מי זה ברדה ? אגב אני מניח שכל שחקן שבאמת מעומד מדבר עם ספאחיה .. הבעיה היא מה קורה אח"כ שמדברים עם ניקולהcannon כתב:ברדה טוען שלא רק שמוטיונאס קיבל הצעה אלא גם ספאחיה שוחח איתו אישית.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מי זה ברדה ? אגב אני מניח שכל שחקן שבאמת מעומד מדבר עם ספאחיה .. הבעיה היא מה קורה אח"כ שמדברים עם ניקולהcannon כתב:ברדה טוען שלא רק שמוטיונאס קיבל הצעה אלא גם ספאחיה שוחח איתו אישית.
MM3 כתב:מי זה ברדה ? אגב אני מניח שכל שחקן שבאמת מעומד מדבר עם ספאחיה .. הבעיה היא מה קורה אח"כ שמדברים עם ניקולהcannon כתב:ברדה טוען שלא רק שמוטיונאס קיבל הצעה אלא גם ספאחיה שוחח איתו אישית.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
העסק מתחמם.cannon כתב:ברדה טוען שלא רק שמוטיונאס קיבל הצעה אלא גם ספאחיה שוחח איתו אישית.
מוטיונאס רוצה לחזור ל NBA.er79 כתב:שמואל אתה פנטזיונר. כולם ישמחו אם זה יקרה אבל זה לא. להערכתי יחתום בסין.
er79 כתב:שטויות. דווקא הכדורסל השכונתי של סין מתאים יותר למעקב בקרב גורמי nba. שם מחפשים כוכבים וסקוררים. שחקן nba לשעבר שייתן עונה טובה בסין יכול לחזור ל-nba גם אם שיחק שם. כסף לא משחק תפקיד אצלו? נחיה ונראה. בטוחני שה-200 אלף שפדרמן הקצה לסימפסון יסנוורו אותו
שמואל1 כתב:er79 כתב:שטויות. דווקא הכדורסל השכונתי של סין מתאים יותר למעקב בקרב גורמי nba. שם מחפשים כוכבים וסקוררים. שחקן nba לשעבר שייתן עונה טובה בסין יכול לחזור ל-nba גם אם שיחק שם. כסף לא משחק תפקיד אצלו? נחיה ונראה. בטוחני שה-200 אלף שפדרמן הקצה לסימפסון יסנוורו אותו
בסין כולם מפציצים 30+ נקודות. זה לא מקום להתבלט בו.
עם כל הכבוד לסין, היורוליג הוא עדיין המקום הטוב ביותר להשתקם בו ולחזור ל- NBA.
לגבי הכסף, לפי מה שהבנתי מוטיונאס עדיין מקבל איזה 2 מיליון דולר מקבוצת NBA (לא סגור איזו קבוצה בדיוק), אז כסף פחות אישיו.
מן הסתם הוא לא יבוא עבור 200 אלף, אבל אני חושב שהצעה באיזור המיליון דולר (ואולי מעט דרומה) תנחית את הליטאי בת"א.
arel123 כתב:מוטיונאס ישתתף ביורובאסקט ?
cannon כתב:בפעם האחרונה שהחתמנו כוכב ליטאי לפני אליפות של נבחרות לא צריך להזכיר איך זה נגמר. יאללה פדרמן...
שועל כתב:הוא נראה לא רע. הקהל הליטאי חולה עליו.
MTA2311 כתב:אי אפשר להתייחס ברצינות עד שלא יודעים בדיוק ממה הוא סובל/סבל.
איך שהוא נראה לכם זה לא רלוונטי בשום צורה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים