המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בשלות כתב:למה לשלם שכר יקר למישהו פציע?
lirca89 כתב:שחקן שלא שיחק שנתיים
jol9 כתב:שיחק בערך 70 משחקים בשנתיים האחרונות, בערך 15 דקות למשחק באינטנסיביות של הNBA.
מבחינת סקיל סט, שום סנטר שמכבי יכולה אפילו לאיית את השם שלו, לא מתקרב לרמה הזאת. עניין הפציעות מטריד מאוד,
אם כי מכבי כבר הצליחה מאוד בעבר עם סופו שהיה בעייתי אפילו יותר.
אם הוא בטווח איזור החיוג של מכבי, וכמובן עם בדיקות מתאימות, לדעתי זה שווה את הסיכון.
arel123 כתב:זה ממש לא פבראני, מוטניאויסוןידןזיגבס לא רואה אותו מבחינת יכולת וכישרון
לדעתי זה שווה את הסיכון כי זה או זה או שחקן דומה לסימפסון
jol9 כתב:שיחק בערך 70 משחקים בשנתיים האחרונות, בערך 15 דקות למשחק באינטנסיביות של הNBA.
מבחינת סקיל סט, שום סנטר שמכבי יכולה אפילו לאיית את השם שלו, לא מתקרב לרמה הזאת. עניין הפציעות מטריד מאוד,
אם הוא בטווח איזור החיוג של מכבי, וכמובן עם בדיקות מתאימות, לדעתי זה שווה את הסיכון.
my man כתב:arel123 כתב:זה ממש לא פבראני, מוטניאויסוןידןזיגבס לא רואה אותו מבחינת יכולת וכישרון
בהחלט
arel123 כתב:my man כתב:arel123 כתב:זה ממש לא פבראני, מוטניאויסוןידןזיגבס לא רואה אותו מבחינת יכולת וכישרון
בהחלט
כן יקחו לי כמה ימים עד שאני אדע לאיית את השם שלו
my man כתב:arel123 כתב:my man כתב:arel123 כתב:זה ממש לא פבראני, מוטניאויסוןידןזיגבס לא רואה אותו מבחינת יכולת וכישרון
בהחלט
מוטיונאס
שועל כתב:jol9 כתב:שיחק בערך 70 משחקים בשנתיים האחרונות, בערך 15 דקות למשחק באינטנסיביות של הNBA.
השאלה היא אם שחקן כזה יכול להחזיק מעמד במכבי תחת מערך הכושר הנוכחי. לא בטוח בכלל.
האמת, יחסית לליטאי יש לו אחלה שם.my man כתב:arel123 כתב:my man כתב:arel123 כתב:זה ממש לא פבראני, מוטניאויסוןידןזיגבס לא רואה אותו מבחינת יכולת וכישרון
בהחלט
מוטיונאס
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שיחק בערך 70 משחקים בשנתיים האחרונות, בערך 15 דקות למשחק באינטנסיביות של הNBA.
השאלה היא אם שחקן כזה יכול להחזיק מעמד במכבי תחת מערך הכושר הנוכחי. לא בטוח בכלל.
די בטוח שלא.
אבל אתה לא באמת יכול לשבור את חוזה המליונים של רגב, אז זה מה יש.
שמואל1 כתב:האמת, יחסית לליטאי יש לו אחלה שם.my man כתב:arel123 כתב:my man כתב:arel123 כתב:זה ממש לא פבראני, מוטניאויסוןידןזיגבס לא רואה אותו מבחינת יכולת וכישרון
בהחלט
מוטיונאס
אני עד היום לא יודע מה השם משפחה של שאראס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים