07 אוגוסט 2017, 13:44
תקופת מבחניםbigi כתב:MTA2311 כתב:הפכנו להיות פורום שמועות, וזה מחליא. מילא כשזה בא מהמשתמשים שפה כבר שנים, את זה עוד אפשר איכשהו לסבול, אבל שמשתמש עם 2 הודעות בפורום זורק פה דברים כאלה בכזה בטחון, בלי לפרט מאיפה, מי ומה זה כבר חוצה את הגבול.
צריך להתחיל כאן מדיניות של באנים לכאלה שהידיעות העלומות שלהם מתבררות כבולשיט.
או שצריך להתעלם .. , למה הכבדות בנאדם
07 אוגוסט 2017, 13:45
ואן לבן בלי חלונות זה so 1975shayD כתב:רק אותי מטריד שפדרמן ג'וניור מתכתב עם כל מיני ילדים בוואטספ ומפתה אותם בהחתמות?
07 אוגוסט 2017, 13:50
07 אוגוסט 2017, 13:54
07 אוגוסט 2017, 14:02
07 אוגוסט 2017, 14:02
07 אוגוסט 2017, 14:05
07 אוגוסט 2017, 14:06
my man כתב:מאיפה הקפיצו את תומאס רובינסון?
הוא לא סגר בפנר'?
07 אוגוסט 2017, 14:11
שועל כתב:my man כתב:מאיפה הקפיצו את תומאס רובינסון?
הוא לא סגר בפנר'?
הוא לא בפנר, אבל לא הייתי מייחס חשיבות ל"ידיעה" הזו.
07 אוגוסט 2017, 14:14
my man כתב:שועל כתב:my man כתב:מאיפה הקפיצו את תומאס רובינסון?
הוא לא סגר בפנר'?
עזוב ת'ידיעה רגע..
הוא לא בפנר'? אבל זכור לי שפורסם שכן..
07 אוגוסט 2017, 14:14
my man כתב:שועל כתב:my man כתב:מאיפה הקפיצו את תומאס רובינסון?
הוא לא סגר בפנר'?
עזוב ת'ידיעה רגע..
הוא לא בפנר'? אבל זכור לי שפורסם שכן..
07 אוגוסט 2017, 14:16
07 אוגוסט 2017, 14:16
my man כתב:יאאא אז בוא נביא את רובינסון...אני מת עליו!!!!
07 אוגוסט 2017, 14:21
הייתה כתבה היום עם הכותרת ''איך לדעת אם אתה יוצא עם פסיכופת'' (יש לי צילום מסך אם צריך)my man כתב:יאאא אז בוא נביא את רובינסון...אני מת עליו!!!!
07 אוגוסט 2017, 14:27
במקביל, מסתמן כי אחד השמות המובילים לעמדת הסנטר ירד מהפרק עבור הצהובים. מדובר בסנטר דונטאס מוטיונאס שניהל מגעים עם הצהובים אולם נראה כי הוא יחתום בקבוצה מסין. הביג מן הליטאי, שמועמדותו לצהובים נחשפה לראשונה בספורט1, מעדיף את ההצעות מהליגה הסינית שכוללות חוזה גבוה יותר ועונה קצרה שעשויה לאפשר לו להצטרף לקבוצת NBA לקראת שלבי הפלייאוף.
07 אוגוסט 2017, 14:30
Holiday_Armadillo כתב:הייתה כתבה היום עם הכותרת ''איך לדעת אם אתה יוצא עם פסיכופת'' (יש לי צילום מסך אם צריך)my man כתב:יאאא אז בוא נביא את רובינסון...אני מת עליו!!!!
התשובה האינסטינקטיבית שלי הייתה - ''אם הוא מתעקש שתתן למכבי עוד הזדמנות אחת''
לא חשבתי שגם אתה תהיה בקטגוריה הזאת, אבל זה מסתדר דווקא
07 אוגוסט 2017, 14:30
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:RomanR כתב:לפי פיק מכבי הגישה הצעה סופית למקריי, שהרוויח עד העונה מיליון דולר ברוטו אבל דורש באירופה מיליון דולר נטו, מה שלדעתה של מכבי וקבוצות אחרות זה "הגזמה פראית". הוא הסכים להתפשר בדרישותיו ומחכה למכבי, שרוצה לסגור זאת ב24 שעות הקרובות לאחר שהצוות המקצועי התעקש על מקריי.
http://www.one.co.il/Article/17-18/2,62 ... tml?ref=hp
אז זה עדיין פער של 90 אלף כמו שפרסם לפני שבוע? חרטטן. העיקר הביא את המספרים 660 ו750 שיראה אמין. טוב שלא אמר 662. אמרתי, הוא לא יהסס לזרוע חוסר שביעות רצון אצל אוהדי מכבי כדתהיה לו הזדמנות.
רק כדי לדייק - בדיווח האחרון הוא כתב שההצעה של מכבי עומדת על 650 אלף דולר, לא 660. משום מה כולכם נדבקתם למספר הזה.
חוץ מזה, הוא לא כתב שהדרישה הנוכחית שלו היא מיליון דולר, אלא הדרישה הראשונית (זה גם מה שדווח לפני כן).
07 אוגוסט 2017, 14:32
הוא יותר יקר מקלארקmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הייתה כתבה היום עם הכותרת ''איך לדעת אם אתה יוצא עם פסיכופת'' (יש לי צילום מסך אם צריך)my man כתב:יאאא אז בוא נביא את רובינסון...אני מת עליו!!!!
לא נותן לאף אחד שם הזדמנות..
אני באמת אוהב את השחקן הזה והלוואי והוא יגיע כי אני פשוט אוהב אותו..
כמעט כמו ארל קלארק..
07 אוגוסט 2017, 14:33
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הייתה כתבה היום עם הכותרת ''איך לדעת אם אתה יוצא עם פסיכופת'' (יש לי צילום מסך אם צריך)my man כתב:יאאא אז בוא נביא את רובינסון...אני מת עליו!!!!
לא נותן לאף אחד שם הזדמנות..
אני באמת אוהב את השחקן הזה והלוואי והוא יגיע כי אני פשוט אוהב אותו..
כמעט כמו ארל קלארק..
07 אוגוסט 2017, 14:33