arie85 כתב:שמואל1 כתב:arie85 כתב:רייס כנראה חתם באיזה שהיא קבוצה, בקרוב נגלה איפה
(לפי הרמזים בטוייטר שלו)
לינק?
https://mobile.twitter.com/reserice4
איפה ראית רמז ?.. יש שם בעיקר שפנפנות פלייבוי ומשפטים מטופשים .
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arie85 כתב:שמואל1 כתב:arie85 כתב:רייס כנראה חתם באיזה שהיא קבוצה, בקרוב נגלה איפה
(לפי הרמזים בטוייטר שלו)
לינק?
ShiriV כתב:אני חושבת שלא היה בהיסטוריה של המועדון שחקן שהתקרב-התרחק כל כך הרבה פעמים מחתימה. זה היה מו״מ אולי המביך בהיסטוריה של הספורט
MM3 כתב:arie85 כתב:שמואל1 כתב:arie85 כתב:רייס כנראה חתם באיזה שהיא קבוצה, בקרוב נגלה איפה
(לפי הרמזים בטוייטר שלו)
לינק?
איפה ראית רמז ?.. יש שם בעיקר שפנפנות פלייבוי ומשפטים מטופשים .
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:אני חושבת שלא היה בהיסטוריה של המועדון שחקן שהתקרב-התרחק כל כך הרבה פעמים מחתימה. זה היה מו״מ אולי המביך בהיסטוריה של הספורט
מו"מ מנהלים 14 יום ובסוף באסקוניה מנצחת.
מכביסטן כתב:חברים יקרים... בואו ננשום עמוק ונעבור את "פיצוץ העסקה" הדרמטי.
![]()
![]()
אחרי שקצת התיישבנו בדעתנו, ברור שהציון לעסקה זו ומו"מ זה תלוי בגורל השחקן המיועד במקומו של מקריי.
במידה ותישלף דמות שפן מהכובע, ויגיע שחקן איכותי - ברור שמגיעות נקודות זכות למנהלי המו"מ (הרי עם כל האדרת מקריי כאן בתקופה האחרונה, ברור שגם לו יש חסרונות שהיינו צריכים להתמודד איתם).
במידה ולא, כיוון העונה מאוד שקוף וברור לצערנו.
בקיצור: צל"ש \ תר"ש.
וכעת, מעט סבלנות למהלכים הבאים.![]()
מכביסטן כתב:חברים יקרים... בואו ננשום עמוק ונעבור את "פיצוץ העסקה" הדרמטי.
![]()
![]()
אחרי שקצת התיישבנו בדעתנו, ברור שהציון לעסקה זו ומו"מ זה תלוי בגורל השחקן המיועד במקומו של מקריי.
במידה ותישלף דמות שפן מהכובע, ויגיע שחקן איכותי - ברור שמגיעות נקודות זכות למנהלי המו"מ (הרי עם כל האדרת מקריי כאן בתקופה האחרונה, ברור שגם לו יש חסרונות שהיינו צריכים להתמודד איתם).
dod כתב:מכביסטן כתב:חברים יקרים... בואו ננשום עמוק ונעבור את "פיצוץ העסקה" הדרמטי.
![]()
![]()
איזה שחקן נורמלי ירצה להגיע לקבוצה ההזויה שלנו?
arie85 כתב:dod כתב:מכביסטן כתב:חברים יקרים... בואו ננשום עמוק ונעבור את "פיצוץ העסקה" הדרמטי.
![]()
![]()
שחקן שחושב להישאר פה יותר מעונה, אפילו לבולדן יש סעיף עזיבה והרבה יותר גבוהה
jol9 כתב:אני חושב שמעבר להסתכלות הצרה על המקרה של מקריי, צריך להסתכל על כל התמונה, והיא שאנחנו לקראת אמצע אוגוסט, ובקבוצה חסרים שני שחקנים, שלצד ג'קסון, אמורים להיות השחקנים המובילים בקבוצה.
אם אופציית מקריי נופלת, ואופציית מוטיונאס נופלת, ואופציית רובינסון היא המצאה, אז מה הכיוון כאן?
arie85 כתב:A_P_18 כתב:cannon כתב:יש הימורים שעכשיו זו מלחמה פסיכולוגית ומכבי משפרים את ההצעה?
הם פשוט היו צריכים לבטל את ביי-אאוט המגוחך הזה , אם אני מקריי גם אני לא הייתי רוצה שום קשר לאנשים האלה , פשוט בדיחה , הבנאדם מחזיק בהצעה כמעט כפולה מבסקוניה ועדיין הסכים לבוא לפה .
אתה טועה, רוצים לבנות פה לטווח ארוך לא? אולי ניתן לו גם אפשרות לעזוב באמצה העונה?
jol9 כתב:אני חושב שמעבר להסתכלות הצרה על המקרה של מקריי, צריך להסתכל על כל התמונה, והיא שאנחנו לקראת אמצע אוגוסט, ובקבוצה חסרים שני שחקנים, שלצד ג'קסון, אמורים להיות השחקנים המובילים בקבוצה.
אם אופציית מקריי נופלת, ואופציית מוטיונאס נופלת, ואופציית רובינסון היא המצאה, אז מה הכיוון כאן?
arie85 כתב:dod כתב:מכביסטן כתב:חברים יקרים... בואו ננשום עמוק ונעבור את "פיצוץ העסקה" הדרמטי.
![]()
![]()
שחקן שחושב להישאר פה יותר מעונה, אפילו לבולדן יש סעיף עזיבה והרבה יותר גבוהה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים