המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:יש מצב שפורום צ'ה נפל?
#בבקשה_לא_להרוג_אותי
felix_r כתב:my man כתב:יש מצב שפורום צ'ה נפל?
#בבקשה_לא_להרוג_אותי
למה אתה שואל אותנו? למה אנחנו אמורים לדעת מזה?
felix_r כתב:שמואל.
my man כתב:felix_r כתב:שמואל.
לדעתי יש עוד כמה..
my man כתב:felix_r כתב:שמואל.
לדעתי יש עוד כמה..
ShiriV כתב:my man כתב:felix_r כתב:שמואל.
לדעתי יש עוד כמה..
בעונות היותר טובות של מכבי גם אני הייתי נכנסת לשם מדי פעם כדי לראות את הבכי שלהם, אבל בשנים האחרונות כמובן שהפסקתי
my man כתב:ShiriV כתב:my man כתב:felix_r כתב:שמואל.
לדעתי יש עוד כמה..
בעונות היותר טובות של מכבי גם אני הייתי נכנסת לשם מדי פעם כדי לראות את הבכי שלהם, אבל בשנים האחרונות כמובן שהפסקתי
אותי הם מעניינים..
הייתי מפרט אבל אני אחרי צום..
בגדול זה ממש מעניין לראות איך אוהדים של קבוצה קטנה חושבים שהם גדולים אחרי 2 "אליפויות"(ועוד עם כוכבית) בליגת הפח שלנו..
כאילו..אפס מודעות עצמית..
ShiriV כתב:my man כתב:ShiriV כתב:my man כתב:felix_r כתב:שמואל.
לדעתי יש עוד כמה..
אותי הם מעניינים..
בגדול זה ממש מעניין לראות איך אוהדים של קבוצה קטנה חושבים שהם גדולים אחרי 2 "אליפויות"(ועוד עם כוכבית) בליגת הפח שלנו..
אני מבטיחה לך שאם אתה היית אוהד שלהם, או של כל קבוצה אחרת לצורך העניין שלוקחת אליפויות ראשונות בהיסטוריה שלה, גם אתה היית מתלהב. ככה זה אוהדים.
my man כתב:ShiriV כתב:my man כתב:ShiriV כתב:my man כתב:לדעתי יש עוד כמה..
אותי הם מעניינים..
אני מבטיחה לך שאם אתה היית אוהד שלהם, או של כל קבוצה אחרת לצורך העניין שלוקחת אליפויות ראשונות בהיסטוריה שלה, גם אתה היית מתלהב. ככה זה אוהדים.
זה הרבה יותר מורכב...אבל סורי אני באמת תשוש..
עשיתי בעבר סמינריונית על אהדת ספורט- זה ממש מעניין לחבר את הדברים אליהם..
itai7 כתב:הפועל חולון מוסיפה שחקן משמעותי לקו האחורי שלה. הסגולים החתימו את ג'בריל טראוויק
חציל? יש לך מידע עליו?
החציל האצטקי כתב:itai7 כתב:הפועל חולון מוסיפה שחקן משמעותי לקו האחורי שלה. הסגולים החתימו את ג'בריל טראוויק
חציל? יש לך מידע עליו?
שיהיה בריא דנשה, יש לו עין... חבל על הזמן.
זה שחקן שלא יצא לי לראות, או לפחות לא מישהו שנחרת לי בזכרון, אבל הוא נראה כמו פרוספקט מאוד מעניין.
הוא שיחק השנה בתור סיידקיק של בריאנטה וובר ואוקארו וויט בקבוצת הבת של מיאמי, סיוקס פולס.
הטיקט שמדברים עליו הוא של שחקן הגנה. בא מקולג' טוב מאוד (ג'ורג'טאון). פרופיל פיזי-אתלטי מצויין (1.97, 99 קילו, ידיים ארוכות), סטטיסטית, תורם קצת בהכל.
נראה שמשחק חזק, תוקף הרבה את הטבעת. סווינגמן אגרסיבי שלא ממהר להעיף שלשות, בשונה מהמגמה הרווחת היום.
בסגל של דן היה חסר שחקן כזה, ונראה שהוא פגע בול.
סה"כ, לחולון יש רוסטר איכותי ועמוק:
5: טשון תומאס, אלכס צ'וברביץ'
4: ג'ו אלכסנדר, יונתן מור
3: ג'אבריל טראוויק, גיא פניני
2: קורי וולדן, שלומי הרוש, חנן קולמן
1: טו הולוואי, תמיר בלאט
יש פה כמה הימורי סקאוטינג מעניינים מאוד.
וולדן נראה כמו סוג של הכלאה בין פול דילייני לטימי באוורס (זו סוג של מחמאה), טשון תומאס זה קרנף שתפור על הליגה שלנו, וטראוויק נראה כמו אחלה סטיל כדי להשלים את החבילה.
במקביל, נותנים צ'אנס לפוטנציאל של בלאט, ולפוטנציאל של ג'ו אלכסנדר להפוך למלפצת שהוא יכול להפוך ברמות האלה.
מעניין זה יהיה, וזה מבלי שהזכרתי את פניני...
בשלות כתב:מקי חתם בעכברושיה
ברקוביץ חתם באילת
בשלות כתב:מקי חתם בעכברושיה
ברקוביץ חתם באילת
במדי אטלטיקוס דה סן חרמן מהליגה הפוראטו-ריקנית: 12.3 נק', 7.7 אס' ו-5.8 ריב' למשחק
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, מקאדו 3, מרסר, שמוליק ו־41 אורחים