איתי-שגב כתב:תומאס רובינסון ואני עושה מנוי
אני בא
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:איתי-שגב כתב:תומאס רובינסון ואני עושה מנוי
אני בא
arel123 כתב:ברצינות אם גם רובניסון וגם מקריי פה יש קבוצה בת זונה
איתי-שגב כתב:arel123 כתב:ברצינות אם גם רובניסון וגם מקריי פה יש קבוצה בת זונה
שעדיין לא בטופ 8 של אירופה. לא חושב שקרוב גם.
איתי-שגב כתב:arel123 כתב:ברצינות אם גם רובניסון וגם מקריי פה יש קבוצה בת זונה
arel123 כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:ברצינות אם גם רובניסון וגם מקריי פה יש קבוצה בת זונה
למה לא ?
אני רואה פה קבוצה מאוד מגוונת עם כמה שחקנים טובים שיודעים לשחק בכמה עמדות, לא חסר סקוררים וקלעים מצוינים .
אני צופה לפחות הצלבה לסגל כזה
קובי כתב:איתי-שגב כתב:תומאס רובינסון ואני עושה מנוי
אוהד הצלחות!
my man כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:ברצינות אם גם רובניסון וגם מקריי פה יש קבוצה בת זונה
חמישייה של פייר, מקריי, רול, בולדן ותומאס היא מדהימה.
וספסל של קיין, דיבר', זוסמן, תומאס, משעור, כהן, טיוס ושגב זה גם אחלה..
Adam כתב:מישהו יכול להסביר לי איך עלה השם של רובינסון? לא רואה בשום מקום עליו באתרי ספורט
איתי-שגב כתב:arel123 כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:ברצינות אם גם רובניסון וגם מקריי פה יש קבוצה בת זונה
למה לא ?
אני רואה פה קבוצה מאוד מגוונת עם כמה שחקנים טובים שיודעים לשחק בכמה עמדות, לא חסר סקוררים וקלעים מצוינים .
גם עם 2 שחקנים טובים אין לנו שום קבוצה טובה ויש לנו עומק נורא ואיום.
שועל כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:ברצינות אם גם רובניסון וגם מקריי פה יש קבוצה בת זונה
חמישייה של פייר, מקריי, רול, בולדן ותומאס היא מדהימה.
וספסל של קיין, דיבר', זוסמן, תומאס, משעור, כהן, טיוס ושגב זה גם אחלה..
חמישייה עם לא מעט הימורים, יכולה להצליח ולהשתחל לטופ 8 אבל גם להתברר ככישלון.
עם סגל כזה מכבי תתחרה על מקומות 8-12 ככל הנראה.
arel123 כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:ברצינות אם גם רובניסון וגם מקריי פה יש קבוצה בת זונה
למה לא ?
אתה מתכוון לקו הקדמי ?
רובינסון טיוס ובולדן זה שילוב מעולה לדעתי של שחקנים גבוהים, שוטבלוקרים וריבאונדרים מעולים .
בכל מקרה תומאס תמיד יכול להשלים את בולדן בעמדה 4 במקום כהן, זה כל הקטע בקבוצה הזאת שיש פה הרבה שחקנים שיודעים לשחק טוב מאוד בכמה עמדות שונות...
איתי-שגב כתב:arel123 כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:איתי-שגב כתב:שעדיין לא בטופ 8 של אירופה. לא חושב שקרוב גם.
למה לא ?
אתה מתכוון לקו הקדמי ?
רובינסון טיוס ובולדן זה שילוב מעולה לדעתי של שחקנים גבוהים, שוטבלוקרים וריבאונדרים מעולים .
בכל מקרה תומאס תמיד יכול להשלים את בולדן בעמדה 4 במקום כהן, זה כל הקטע בקבוצה הזאת שיש פה הרבה שחקנים שיודעים לשחק טוב מאוד בכמה עמדות שונות...
תומאס לא יכול לשחק ממש טוב בשום עמדה. אולי ב3, מהספסל. את בולדן אני מאמין שאף אחד מאיתנו לא ראה משחק. כהן?
arel123 כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:למה לא ?
אתה מתכוון לקו הקדמי ?
תומאס לא יכול לשחק ממש טוב בשום עמדה. אולי ב3, מהספסל. את בולדן אני מאמין שאף אחד מאיתנו לא ראה משחק. כהן?
הכוונה שלי הייתה שתומאס ישלים מהספסל את בולדן לעמדה 4 ואז כהן שלא כל כך מתאים לרמה הזאת לא יצטרך לראות הרבה דקות
איתי-שגב כתב:אה אורי אתה חושב שאנחנו יכולים גם עם שני אלה להצליח עונה הבאה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים