המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:טוב, אז דברים הסתבכו עם מקריי כנראה בימים האחרונים וכפי שאני יודע עכשיו הוא לא יגיע. גם אריק בריאלובסקי אישר זאת בתוכנית בוקר ספורט.
בענין קשור אבל לא זהה, נראה לי שכדאי לארגן מגבית מכל המנויים. כל אחד יתרום 100 ש"ח שישמשו להבאת שחקנים לפי המתווה הבא:
1. תוספת החסר למקריי
2. תוספת של כ-200 אלף דולר לשחקן הנוסף (סנטר) כדי שיביאו שחקן של 500 אלף דולר ולא שחקן של 300 אלף דולר
1 מליון שקל שיגיעו מ-10000 מנויים יוכלו לעזור וכל מנוי ודאי היה מוכן לשלם עוד 100 ש"ח בשביל לקבל קבוצה טובה יותר וגם כזו שבזכותה אולי יהיה זכאי לעוד משחקים בשלב הטופ 16 שאליו הסגל הנוכחי ודאי לא יגיע.
מישהו מוכן להתחיל להריץ בפייסבוק? לי אין פייסבוק...
"מה אתם רוצים? גם בעונה שעברה וגם בנוכחית הגענו לטופ 16"איתי-שגב כתב:כבר אין טופ 16 אגב.
my man כתב:"מה אתם רוצים? גם בעונה שעברה וגם בנוכחית הגענו לטופ 16"איתי-שגב כתב:כבר אין טופ 16 אגב.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:yhgsy כתב:לא הבנתי מה כל הבז סביב מקריי?אז ישבתי וצפיתי במשחק שלם שלו מהדי לייג ולא נפלתי מהרגליים רוב הזמן עם הראש בקיר לא יציב עם הקליעה לא חכם במיוחד לא הבנתי!!!
הדבר היחיד שזה הפלוס שלו זה הסייז והידיים הארוכות לא שווה יותר מ-650
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש לך קישור למשחק במקרה?
חייב להגיד שחוות הדעת שלך לא מפתיעה אותי.
פשוט תחפש "Delaware 87ers" ביוטיוב, משחקים מעונת 15/16. אבל אם אתה כל כך מתעניין, עדיף שתחפש גם מטעמים מהתקופה שלו בקליבלנד (שבמקרה גם שלפה אותו משם בזכות הביצועים שלו). כי עם כל הכבוד לחוות דעת של מישהו שצפה בו באיזה משחק די-ליג אקראי, הוא (סקורר) מצוין לרמות של אירופה. וכן, כמו כל השחקנים בעולם, גם יש לו חסרונות (שאנשים מסוימים כנראה יעצימו על סמך "משחק שלם שלו מהדי-ליג", בצורה שאופיינית לפורום הזה).
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:yhgsy כתב:לא הבנתי מה כל הבז סביב מקריי?אז ישבתי וצפיתי במשחק שלם שלו מהדי לייג ולא נפלתי מהרגליים רוב הזמן עם הראש בקיר לא יציב עם הקליעה לא חכם במיוחד לא הבנתי!!!
יש לך קישור למשחק במקרה?
פשוט תחפש "Delaware 87ers" ביוטיוב, משחקים מעונת 15/16. אבל אם אתה כל כך מתעניין, עדיף שתחפש גם מטעמים מהתקופה שלו בקליבלנד (שבמקרה גם שלפה אותו משם בזכות הביצועים שלו). כי עם כל הכבוד לחוות דעת של מישהו שצפה בו באיזה משחק די-ליג אקראי, הוא (סקורר) מצוין לרמות של אירופה. וכן, כמו כל השחקנים בעולם, גם יש לו חסרונות (שאנשים מסוימים כנראה יעצימו על סמך "משחק שלם שלו מהדי-ליג", בצורה שאופיינית לפורום הזה).
תודה. ראיתי משחק מה די ליג ושמתי קישור למי שרוצה לראות גם.
https://www.youtube.com/watch?v=f7ClG4uXAes
ממה שאני ראיתי,שחקן התקפה לא רע בכלל, לפעמים קצת שכונתי אבל ראיתי גרועים ממנו (כמו ראס סמית ששיחק בקבוצה שלו במשחק הזה- שחקן נוראי) , מצא מספר פעמים את השחקן הפנוי ובכללי יודע למסור, נראה כאילו תמיד משחק בהילוך ראשון או מקסימום שני במיוחד בהגנה אבל גם בהתקפה יש לו את זה, הריבאונדים אם לא מגיעים לו ליד הוא לא עושה מאמץ מיוחד, בנוי טוב וזה עוזר לו במיוחד בהתקפה, היה יכול לעזור לו בהגנה אם היה לו יותר רצון , לא הייתי מגדיר אותו כקונוס אבל חסרה אנרגיה ורצון , התעצבן מספר פעמים על חבריו לקבוצה שלא סיימו בסל את אחת המסירות שלו והפכו את המסירה לאסיסט. כולה ראיתי משחק אחד, אבל האמת שאני לא יודע למה לו לא להצטרף למכבי גם ב650 -700 אלף. בכללי שחקן פחות לטעמי, אם כי אני יכול לראות מה אחרים יכולים למצוא בו.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:yhgsy כתב:לא הבנתי מה כל הבז סביב מקריי?אז ישבתי וצפיתי במשחק שלם שלו מהדי לייג ולא נפלתי מהרגליים רוב הזמן עם הראש בקיר לא יציב עם הקליעה לא חכם במיוחד לא הבנתי!!!
