ת'רד המלפפונים V10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V10 - מכבי במו

הודעהעל ידי my man » 07 אוגוסט 2017, 14:35

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:יאאא אז בוא נביא את רובינסון...אני מת עליו!!!!
הייתה כתבה היום עם הכותרת ''איך לדעת אם אתה יוצא עם פסיכופת'' (יש לי צילום מסך אם צריך)
התשובה האינסטינקטיבית שלי הייתה - ''אם הוא מתעקש שתתן למכבי עוד הזדמנות אחת''

לא חשבתי שגם אתה תהיה בקטגוריה הזאת, אבל זה מסתדר דווקא

לא נותן לאף אחד שם הזדמנות..
אני באמת אוהב את השחקן הזה והלוואי והוא יגיע כי אני פשוט אוהב אותו..
כמעט כמו ארל קלארק..
הוא יותר יקר מקלארק

זה ברור..

אבל אם כבר הלכו על הקונספט של לקחת שחקנים מבשיקטאש אז באמת היה צריך ללכת על קלארק..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שועל » 07 אוגוסט 2017, 14:37

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
הייתה כתבה היום עם הכותרת ''איך לדעת אם אתה יוצא עם פסיכופת'' (יש לי צילום מסך אם צריך)

כמעט כמו ארל קלארק..

שחקן שיכול לשנות את העונה של מכבי. שומר מעולה בכל אספקט, חוסם מעולה, סופר אקטיבי, יעיל וחכם. לא יקרה אבל.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

Re: ת'רד המלפפונים V10 - מכבי במו"מ עם דונטאס מוטיונאס

הודעהעל ידי er79 » 07 אוגוסט 2017, 14:39

רובינסון יותר טוב ממוטיונאס. אולי לא ניחן בכשרון ההתקפי וביכולות המסירה שלו, אבל יכול להיות האודו הבא בלי ספק
er79

הודעהעל ידי my man » 07 אוגוסט 2017, 14:43

שועל כתב:
my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כמעט כמו ארל קלארק..

שחקן שיכול לשנות את העונה של מכבי. שומר מעולה בכל אספקט, חוסם מעולה, סופר אקטיבי, יעיל וחכם. לא יקרה אבל.

ההגנה שלו מדהימה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 07 אוגוסט 2017, 14:44

er79 כתב:רובינסון יותר טוב ממוטיונאס. אולי לא ניחן בכשרון ההתקפי וביכולות המסירה שלו, אבל יכול להיות האודו הבא בלי ספק

אם זה או או אז אין שאלה בכלל.. רובינסון קל
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Weems13 » 07 אוגוסט 2017, 14:44

אחדשיודע כתב:רוני לגבי מוטיונאס (לכל מי שהיה לו ספק):
במקביל, מסתמן כי אחד השמות המובילים לעמדת הסנטר ירד מהפרק עבור הצהובים. מדובר בסנטר דונטאס מוטיונאס שניהל מגעים עם הצהובים אולם נראה כי הוא יחתום בקבוצה מסין. הביג מן הליטאי, שמועמדותו לצהובים נחשפה לראשונה בספורט1, מעדיף את ההצעות מהליגה הסינית שכוללות חוזה גבוה יותר ועונה קצרה שעשויה לאפשר לו להצטרף לקבוצת NBA לקראת שלבי הפלייאוף.

http://sport1.maariv.co.il/basketball/W ... cle-785765

חבל שהאתר הזה מתנחם ב " מועמדותו לצהובים נחשפה לראשונה בספורט1", ולא במשהו יותר קונקרטי כמו סיכום או חתימה. לא זכור להיות פרסום ראשון אחד של ספורט 1 כבר שנים.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי שועל » 07 אוגוסט 2017, 14:45

Weems13 כתב:
במקביל, מסתמן כי אחד השמות המובילים לעמדת הסנטר ירד מהפרק עבור הצהובים. מדובר בסנטר דונטאס מוטיונאס שניהל מגעים עם הצהובים אולם נראה כי הוא יחתום בקבוצה מסין. הביג מן הליטאי, שמועמדותו לצהובים נחשפה לראשונה בספורט1, מעדיף את ההצעות מהליגה הסינית שכוללות חוזה גבוה יותר ועונה קצרה שעשויה לאפשר לו להצטרף לקבוצת NBA לקראת שלבי הפלייאוף.

חבל שהאתר הזה מתנחם ב " מועמדותו לצהובים נחשפה לראשונה בספורט1", ולא במשהו יותר קונקרטי כמו סיכום או חתימה. לא זכור להיות פרסום ראשון אחד של ספורט 1 כבר שנים.

זה יקרה עם סימפסון, גם לגביו הוא היה הראשון לפרסם.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי קובי » 07 אוגוסט 2017, 14:47

הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי אחדשיודע » 07 אוגוסט 2017, 14:52

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:
RomanR כתב:לפי פיק מכבי הגישה הצעה סופית למקריי, שהרוויח עד העונה מיליון דולר ברוטו אבל דורש באירופה מיליון דולר נטו, מה שלדעתה של מכבי וקבוצות אחרות זה "הגזמה פראית". הוא הסכים להתפשר בדרישותיו ומחכה למכבי, שרוצה לסגור זאת ב24 שעות הקרובות לאחר שהצוות המקצועי התעקש על מקריי.

http://www.one.co.il/Article/17-18/2,62 ... tml?ref=hp

אז זה עדיין פער של 90 אלף כמו שפרסם לפני שבוע? חרטטן. העיקר הביא את המספרים 660 ו750 שיראה אמין. טוב שלא אמר 662. אמרתי, הוא לא יהסס לזרוע חוסר שביעות רצון אצל אוהדי מכבי כדתהיה לו הזדמנות.

רק כדי לדייק - בדיווח האחרון הוא כתב שההצעה של מכבי עומדת על 650 אלף דולר, לא 660. משום מה כולכם נדבקתם למספר הזה.
חוץ מזה, הוא לא כתב שהדרישה הנוכחית שלו היא מיליון דולר, אלא הדרישה הראשונית (זה גם מה שדווח לפני כן).

היה זכור לי שראיתי 660 , אולי תיקן את עצמו אולי סתם התבלבלתי.
בשורה תחתונה הוא דיווח שמקריי ירד ל750 מה שמתברר בסבירות מאוד גבוהה כהנפצה יפה. מקריי לא היה יורד ממיליון ל750 בעוד מכבי העלו את ההצעה שלהם רק ב50 אלף. כשיחתום נוכל לדעת בוודאות אם וכאשר.

כבר סיכמנו שלא צריך לקחת כל דיווח כאילו מדובר בתורה מסיני, אבל לא הייתי ממהר לקבוע לכאן או לכאן. בכלל לא מופרך ששחקן/סוכן מציב רף התחלתי גבוה למו"מ ומוכן לאחר זמן מה להתפשר עד לסכום X, בוודאי כשלא מגיעות ההצעות להן הוא ציפה. באשר למכבי - פיק לא כתב שהם העלו את ההצעה שלהם רק ב-50 אלף דולר, אלא שהם מוכנים להציע (נכון לשלב ההוא) רק 650 אלף דולר. עכשיו, מאז הפרסום ההוא עבר יותר משבוע. זאת אומרת, הרבה דברים יכלו להשתנות מאז - כמו הצעות משופרות שהגיעו למקריי מקבוצות אחרות.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 07 אוגוסט 2017, 14:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Coach B » 07 אוגוסט 2017, 14:53

שועל כתב:
Weems13 כתב:

זה יקרה עם סימפסון, גם לגביו הוא היה הראשון לפרסם.
סימפסון לא יהיה במכבי בוודאות מידיעה
נערך לאחרונה על ידי Coach B בתאריך 07 אוגוסט 2017, 14:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
Coach B

הודעהעל ידי Gordonword » 07 אוגוסט 2017, 14:55

מדהים שיש פה שלושה עמודים על רובינסון
סמל אישי של המשתמש
Gordonword

הודעהעל ידי קובי » 07 אוגוסט 2017, 14:56

פשייי.... 9 הודעות ראשונות של השמצות וספקולציות תוך 24 שעות.

Welcome!
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 07 אוגוסט 2017, 14:57

אנשי הטוויטר - נסו את מזלכם ואולי גם לכם יהיה פרסום ראשון:
https://twitter.com/tomrobinsonnews?lang=en
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שועל » 07 אוגוסט 2017, 15:03

קובי כתב:אנשי הטוויטר - נסו את מזלכם ואולי גם לכם יהיה פרסום ראשון:
https://twitter.com/tomrobinsonnews?lang=en

זה האמיתי

https://twitter.com/Trobinson0
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 07 אוגוסט 2017, 15:08

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:
RomanR כתב:לפי פיק מכבי הגישה הצעה סופית למקריי, שהרוויח עד העונה מיליון דולר ברוטו אבל דורש באירופה מיליון דולר נטו, מה שלדעתה של מכבי וקבוצות אחרות זה "הגזמה פראית". הוא הסכים להתפשר בדרישותיו ומחכה למכבי, שרוצה לסגור זאת ב24 שעות הקרובות לאחר שהצוות המקצועי התעקש על מקריי.

http://www.one.co.il/Article/17-18/2,62 ... tml?ref=hp

אז זה עדיין פער של 90 אלף כמו שפרסם לפני שבוע? חרטטן. העיקר הביא את המספרים 660 ו750 שיראה אמין. טוב שלא אמר 662. אמרתי, הוא לא יהסס לזרוע חוסר שביעות רצון אצל אוהדי מכבי כדתהיה לו הזדמנות.

רק כדי לדייק - בדיווח האחרון הוא כתב שההצעה של מכבי עומדת על 650 אלף דולר, לא 660. משום מה כולכם נדבקתם למספר הזה.
חוץ מזה, הוא לא כתב שהדרישה הנוכחית שלו היא מיליון דולר, אלא הדרישה הראשונית (זה גם מה שדווח לפני כן).

בשורה תחתונה הוא דיווח שמקריי ירד ל750 מה שמתברר בסבירות מאוד גבוהה כהנפצה יפה. מקריי לא היה יורד ממיליון ל750 בעוד מכבי העלו את ההצעה שלהם רק ב50 אלף. כשיחתום נוכל לדעת בוודאות אם וכאשר.

כבר סיכמנו שלא צריך לקחת כל דיווח כאילו מדובר בתורה מסיני, אבל לא הייתי ממהר לקבוע לכאן או לכאן. בכלל לא מופרך ששחקן/סוכן מציב רף התחלתי גבוה למו"מ ומוכן לאחר זמן מה להתפשר עד לסכום X, בוודאי כשלא מגיעות ההצעות להן הוא ציפה. באשר למכבי - פיק לא כתב שהם העלו את ההצעה שלהם רק ב-50 אלף דולר, אלא שהם מוכנים להציע (נכון לשלב ההוא) רק 650 אלף דולר. עכשיו, מאז הפרסום ההוא עבר יותר משבוע. זאת אומרת, הרבה דברים יכלו להשתנות מאז - כמו הצעות משופרות שהגיעו למקריי מקבוצות אחרות.

פיק לא רשם מ600 ל650 אבל היו פרסומים אחרים כשאחד מהם של גלעד שאמין יותר מפיק בכל יום שיש הפרש של 30-40 אחוז בין הצדדים, ואם אני לא טועה היה מישהו שפרסם את המספרים מיליון ו600 אלף ממש בתחילת המשא ומתן. בכל מקרה, מכבי לא היו נכנסים למומ עם שחקן שדורש מיליון והם המקסימום שלהם זה 600.
נכנסו למומ כי האמינו שאפשר לגשר על הפערים. איך שאני לא הופך את זה, מכל מקום כמעט ואמרתי את זה גם לפני, הידיעה של פיק הייתה נראת כמו הנפצה ברורה . ואני בטוח שאם יחתום, נוכל לראות את זה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 07 אוגוסט 2017, 15:14

יצא לי קצת מבולבל, אני עם הפלאפון באמצע משהו :) בכל מקרה לא מתכוון להתווכח יותר לגבי זה אבל לי זה ברור שהידיעה שלו ההיא לא אמיתית.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 07 אוגוסט 2017, 15:22

הפערים היו 200 אלף דולר
מקריי רצה מיליון ומכבי הציעה 800
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 07 אוגוסט 2017, 15:23

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:אז זה עדיין פער של 90 אלף כמו שפרסם לפני שבוע? חרטטן. העיקר הביא את המספרים 660 ו750 שיראה אמין. טוב שלא אמר 662. אמרתי, הוא לא יהסס לזרוע חוסר שביעות רצון אצל אוהדי מכבי כדתהיה לו הזדמנות.

פיק לא רשם מ600 ל650 אבל היו פרסומים אחרים כשאחד מהם של גלעד שאמין יותר מפיק בכל יום שיש הפרש של 30-40 אחוז בין הצדדים, ואם אני לא טועה היה מישהו שפרסם את המספרים מיליון ו600 אלף ממש בתחילת המשא ומתן. בכל מקרה, מכבי לא היו נכנסים למומ עם שחקן שדורש מיליון והם המקסימום שלהם זה 600.
נכנסו למומ כי האמינו שאפשר לגשר על הפערים. איך שאני לא הופך את זה, מכל מקום כמעט ואמרתי את זה גם לפני, הידיעה של פיק הייתה נראת כמו הנפצה ברורה . ואני בטוח שאם יחתום, נוכל לראות את זה.

מסתבר שפיק בעצמו פירסם תחילה שמכבי הציעה לו 600 אלף דולר: http://www.one.co.il/Article/16-17/53,8 ... 95353.html
בכל מקרה, זה עדיין לא הופך את הפרסום האחרון שלו בנושא למופרך/מונפץ. יכול להיות שמכבי לא ידעה באותו שלב איך לחלק את מה שנשאר מהתקציב שלה, ולכן לא העלתה את ההצעה שלה בצורה משמעותית. וכמו שאמרתי כבר לגבי מקריי - ייתכן מאוד שבשבוע שלא היו שיחות בינו לבין מכבי, הוא קיבל הצעות משופרות מקבוצות אחרות (וכתוצאה מכך הוא כבר לא מוכן להתפשר כפי שהיה מוכן), כך שאי אפשר להסיק כלום מהעתיד לבוא. כידוע, מכבי היא לא הקבוצה היחידה על הגלובוס שיכולה להחתים שחקנים או לנהל מו"מ איתם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי arel123 » 07 אוגוסט 2017, 15:24

אחרי כל הפרסומים והדיווחים אני לא רואה מצב שמקריי לא יחתום, זה כבר באמת לא הגיוני...
בנוגע לסנטר, אסור להביא מישהו פח, אם כבר יש את האופציה של מוסלי למשל הוא עדיף על סימפסון לדעתי...
כמובן שרובינסון זה משהו אחר אבל אני בספק אם זה נכון
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי איתי-שגב » 07 אוגוסט 2017, 15:26

תומאס רובינסון ואני עושה מנוי
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים