גל גל כתב:מזה מהיי הולך פה ??? חחחחח איזה הפצצות ...ברוך הבא חברים
מקווה שאתם צודקים מקריי ורובינסון נשמע מעולה
לא יודע..מרגיש כאילו כל אחד נהיה מקורב..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אנחנו קצת נכנסים לטריטוריה של סרט פורנו פה ומספיק יהיה לנו את זה כשיזיינו אותנו השנהmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא לא, אתה הראשון, אני החלטתיmy man כתב:מה? כתבו את זה מעליי אז השתמשתי בזה..Holiday_Armadillo כתב:כאילו חשבת ''מה המילה הכי לא לגיטימית שאני יכול להגיד'', ואז הלכת על ''לקרדה''my man כתב:נו מה... לקרדה או לא..
אף אחד מהם לא יבוא בכל מקרה..
איך אני יכול לתקן?
ג'קסון, מקריי ותומאס גם 2 כדורים לא יספיקו. מי שחושב שתומאס זה איזה שחקן קבוצתי טועה. הוא תחנה אחרונה. יורה כל כך הרבה מחוץ לקשת ובדרך כלל גם באחוזים לא טובים.MM3 כתב:סתם מתוך סקרנות שילוב של תומאס ומקריי כהחתמות האחרונות (ברור לי שלא יקרה) . למה זה לא טוב לנו ?
Mitelka כתב:ג'קסון, מקריי ותומאס גם 2 כדורים לא יספיקו. מי שחושב שתומאס זה איזה שחקן קבוצתי טועה. הוא תחנה אחרונה. יורה כל כך הרבה מחוץ לקשת ובדרך כלל גם באחוזים לא טובים.MM3 כתב:סתם מתוך סקרנות שילוב של תומאס ומקריי כהחתמות האחרונות (ברור לי שלא יקרה) . למה זה לא טוב לנו ?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
..er79 כתב:Mitelka כתב:ג'קסון, מקריי ותומאס גם 2 כדורים לא יספיקו. מי שחושב שתומאס זה איזה שחקן קבוצתי טועה. הוא תחנה אחרונה. יורה כל כך הרבה מחוץ לקשת ובדרך כלל גם באחוזים לא טובים.MM3 כתב:סתם מתוך סקרנות שילוב של תומאס ומקריי כהחתמות האחרונות (ברור לי שלא יקרה) . למה זה לא טוב לנו ?
הוא לא יהיה. במקסימום כמו סמית. לסיים הוא לא
שועל כתב:גל גל כתב:מזה מהיי הולך פה ??? חחחחח איזה הפצצות ...ברוך הבא חברים
מקריי וסימפסון נשמע הגיוני יותר.
toja27 כתב:RomanR כתב:לפי פיק מכבי הגישה הצעה סופית למקריי, שהרוויח עד העונה מיליון דולר ברוטו אבל דורש באירופה מיליון דולר נטו, מה שלדעתה של מכבי וקבוצות אחרות זה "הגזמה פראית". הוא הסכים להתפשר בדרישותיו ומחכה למכבי, שרוצה לסגור זאת ב24 שעות הקרובות לאחר שהצוות המקצועי התעקש על מקריי.
http://www.one.co.il/Article/17-18/2,62 ... tml?ref=hp
אז זה עדיין פער של 90 אלף כמו שפרסם לפני שבוע? חרטטן. העיקר הביא את המספרים 660 ו750 שיראה אמין. טוב שלא אמר 662. אמרתי, הוא לא יהסס לזרוע חוסר שביעות רצון אצל אוהדי מכבי כדתהיה לו הזדמנות.
Mitelka כתב:ג'קסון, מקריי ותומאס גם 2 כדורים לא יספיקו. מי שחושב שתומאס זה איזה שחקן קבוצתי טועה. הוא תחנה אחרונה. יורה כל כך הרבה מחוץ לקשת ובדרך כלל גם באחוזים לא טובים.MM3 כתב:סתם מתוך סקרנות שילוב של תומאס ומקריי כהחתמות האחרונות (ברור לי שלא יקרה) . למה זה לא טוב לנו ?
אחדשיודע כתב:Mitelka כתב:ג'קסון, מקריי ותומאס גם 2 כדורים לא יספיקו. מי שחושב שתומאס זה איזה שחקן קבוצתי טועה. הוא תחנה אחרונה. יורה כל כך הרבה מחוץ לקשת ובדרך כלל גם באחוזים לא טובים.MM3 כתב:סתם מתוך סקרנות שילוב של תומאס ומקריי כהחתמות האחרונות (ברור לי שלא יקרה) . למה זה לא טוב לנו ?
הוא התכוון לתומאס רובינסון אאל"ט (שמישהו זרק פה את השם שלו). דשון תומאס כבר במילא חתום פה.
MTA2311 כתב:הפכנו להיות פורום שמועות, וזה מחליא. מילא כשזה בא מהמשתמשים שפה כבר שנים, את זה עוד אפשר איכשהו לסבול, אבל שמשתמש עם 2 הודעות בפורום זורק פה דברים כאלה בכזה בטחון, בלי לפרט מאיפה, מי ומה זה כבר חוצה את הגבול.
צריך להתחיל כאן מדיניות של באנים לכאלה שהידיעות העלומות שלהם מתבררות כבולשיט.
er79 כתב:אחדשיודע כתב:Mitelka כתב:ג'קסון, מקריי ותומאס גם 2 כדורים לא יספיקו. מי שחושב שתומאס זה איזה שחקן קבוצתי טועה. הוא תחנה אחרונה. יורה כל כך הרבה מחוץ לקשת ובדרך כלל גם באחוזים לא טובים.MM3 כתב:סתם מתוך סקרנות שילוב של תומאס ומקריי כהחתמות האחרונות (ברור לי שלא יקרה) . למה זה לא טוב לנו ?
הוא התכוון לתומאס רובינסון אאל"ט (שמישהו זרק פה את השם שלו). דשון תומאס כבר במילא חתום פה.
ומה רע בזה שרובינסון יסיים בצבע? אם נגיע למצב שהוא יוזן בצבע וייתן מספרים טובים רק נרוויח מזה. אני מניח שהמוציאים לפועל יהיו בעיקר גקסון ומקריי בסגל שכזה.
אחדשיודע כתב:er79 כתב:אחדשיודע כתב:Mitelka כתב:ג'קסון, מקריי ותומאס גם 2 כדורים לא יספיקו. מי שחושב שתומאס זה איזה שחקן קבוצתי טועה. הוא תחנה אחרונה. יורה כל כך הרבה מחוץ לקשת ובדרך כלל גם באחוזים לא טובים.MM3 כתב:סתם מתוך סקרנות שילוב של תומאס ומקריי כהחתמות האחרונות (ברור לי שלא יקרה) . למה זה לא טוב לנו ?
ומה רע בזה שרובינסון יסיים בצבע? אם נגיע למצב שהוא יוזן בצבע וייתן מספרים טובים רק נרוויח מזה. אני מניח שהמוציאים לפועל יהיו בעיקר גקסון ומקריי בסגל שכזה.
מה? איך זה מתקשר למה שכתבתי ל-Mitelka?
גלעד55 כתב:גם לפי מה שאני יודע מקריי יהיה במכבי.
סנטר - אין לי מושג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־7 אורחים