החציל האצטקי כתב:אני לגמרי אחיה עם גארד זול יותר ממקריי, נאמר DJ קנדי שאני מאוד מחבב, אם יצליחו לשים פה יד על מוטיונאס.
יש לו הצעה של 1.5 מיליון דולר מסין לפי מה שפורסם לפני מספר ימים ביורוהופס. אז... פחות נראה לי שזה הולך לקרות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אני לגמרי אחיה עם גארד זול יותר ממקריי, נאמר DJ קנדי שאני מאוד מחבב, אם יצליחו לשים פה יד על מוטיונאס.
שמואל1 כתב:היו דיבורים בימים האחרונים על החתמה מפתיעה של מכבי.
אולי בכל זאת מתבשל מאחורי הקלעים מהלך עם מוטיונאס?
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:אני לגמרי אחיה עם גארד זול יותר ממקריי, נאמר DJ קנדי שאני מאוד מחבב, אם יצליחו לשים פה יד על מוטיונאס.
יש לו הצעה של 1.5 מיליון דולר מסין לפי מה שפורסם לפני מספר ימים ביורוהופס. אז... פחות נראה לי שזה הולך לקרות.
שמואל1 כתב:היו דיבורים בימים האחרונים על החתמה מפתיעה של מכבי.
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:היו דיבורים בימים האחרונים על החתמה מפתיעה של מכבי.
נו באמת (על שתי השורות).
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:אני לגמרי אחיה עם גארד זול יותר ממקריי, נאמר DJ קנדי שאני מאוד מחבב, אם יצליחו לשים פה יד על מוטיונאס.
אני עוקב אחרי הראיונות שלו בחודש האחרון.
עושה רושם שהוא דווקא בעניין של לחזור לאירופה, והוא אומר שהכסף פחות מעניין אותו כרגע.
הוא רוצה לשחק הרבה ולהראות מה הוא שווה.
הוא מוכן לוותר על כסף בשביל לשחק תפקיד משמעותי בקונטנדרית.
אני חושב שבמכבי יוכלו לתת לו את כל הבמה לפרוח, ומכאן הוא יוכל להתמודד על תארים באירופה ולהרשים סקאוטים בNBA.
סין, עם כל הכבוד, זה בית בושת. גם אם תעמיד שם 40 נקודות למשחק לא בטוח שתרשים מישהו.
אנחנו משוועים לביג מן כזה, ואני מקווה שמישהו כבר השכיל לשבת לו חזק על האוזן.
EasyLife כתב:החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:אני לגמרי אחיה עם גארד זול יותר ממקריי, נאמר DJ קנדי שאני מאוד מחבב, אם יצליחו לשים פה יד על מוטיונאס.
אני עוקב אחרי הראיונות שלו בחודש האחרון.
עושה רושם שהוא דווקא בעניין של לחזור לאירופה, והוא אומר שהכסף פחות מעניין אותו כרגע.
הוא רוצה לשחק הרבה ולהראות מה הוא שווה.
הוא מוכן לוותר על כסף בשביל לשחק תפקיד משמעותי בקונטנדרית.
אני חושב שבמכבי יוכלו לתת לו את כל הבמה לפרוח, ומכאן הוא יוכל להתמודד על תארים באירופה ולהרשים סקאוטים בNBA.
סין, עם כל הכבוד, זה בית בושת. גם אם תעמיד שם 40 נקודות למשחק לא בטוח שתרשים מישהו.
אנחנו משוועים לביג מן כזה, ואני מקווה שמישהו כבר השכיל לשבת לו חזק על האוזן.
אבל הוא כבר הודיע שאם הוא חוזר לאירופה זה רק לז'לגיריס
מקאדו 3 כתב:בטח המו'מ החשאי וההחתמה ששמואל הזכיר היא של דיימון סימפסון ...
שמואל1 כתב:מקאדו 3 כתב:בטח המו'מ החשאי וההחתמה ששמואל הזכיר היא של דיימון סימפסון ...
אם סימפסון יחתום, אפשר לסגור את הבסטה. העונה תגמר אותו רגע.
er79 כתב:http://sport1.maariv.co.il/basketball/Winner-Basketball-League/Article-785503
רוני, חוץ מפרחובסקי וסימפסון, יש שמות נוספים בפנקסים של המועדון שידועים לך?
er79 כתב:http://sport1.maariv.co.il/basketball/Winner-Basketball-League/Article-785503
רוני, חוץ מפרחובסקי וסימפסון, יש שמות נוספים בפנקסים של המועדון שידועים לך?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים