ת'רד המלפפונים V10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V10

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 אוגוסט 2017, 13:19

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:אבל זאת בדיוק הבעיה, אתה שופט אותו על סמך משחק אחד שראית בדי-ליג. זה לא רציני.
אם היית רואה אותו בקליבלנד למשל (או לצורך העניין, מסגרת רצינית ותחרותית יותר), אז היית יכול להתרשם טיפה יותר מההגנה שלו.

אגב - אני לא אומר שהוא שווה מיליון דולר (בטח אם מחשיבים את הרזומה שלו), אבל הוא כן שווה יותר מ-650 אלף דולר. לבטח את ה-750 שדווח שהוא דורש.

אכן צודק לא רציני, אם כי אני כן יכול להתרשם מהגישה הכללית שלו כלפי נושאים כלליים. אתה יודע מה אני גם אבדוק אותו בקליבלנד .
צריך לזכור גם דבר אחד, שNBA בשביל הרבה שחקני כדורסל זה פסגת השאיפות שלהם, ברור כשהם ישחקו לצד שחקני כדורסל כמו לברון ואירווינג הם יבואו לתת את המקסימום במיוחד כשאתה עולה מקצה הספסל. השאלה איך הם ייתחסו למסגרת שהם פחות (הרבה? ) מעריכים כמו אירופה: הליגה המקומית והיורוליג, כשהם יודעים שהם ה-שחקנים המרכזיים בקבוצה, איך הם ייתחסו להגנה, ריבאונד וכו' אז? הרי אם בדי ליג השאיפה שלו הייתה לקבל כרטיס כניסה לNBA אז גם ביורוליג זה ישאר אותו דבר והוא ינסה להנפיק מספרים. וזה למרות שאני כן לוקח גם בחשבון שהאווירה הכללית בקבוצת יורוליג מתייחסת הרבה יותר ברצינות להגנה (לא מכבי בשנים האחרונות לפי הקבוצות שהיא בונה) וזה כן ישפיע עליו. בגלל זה הדי ליג היא אינדקציה טובה יותר מה NBA ספיסיפית בשחקן בסיטואציה שלו שרוצה לבוא למכבי, אם שם היה מראה רצינות בדברים הקטנים הייתי משוכנע שהוא ייתן את אותו דבר ביורוליג ואף יותר מזה. הרגלים זה לא משהו שאתה יכול לעשות off/on כמו סוויטץ' .וכשאתה משקיע סכומי כסף רציניים על שחקנים במשבצת מרכזית אתה צריך להיות עם הרבה וודאות בנושאים האלו.
לגבי מה הוא דורש אין לגבי זה וודאות. יכול להיות שהוא דורש 850 ומכבי רוצים ב700. מי יודע באמת.

לא, זה לא נכון. מההיכרות שלי עם ליגת הפיתוח, הניצחונות והעניין הקבוצתי פחות משחקים תפקיד. הליגה הזאת נועדה כדי לפתח שחקנים ובעיקר כדי לתת להם במה. ובשביל למשוך את תשומת הלב של הקבוצות ב-NBA, רוב השחקנים שם בדר"כ מתמקדים במספרים האישיים שלהם (ופחות בעניינים הקבוצתיים או בתפוקה ההגנתית, אלא אם זה הטיקט המרכזי שלהם). לא מעט שחקנים עוזבים את ליגת הפיתוח באמצע העונה/לפני הפלייאוף בשביל חוזים של 10 ימים ב-NBA, וזה פוגע בערך הספורטיבי של הליגה ומקרין על השחקנים. בוא, הוא לא הראשון ולא האחרון שחיפף שם בהגנה, ומשחק כזה או אחר לא מעיד עליו באספקט הזה. אני מציע לך לשפוט אותו ממקום נקי יותר.

לגבי הסכום - הדבר היחידי שאנחנו יכולים להסתמך עליו הוא הפרסומים בתקשורת. מדברים על סכומים של 750-800 אלף דולר ופערים של 100-200 דולר. לא משהו שקבוצה נורמלית הייתה מפילה עסקה בגללו, על שחקן שהמאמן רוצה. ככה או ככה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 02 אוגוסט 2017, 13:37

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:אבל זאת בדיוק הבעיה, אתה שופט אותו על סמך משחק אחד שראית בדי-ליג. זה לא רציני.
אם היית רואה אותו בקליבלנד למשל (או לצורך העניין, מסגרת רצינית ותחרותית יותר), אז היית יכול להתרשם טיפה יותר מההגנה שלו.

אגב - אני לא אומר שהוא שווה מיליון דולר (בטח אם מחשיבים את הרזומה שלו), אבל הוא כן שווה יותר מ-650 אלף דולר. לבטח את ה-750 שדווח שהוא דורש.

אכן צודק לא רציני, אם כי אני כן יכול להתרשם מהגישה הכללית שלו כלפי נושאים כלליים. אתה יודע מה אני גם אבדוק אותו בקליבלנד .
צריך לזכור גם דבר אחד, שNBA בשביל הרבה שחקני כדורסל זה פסגת השאיפות שלהם, ברור כשהם ישחקו לצד שחקני כדורסל כמו לברון ואירווינג הם יבואו לתת את המקסימום במיוחד כשאתה עולה מקצה הספסל. השאלה איך הם ייתחסו למסגרת שהם פחות (הרבה? ) מעריכים כמו אירופה: הליגה המקומית והיורוליג, כשהם יודעים שהם ה-שחקנים המרכזיים בקבוצה, איך הם ייתחסו להגנה, ריבאונד וכו' אז? הרי אם בדי ליג השאיפה שלו הייתה לקבל כרטיס כניסה לNBA אז גם ביורוליג זה ישאר אותו דבר והוא ינסה להנפיק מספרים. וזה למרות שאני כן לוקח גם בחשבון שהאווירה הכללית בקבוצת יורוליג מתייחסת הרבה יותר ברצינות להגנה (לא מכבי בשנים האחרונות לפי הקבוצות שהיא בונה) וזה כן ישפיע עליו. בגלל זה הדי ליג היא אינדקציה טובה יותר מה NBA ספיסיפית בשחקן בסיטואציה שלו שרוצה לבוא למכבי, אם שם היה מראה רצינות בדברים הקטנים הייתי משוכנע שהוא ייתן את אותו דבר ביורוליג ואף יותר מזה. הרגלים זה לא משהו שאתה יכול לעשות off/on כמו סוויטץ' .וכשאתה משקיע סכומי כסף רציניים על שחקנים במשבצת מרכזית אתה צריך להיות עם הרבה וודאות בנושאים האלו.
לגבי מה הוא דורש אין לגבי זה וודאות. יכול להיות שהוא דורש 850 ומכבי רוצים ב700. מי יודע באמת.

לא, זה לא נכון. מההיכרות שלי עם ליגת הפיתוח, הניצחונות והעניין הקבוצתי פחות משחקים תפקיד. הליגה הזאת נועדה כדי לפתח שחקנים ובעיקר כדי לתת להם במה. ובשביל למשוך את תשומת הלב של הקבוצות ב-NBA, רוב השחקנים שם בדר"כ מתמקדים במספרים האישיים שלהם (ופחות בעניינים הקבוצתיים או בתפוקה ההגנתית, אלא אם זה הטיקט המרכזי שלהם). לא מעט שחקנים עוזבים את ליגת הפיתוח באמצע העונה/לפני הפלייאוף בשביל חוזים של 10 ימים ב-NBA, וזה פוגע בערך הספורטיבי של הליגה ומקרין על השחקנים. בוא, הוא לא הראשון ולא האחרון שחיפף שם בהגנה, ומשחק כזה או אחר לא מעיד עליו באספקט הזה. אני מציע לך לשפוט אותו ממקום נקי יותר.

לגבי הסכום - הדבר היחידי שאנחנו יכולים להסתמך עליו הוא הפרסומים בתקשורת. מדברים על סכומים של 750-800 אלף דולר ופערים של 100-200 דולר. לא משהו שקבוצה נורמלית הייתה מפילה עסקה בגללו, על שחקן שהמאמן רוצה. ככה או ככה.

בסדר, משחק אחד בדי ליג כמובן שלא אינדקציה מספיק טובה. אם הייתי סקאוט הייתי רואה גם את משחקי המכללות שלו, גם הדי ליג וגם הNBA ומסיק מסקנות אחרי זה. אבל גם לא הייתי פוסל את משחקי הדי ליג. כי אנשים נבחנים דווקא במקומות שהם פחות מצפים להבחן שם. אני אגב מסתכל על המספרים שלו , ומספרים הוא יודע להנפיק גם בNBA בחוזי ה10 ימים שלו. אותי מעניין למה הוא לא נשאר שם.
עם השורה התחתונה אני מסכים, 100 אלף או אפילו 150 לצורך העניין לא אמור להוות מכשול לקבוצה כמו מכבי לגבי שחקן שהם מעוניינים בו. מצד שני , אף אחד לא רוצה לעשות עסקה שלדעתו היא רעה והוא יכול למצוא אלטרנטיבה ראויה בדמות שחקן אחר, כי שחקנים לא חסרים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 אוגוסט 2017, 13:40

אני לא חושב שמכבי מצאה שחקן אחר כמו שנגמר להם הכסף שהוקצה להם.
לגבי למה הוא לא נשאר ב-NBA - תהיתי עוד בעונה שעברה (על גבי הפורום) איך הוא לא מצא אף קבוצה אחרת שתיקח אותו. אין לי מושג.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אנטוניו » 02 אוגוסט 2017, 13:42

כמו שאני מכיר את מכבי יחתימו בסוף את מרקל בראון ששוחרר מחימקי
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי er79 » 02 אוגוסט 2017, 13:46

על סמך מה אתה אומר את זה?
er79

הודעהעל ידי my man » 02 אוגוסט 2017, 13:48

איזה מועדון עלוב אנחנו אוהדים!!!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Naor116 » 02 אוגוסט 2017, 13:49

my man כתב:איזה מועדון עלוב אנחנו אוהדים!!!

תתקן את זה ל:
איזו הנהלה עלובה שהורסת לנו את המועדון כבר שנים יש לנו
Naor116

הודעהעל ידי my man » 02 אוגוסט 2017, 13:53

Naor116 כתב:

תתקן את זה ל:
איזו הנהלה עלובה שהורסת לנו את המועדון כבר שנים יש לנו

זו היתה כוונתי..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי איתי-שגב » 02 אוגוסט 2017, 13:55

בשנה שעברה הבנתי זה מיותר לצפות להצלחות של המועדון בתקופה כזאת.
אהיה מאוכזב אם תהיה לנו עונה טובה. זה ירחק אותנו מעתיד טוב יותר.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי MM3 » 02 אוגוסט 2017, 14:50

איתי-שגב כתב:

אני מוכרח להודות .. שעם כל החוסר האהבה שלי לפדרמן אני לא רוצה שהקבוצה תפסיד. ואני לא חושב שעצם זה שהקבוצה נראת כמו תחת שנה אחרי שנה זה מה שיגרום לו לעזוב . הכל כלכלי , אם הוא יפשוט את הרגל או מצבו הכלכלי לא יאפשר לו להחזיק במועדון זאת תהיה הסיבה היחידה שלו ללכת.
MM3

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוגוסט 2017, 16:04

איתי-שגב כתב:

אני דווקא כן מקווה לעונה טובה, כי העתיד פחות רלוונטי בשבילי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אוגוסט 2017, 16:05

jol9 כתב:
איתי-שגב כתב:

נכון מאוד. כל יום שאתה שורד זה נס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוגוסט 2017, 16:06

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
איתי-שגב כתב:

נכון מאוד. כל יום שאתה שורד זה נס.

זה מאבק קשה יותר ממלחמת החפירות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 02 אוגוסט 2017, 16:38

ללא סנטר וגארד פותחים , אין לנו מה לפתוח את העונה.
מדהים שאנחנו באוגוסט ואותו חרא של השנים האחרונות שב וצף , אין מי שייקח ריבאונד , ואין גארד פיסי בהגנה.
#תנולניקולהלעבוד
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 02 אוגוסט 2017, 16:41

ankram כתב:ללא סנטר וגארד פותחים , אין לנו מה לפתוח את העונה.
מדהים שאנחנו באוגוסט ואותו חרא של השנים האחרונות שב וצף , אין מי שייקח ריבאונד , ואין גארד פיסי בהגנה.
#תנולניקולהלעבוד

גארד פיסי אחד דווקא יש - קיין, לפחות על פי הרושם החיצוני. השאלה אם הוא יצליח להחזיק מעמד עד המחזור ה10 ביורוליג בלי לתת אגרוף למישהו. אפשר לעשות סקר או טבלת הימורים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 02 אוגוסט 2017, 17:08

toja27 כתב:
ankram כתב:ללא סנטר וגארד פותחים , אין לנו מה לפתוח את העונה.
#תנולניקולהלעבוד

גארד פיסי אחד דווקא יש - קיין, לפחות על פי הרושם החיצוני. השאלה אם הוא יצליח להחזיק מעמד עד המחזור ה10 ביורוליג בלי לתת אגרוף למישהו. אפשר לעשות סקר או טבלת הימורים.

הוא "מיועד" לעלות מהספסל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי איתי-שגב » 02 אוגוסט 2017, 19:51

MM3 כתב:
איתי-שגב כתב:

אני מוכרח להודות .. שעם כל החוסר האהבה שלי לפדרמן אני לא רוצה שהקבוצה תפסיד. ואני לא חושב שעצם זה שהקבוצה נראת כמו תחת שנה אחרי שנה זה מה שיגרום לו לעזוב . הכל כלכלי , אם הוא יפשוט את הרגל או מצבו הכלכלי לא יאפשר לו להחזיק במועדון זאת תהיה הסיבה היחידה שלו ללכת.

"הכל כלכלי" זה נכון מאוד.
ברגע שהקבוצה תפסיק להיות רווחית בשבילו, הוא לא יהיה פה. כשלונות יכולות לגרום לכך.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי איתי-שגב » 02 אוגוסט 2017, 19:52

jol9 כתב:
איתי-שגב כתב:

אתה אפילו לא בן 40(?)
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי RomanR » 02 אוגוסט 2017, 19:56

איתי-שגב כתב:
MM3 כתב:
איתי-שגב כתב:

"הכל כלכלי" זה נכון מאוד.
ברגע שהקבוצה תפסיק להיות רווחית בשבילו, הוא לא יהיה פה. כשלונות יכולות לגרום לכך.

כישלון אחד, כישלונות רבים. כישלון יכול - כישלונות יכולים
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוגוסט 2017, 19:59

איתי-שגב כתב:
jol9 כתב:
איתי-שגב כתב:

אתה אפילו לא בן 40(?)

::
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים