המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ShiriV כתב:חתם!!!!!![]()
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1986235,00.html
#חחח
#בבקשה_רחמים_זה_התסכול_מדבר
Coach B כתב:ג'ורדן מקריי חתם במכבי "FOX" תל אביב לחוזה של 1+1 אופציית יציאה בקיץ רק ל נבא (עד ה 15.7) בשכר של 900 אלף דולרים לעונה , הודעה רשמית הערב .
במקביל הוגשה הצעה לתומאס רובינסון פורוורד-סנטר ששיחק בעונה הקודמת בלייקרס על סך 800 אלף דולר לעונה במידה ולא ייסגר ילכו על שחקן נבא אחר אבל זה הכיוון
er79 כתב:Coach B כתב:ג'ורדן מקריי חתם במכבי "FOX" תל אביב לחוזה של 1+1 אופציית יציאה בקיץ רק ל נבא (עד ה 15.7) בשכר של 900 אלף דולרים לעונה , הודעה רשמית הערב .
במקביל הוגשה הצעה לתומאס רובינסון פורוורד-סנטר ששיחק בעונה הקודמת בלייקרס על סך 800 אלף דולר לעונה במידה ולא ייסגר ילכו על שחקן נבא אחר אבל זה הכיוון
arie85 כתב:אם הוא חותם אז זה מוכיח לפחות לי שספחיה בונה את הקבוצה הזאת כי אני זה די ברור שבסכום הזה ההנהלה רצתה להביא שם יותר מוכר
אולי זה ערב שעון ארה''ב, ואז מזרחי או מערביer79 כתב:Coach B כתב:ג'ורדן מקריי חתם במכבי "FOX" תל אביב לחוזה של 1+1 אופציית יציאה בקיץ רק ל נבא (עד ה 15.7) בשכר של 900 אלף דולרים לעונה , הודעה רשמית הערב .
Holiday_Armadillo כתב:אולי זה ערב שעון ארה''ב, ואז מזרחי או מערביer79 כתב:Coach B כתב:ג'ורדן מקריי חתם במכבי "FOX" תל אביב לחוזה של 1+1 אופציית יציאה בקיץ רק ל נבא (עד ה 15.7) בשכר של 900 אלף דולרים לעונה , הודעה רשמית הערב .
itai7 כתב:יאללה שיחתום העז הזה
er79 כתב:אוי ואבוי. מקריי העלה לאינסטוש רקע אדום ענק עם הכיתוב they just blew it
er79 כתב:אוי ואבוי. מקריי העלה לאינסטוש רקע אדום ענק עם הכיתוב they just blew it
er79 כתב:העסקה פוצצה. מקריי כותב לי. אני בשוק. בשלב זה לא אעלה את התגובה שלו אבל הוא כתב שההצעה שלהם הייתה מגוכחת. הוסיף שהוא אוהב את המאמן אבל וואו
er79 כתב:העסקה פוצצה. מקריי כותב לי. אני בשוק. בשלב זה לא אעלה את התגובה שלו אבל הוא כתב שההצעה שלהם הייתה מגוכחת. הוסיף שהוא אוהב את המאמן אבל וואו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים