החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:מי אמר שהוא עולה מיליון דולר? כי קפלן (שמביא "ידיעות" באיחור של 8 שנים) העריך?
קשה לי לראות אותו לוקח הרבה מעל, האמת.
מיליון-מיליון וחצי, זה בכל מקרה, מחיר הגיוני לגמרי.
יש הבדל גדול בין מיליון למיליון וחצי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:מי אמר שהוא עולה מיליון דולר? כי קפלן (שמביא "ידיעות" באיחור של 8 שנים) העריך?
קשה לי לראות אותו לוקח הרבה מעל, האמת.
מיליון-מיליון וחצי, זה בכל מקרה, מחיר הגיוני לגמרי.
אנחנו לא מדברים על סוזן ככהShiriV כתב:אם מוטיונאס מגיע, אור מתנדב לחתוך ביצה
החציל האצטקי כתב:1.75 מ׳ לשניהם אגב זה מחיר בדיחה. משהו שבתחילת הקיץ היה גורם לאנשים פה לגחך.
Holiday_Armadillo כתב:אנחנו לא מדברים על סוזן ככהShiriV כתב:אם מוטיונאס מגיע, אור מתנדב לחתוך ביצה
החציל האצטקי כתב:בכל מקרה, שיביאו אותו ואת מקריי. אולי נצליח לעשות משהו בעונה הזאת.
אחדשיודע כתב:כמו גם, מכבי שוקלת להחתים את אנדרו בוגוט על חוזה של 650 אלף דולר. הדבר היחידי שמפריד כרגע בינו לבין הצהובים הוא פער של 2 מיליון דולר והצעות מה-NBA וסין.
בשלות כתב:עכשיו בוואלה מצטטים דיווח שמכבי ואנאדולו רוצות את מוסלי
אחדשיודע כתב:כמו גם, מכבי שוקלת להחתים את אנדרו בוגוט על חוזה של 650 אלף דולר. הדבר היחידי שמפריד כרגע בינו לבין הצהובים הוא פער של 2 מיליון דולר והצעות מה-NBA וסין.
my man כתב:מהמר שאף אחד מהם לא יגיע..
לא הבנתי את המשמעות של הידיעה .. נראה לי שכל ההצעות הם להיות שחקן משמעותי חוץ מהקבוצות ב nba. אז איפה זה שם אותנו ?arel123 כתב:לפי משתמש באינטרבאסקט, מוטניונאס מעדיף מקום שייתן לו מקום מובטח בחמישייה ובמה גדולה כביכול ושהכסף פחות מעניין
ושזלגיריס לא תוציא עליו הרבה כסף
MM3 כתב:לא הבנתי את המשמעות של הידיעה .. נראה לי שכל ההצעות הם להיות שחקן משמעותי חוץ מהקבוצות ב nba. אז איפה זה שם אותנו ?arel123 כתב:לפי משתמש באינטרבאסקט, מוטניונאס מעדיף מקום שייתן לו מקום מובטח בחמישייה ובמה גדולה כביכול ושהכסף פחות מעניין
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
זה מכבי . תמיד יש בעיה של כסף. ומאוד הייתי רוצה שזה יצא לפועל אבל יש לי תחושה שזאת ידיעה בערך כמו מה שהיה עם סראפין עונה שעברה ובסוף איברסון חתם. ככה שמבין שתי הידיעות כנראה שמוסלי יותר הגיוניתarel123 כתב:MM3 כתב:לא הבנתי את המשמעות של הידיעה .. נראה לי שכל ההצעות הם להיות שחקן משמעותי חוץ מהקבוצות ב nba. אז איפה זה שם אותנו ?arel123 כתב:לפי משתמש באינטרבאסקט, מוטניונאס מעדיף מקום שייתן לו מקום מובטח בחמישייה ובמה גדולה כביכול ושהכסף פחות מעניין
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
מה שהתכוונתי שאם זה נכון אז אולי לא תהייה פה בעיה גדולה של כסף
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx, גל גל ו־6 אורחים