יש לך קישור למשחק במקרה?
תודה. ראיתי משחק מה די ליג ושמתי קישור למי שרוצה לראות גם.
https://www.youtube.com/watch?v=f7ClG4uXAes
ממה שאני ראיתי,שחקן התקפה לא רע בכלל, לפעמים קצת שכונתי אבל ראיתי גרועים ממנו (כמו ראס סמית ששיחק בקבוצה שלו במשחק הזה- שחקן נוראי) , מצא מספר פעמים את השחקן הפנוי ובכללי יודע למסור, נראה כאילו תמיד משחק בהילוך ראשון או מקסימום שני במיוחד בהגנה אבל גם בהתקפה יש לו את זה, הריבאונדים אם לא מגיעים לו ליד הוא לא עושה מאמץ מיוחד, בנוי טוב וזה עוזר לו במיוחד בהתקפה, היה יכול לעזור לו בהגנה אם היה לו יותר רצון , לא הייתי מגדיר אותו כקונוס אבל חסרה אנרגיה ורצון , התעצבן מספר פעמים על חבריו לקבוצה שלא סיימו בסל את אחת המסירות שלו והפכו את המסירה לאסיסט. כולה ראיתי משחק אחד, אבל האמת שאני לא יודע למה לו לא להצטרף למכבי גם ב650 -700 אלף. בכללי שחקן פחות לטעמי, אם כי אני יכול לראות מה אחרים יכולים למצוא בו.
הוא שחקן הגנה טוב. לא ישבתי לראות את המשחק הספציפי שאתה מדבר עליו, אבל ככלל ברזל - השחקנים בליגת הפיתוח מחפשים קודם כל את המספרים (אלא אם נקודת החוזקה העיקרית/היחידה שלהם היא ההגנה). זה האופי של הליגה, וזו הדרך הטובה ביותר שלהם להגיע ל-NBA. כל השאר הוא בונוס. למה לו לא להצטרף למכבי ב-650 אלף דולר? אולי כי הוא חושב שהוא יכול לקבל יותר במקום אחר? או כי הוא מאמין שיוכל לקבל חוזה/צ'אנס ב-NBA (מה שעשוי להקנות לו סכום לא פחות נמוך מההצעה המדוברת)? לדעת האישית, הוא שווה יותר, על אף הרזומה היחסית דל שלו. מה שפחות קל לי להגיד על ה-900 אלף דולר שפייר ג'קסון אמור לקבל.
toja27 כתב:rc4991 כתב:גם בתקציב הזה יכלו להשתמש יותר בחוכמה
יכלו למשל לוותר על טיוס (1.2 מיליון), להוסיף על זה עוד קצת ולנסות להביא את סראפין (ואם לא אז גבוה ברמה)
במקום תומאס ורול להביא את האניקאט שייתן תרומה הרבה יותר טוב משניהם וכו'...
לא יודע אם לוותר על טיוס זה היה הדבר הנכון עם כל המחיר היקר שלו, בכל זאת אחד השחקנים הישראלים היחידים שברמת היורוליג. וואלה זה כבר נהיה יותר ממביך ומתסכל להפסיד אליפות בארץ פעם אחר פעם. הדבר הנכון היה לא לקצץ את התקציב בצורה כל כך משמעותית, בכל זאת מכבי קבוצת יורוליג עם מעמד יותר גבוה מהכוכב האדום ובאמברג. במידה וזה לא אפשרי, אין יותר מדי מקום למשחקים, כי איכות אתה צריך ואיכות עולה כסף , ובכל זאת , הייתי הולך על שחקנים פחות יקרים אבל יעילים יותר, למשל במקום להביא את רול הייתי משאיר את סילי, סימפסון שחקן יעיל יחסית למחיר שלו, במקום להוציא כסף על תומאס שיודע רק לקלוע הייתי מביא מישהו אחר שיודע לשמור לקחת ריבאונד ופה ושם נקודות. הייתה קבוצה עם פחות פוטנציאל להגיע רחוק אבל עם הרבה יותר סיכויים לא להתרסק שוב. לפחות זאת דעתי.
אחדשיודע כתב:אבל זאת בדיוק הבעיה, אתה שופט אותו על סמך משחק אחד שראית בדי-ליג. זה לא רציני.
אם היית רואה אותו בקליבלנד למשל (או לצורך העניין, מסגרת רצינית ותחרותית יותר), אז היית יכול להתרשם טיפה יותר מההגנה שלו.
אגב - אני לא אומר שהוא שווה מיליון דולר (בטח אם מחשיבים את הרזומה שלו), אבל הוא כן שווה יותר מ-650 אלף דולר. לבטח את ה-750 שדווח שהוא דורש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים