילים היו מסוגלים להחתים אותו בידיעה שהוא לא משנה דבר
לא יודע מיושן מחודש מעושן..בסופו של דבר זה באמת כדורסל פשוט רע!
שני המאמנים האחרונים של הנבחרת פשוט היו רעים..
ובלי קשר רמת הכדורסלן הישראלי נכון להיום זה שהוא מהגרועים באירופה.
אין אף שחקן (אולי למעט כספי) שקידם את הכדורסל שלו. כולם או נשארו במקום או(שזה רובם) הלכו לאחור..
פשוט אי אפשר להתחבר..סהר עוד קשקש שגם בשנות ה90 היו למכבי עונות נפל אבל לא העיפו את כולם -תמיד השאירו מישהו..אני רואה את הנבחרת הזו ורק מתמלא באושר שאף אחד מהם לא שחקן במכבי-(שוב, אולי למעט כספי)..
RomanR כתב:my man כתב:RomanR כתב:אני לא מבין למה אתם מתעקשים לראות את הביזיון הזה? הכדורסל של אדלשטיין כל כך מיושן, ורק מכבי הדבילים היו מסוגלים להחתים אותו בידיעה שהוא לא משנה דבר
אין אף שחקן (אולי למעט כספי) שקידם את הכדורסל שלו. כולם או נשארו במקום או(שזה רובם) הלכו לאחור..
פשוט אי אפשר להתחבר..סהר עוד קשקש שגם בשנות ה90 היו למכבי עונות נפל אבל לא העיפו את כולם -תמיד השאירו מישהו..אני רואה את הנבחרת הזו ורק מתמלא באושר שאף אחד מהם לא שחקן במכבי-(שוב, אולי למעט כספי)..
זה מה שקורה כשמחלקים ג׳ובים של מאמנים לאומיים לחברים ומקורבים. איך זה שבלאט מעולם לא הוזכר כמועמד לאימון במקום הג׳ינג׳י המרגיז הזה שפשוט לא מסוגל להשתנות?
לגביי הכדורסלן הישראלי זה הגיוני כשלא דורשים ממנו כלום, והוא לא דורש מעצמו. כשיש חוקים שמאפשרים לו לשחק רק כי יש לו תז כחולה, ולקבל הרבה כסף על זה, למה שיתאמץ?
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:my man כתב:RomanR כתב:אני לא מבין למה אתם מתעקשים לראות את הביזיון הזה? הכדורסל של אדלשטיין כל כך מיושן, ורק מכבי הדבילים היו מסוגלים להחתים אותו בידיעה שהוא לא משנה דבר
זה מה שקורה כשמחלקים ג׳ובים של מאמנים לאומיים לחברים ומקורבים. איך זה שבלאט מעולם לא הוזכר כמועמד לאימון במקום הג׳ינג׳י המרגיז הזה שפשוט לא מסוגל להשתנות?
לגביי הכדורסלן הישראלי זה הגיוני כשלא דורשים ממנו כלום, והוא לא דורש מעצמו. כשיש חוקים שמאפשרים לו לשחק רק כי יש לו תז כחולה, ולקבל הרבה כסף על זה, למה שיתאמץ?
לבלאט יש היסטוריה ארוכה עם הנבחרת
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:my man כתב:RomanR כתב:אני לא מבין למה אתם מתעקשים לראות את הביזיון הזה? הכדורסל של אדלשטיין כל כך מיושן, ורק מכבי הדבילים היו מסוגלים להחתים אותו בידיעה שהוא לא משנה דבר
ד"א, ההיסטוריה של בלאט מאשרת את הטענות של רומן.
למי שלא זוכר, בלאט מונה להיות מאמן נבחרת ישראל, אבל אז פתאום החליט מי שהחליט באיגוד להתעקש לפסול את המינוי של דייויד,
כי לא היתה לו תעודה כלשהי של איגוד המאמנים.
זה היה ב2005, אחרי שבלאט כבר כיהן כמאמן ראשי גם במכבי וגם באירופה.
אבל הדבר המעניין הוא שבלאט עצמו היה מעביר השתלמויות באותו הקורס שבו היה צריך לקבל הסמכה.
בלאט כעס וויתר על המינוי, ושנה לאחר מכן התמנה למאמן נבחרת רוסיה, וכעבור שנה נוספת זכה איתה באליפות אירופה.
אפשר להגיד שקבלת ההחלטות של האיגוד, יכול להתחרות רק עם זאת של דני פדרמן.
felix_r כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:my man כתב:לא יודע מיושן מחודש מעושן..בסופו של דבר זה באמת כדורסל פשוט רע!
ד"א, ההיסטוריה של בלאט מאשרת את הטענות של רומן.
למי שלא זוכר, בלאט מונה להיות מאמן נבחרת ישראל, אבל אז פתאום החליט מי שהחליט באיגוד להתעקש לפסול את המינוי של דייויד,
כי לא היתה לו תעודה כלשהי של איגוד המאמנים.
זה היה ב2005, אחרי שבלאט כבר כיהן כמאמן ראשי גם במכבי וגם באירופה.
אבל הדבר המעניין הוא שבלאט עצמו היה מעביר השתלמויות באותו הקורס שבו היה צריך לקבל הסמכה.
בלאט כעס וויתר על המינוי, ושנה לאחר מכן התמנה למאמן נבחרת רוסיה, וכעבור שנה נוספת זכה איתה באליפות אירופה.
אפשר להגיד שקבלת ההחלטות של האיגוד, יכול להתחרות רק עם זאת של דני פדרמן.
זה לא בדיוק ככה. החליטו על החוק של תעודת מאמן. למאמנים מנוסים אמרו להשלים רק חלק מהקורסים. דברים כמו עזרה ראשונה, פיזיולוגיה וכאלה, שלא קשורים ממש לאימון. נתנו להם איזה שנתיים זמן להשלים את הקורסים האלה לפני שהחוק יכנס לתוקף.
לבלאט לא היה בזיין שלו לאמן את נבחרת ישראל במשהו כמו 30 אלף דולר שמאמן הנבחרת מקבל. אז הוא ניצל את עניין התעודה כדי ליצור סקנדאל ולברוח מהנבחרת.
עובדה, שכאשר הוא רצה לחזור לכסף הגדול במכבי אחרי שאימן ברוסיה, הוא כן השלים את הקורסים וקיבל את התעודה.
felix_r כתב:הוא קיבל על עצמו מינוי לנבחרת, כי לא הייתה דרך יפה לברוח מזה. פה הוא ראה דרך, וניצל אותה.
אתה חושב שזה הזוי? לדעתי, הרבה יותר הזוי שמישהו יחשוב שהוא מעל החוק. חוץ מזה, כפי שציינתי, לא דרשו ממנו להשלים קורסים של כדורסל, אלא קורסים כלליים.
בשורה התחתונה, בלאט הוא בן אדם דו-פרצופי מגעיל, שכסף זה האלוהים שלו. ואין בזה שום דבר חדש.
jol9 כתב:felix_r כתב:הוא קיבל על עצמו מינוי לנבחרת, כי לא הייתה דרך יפה לברוח מזה. פה הוא ראה דרך, וניצל אותה.
אתה חושב שזה הזוי? לדעתי, הרבה יותר הזוי שמישהו יחשוב שהוא מעל החוק. חוץ מזה, כפי שציינתי, לא דרשו ממנו להשלים קורסים של כדורסל, אלא קורסים כלליים.
בשורה התחתונה, בלאט הוא בן אדם דו-פרצופי מגעיל, שכסף זה האלוהים שלו. ואין בזה שום דבר חדש.
זאת דעתך בלבד.
אני לא מכיר אותו ולא מתיימר לשפוט איזה מין אדם הוא.
אני רק יודע שהוא המאמן הישראלי הכי טוב ביי פאר, וחבל לי שהוא לא מאמן את מכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־11 אורחים