cannon כתב:חלק מהמשא ומתן זה לשחק אותה קשה להשגה
לפי מה שהוא רומז הציעו לו העונה איזה 600k, נראה שזה גמור.
אגב, כשרשמת שאוהדי מכבי ישמחו, היה לך שם או שזה בדיוק מה שנאמר לך? בינתיים אין טיפת שמחה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A_P_18 כתב:cannon כתב:יש הימורים שעכשיו זו מלחמה פסיכולוגית ומכבי משפרים את ההצעה?
הם פשוט היו צריכים לבטל את ביי-אאוט המגוחך הזה , אם אני מקריי גם אני לא הייתי רוצה שום קשר לאנשים האלה , פשוט בדיחה , הבנאדם מחזיק בהצעה כמעט כפולה מבסקוניה ועדיין הסכים לבוא לפה .
זה שטויותarie85 כתב:A_P_18 כתב:cannon כתב:יש הימורים שעכשיו זו מלחמה פסיכולוגית ומכבי משפרים את ההצעה?
הם פשוט היו צריכים לבטל את ביי-אאוט המגוחך הזה , אם אני מקריי גם אני לא הייתי רוצה שום קשר לאנשים האלה , פשוט בדיחה , הבנאדם מחזיק בהצעה כמעט כפולה מבסקוניה ועדיין הסכים לבוא לפה .
אתה טועה, רוצים לבנות פה לטווח ארוך לא? אולי ניתן לו גם אפשרות לעזוב באמצה העונה?
גם אין בזה טעם. השחקנים שאפשר להחתים לטווח ארוך הם כאלה שלא יובילו אותנו לשום מקום.Holiday_Armadillo כתב:זה שטויותarie85 כתב:A_P_18 כתב:cannon כתב:יש הימורים שעכשיו זו מלחמה פסיכולוגית ומכבי משפרים את ההצעה?
אתה טועה, רוצים לבנות פה לטווח ארוך לא? אולי ניתן לו גם אפשרות לעזוב באמצה העונה?
כל השחקנים מקבלים חוזה עם בייאאוט nba, בטח ובטח שלא היה להם מקום למיקוח עם השכר שהציעו לו
במילא את הרוב מחתימים על 1+1
אף אחד פה לא בונה קבוצה לטווח ארוך
מאוד מאוכזב וכועס על התנהלותו של ג'ורדן מקריי.
הציעו לך הצעה, מתאים לך? אחלה.
לא מתאים לך? תגיד לא ותתקדם
אין לו שום זכות בעולם להכפיש את מכבי מול כל העולם באינסטגרם שלו ולנסות ליצור כותרות
כבר מראה על התנהלות מגעילה של שחקן.
מה גם שלדעתי לדרוש מיליון לעונה זה מוגזם מאוד.
מכבי מעל הכל!
arie85 כתב:A_P_18 כתב:cannon כתב:יש הימורים שעכשיו זו מלחמה פסיכולוגית ומכבי משפרים את ההצעה?
איבדתי אייקיו שאין לי מלקרוא את זהMTA2311 כתב:מאוד מאוכזב וכועס על התנהלותו של ג'ורדן מקריי.
אין לו שום זכות בעולם להכפיש את מכבי מול כל העולם באינסטגרם שלו ולנסות ליצור כותרות
מכבי מעל הכל!
הטיפשים בעולם וכו'
MTA2311 כתב:מאוד מאוכזב וכועס על התנהלותו של ג'ורדן מקריי.
מכבי מעל הכל!
הטיפשים בעולם וכו'
cannon כתב:אסף, גלעד, ווימס13?
arel123 כתב:MTA2311 כתב:מאוד מאוכזב וכועס על התנהלותו של ג'ורדן מקריי.
מכבי מעל הכל!
הטיפשים בעולם וכו'
קראתי את זה ורציתי לשלוח לפה, העדפתי שלא כי זה יכול לגרום לאנשים לעשות דברים שהם לא מתכוונים
A_P_18 כתב:arie85 כתב:A_P_18 כתב:cannon כתב:יש הימורים שעכשיו זו מלחמה פסיכולוגית ומכבי משפרים את ההצעה?
דיי נו , בנאדם מוכן לוותר על כמה מאות אלפי דולרים כדי לבוא לשחק פה ואז אתה דופק לו ביי-אאוט של איזה 60-70% מהמשכורת שלו? למה שיסכים שיחרבנו לו על הראש ? לא מספיק הוא בא לקראתך פה?
Weems13 כתב:cannon כתב:אסף, גלעד, ווימס13?
אכן יש לשחקן הצעה רשמית מבאסקוניה.
למרות שההצעה של באסקוניה גבוהה משמעותית מההצעה של מכבי, מקריי הביע רצון להגיע דווקא למכבי והוא מאוד התרשם מספאחיה. לפני כמה שעות הועברה טיוטת חוזה לסוכנו, ומקריי נדהם לגלות סעיפים שלא מצאו חן בעיניו והוא לא מוכן לקבל אותם.
כעת, מקריי כנראה יענה בחיוב להצעה של באסקוניה ויגיע להיכל מנורה מבטחים כאורח.
כל קבוצה נורמלית באירופה נותנת בייאאוט ל-nba בקיץarie85 כתב:אתם באמת חושבים שבסקוניה תיתן לו אפשרות לברוח אחרי עונה בלי שום אופציה? זה לא שכל קבוצות היורוליג וה-nba עוקבות אחריו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים