my man כתב:נו..הוא נראה סוס מת או לא?
הוא לא סוס מת, אם כי לבטח לא השחקן שהיה בעונת 14/15. הוא שחקן שעבר פציעה קשה ובעייתית (להבנתי נותח פעמיים בגב - אם כי לא ברור אם באותה תקופת זמן), שגם מרתיעה קבוצות ב-NBA להתחייב אליו לטווח הארוך.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:נו..הוא נראה סוס מת או לא?
שמואל1 כתב:העסק מתחמם.cannon כתב:ברדה טוען שלא רק שמוטיונאס קיבל הצעה אלא גם ספאחיה שוחח איתו אישית.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:העסק מתחמם.cannon כתב:ברדה טוען שלא רק שמוטיונאס קיבל הצעה אלא גם ספאחיה שוחח איתו אישית.
אין לך מה להתלהב מהציוצים שלו
מופתע שעדיין מתייחסים אליהם בכלל
Gordonword כתב:כמה זמן עבר מההחתמה האחרונה?
אבי סגל לא פוגע הקיץ.er79 כתב:לא שאני מאמין שמי משניהם יגיע, אבל האם עדיף שילוב של מקריי וסימפסון או מוטיונאס ואיזה גארד סוג ז? אם כבר אבי סגל שהיה עיקש עד כה לעניין אי החתמת גבוה משנה את דעתו, צריך להתחיל לקחת גם אותו בערבון מוגבל.
לא מקבל את זה. אם מכבי לא תביא שני שחקנים איכותיים, העונה גמורה.מקאדו 3 כתב:צריך לשים לב למה שהוא אומר זה או גארד יקר ושחקן גבוה סטייל סימפסון או גבוה יקר וגארד זול , לדעתי האופציה השניה כבר עדיפה ומה שיקרה בסוף זה גבוה סוג ז וגארד סוג ז .
מקאדו 3 כתב:צריך לשים לב למה שהוא אומר זה או גארד יקר ושחקן גבוה סטייל סימפסון או גבוה יקר וגארד זול , לדעתי האופציה השניה כבר עדיפה ומה שיקרה בסוף זה גבוה סוג ז וגארד סוג ז .
jol9 כתב:הכתבה הזאת מזכירה לי את הבדיחה:
איש אחד רצה לקנות מטוס, אבל לא היה לו כסף, אז הוא קנה זיתים.
כאילו באיזה עולם שחקן של 200 אלף הוא האלטרנטיבה לשחקן של מליון פלוס.
0ved1212 כתב:שוב אם זה הליטאי וגארד זול
או מקריי וסנטר זול עדיף את הליטאי
על גארד עוד אפשר להמר על פליט nba זול על סנטר אי אפשר להמר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx, גל גל ו־12 אורחים