ספאחיה צריך להפוך שולחנות.cannon כתב:טרם חתם בבסקוניה, לא בטוח שנסגר הסיפור מול מכבי. ספאחיה בטירוף על זה. אולי גלעד ואסף יכולים לחדש.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ספאחיה צריך להפוך שולחנות.cannon כתב:טרם חתם בבסקוניה, לא בטוח שנסגר הסיפור מול מכבי. ספאחיה בטירוף על זה. אולי גלעד ואסף יכולים לחדש.
jol9 כתב:סתם שאלה...
אנחנו תולשים כאן את הראש של פדרמן, אבל אם אני לא טועה, האיש שמנהל את כל העניינים הוא ניקולה.
כלומר, הוא וספאחיה החליטו ללכת על מקריי, ולניקולה יש את התקציב ואת השיקולים של השנים הבאות וכו'.
אז יכול להיות בעצם, שאין כאן קשר לפדרמן, ושזה הנסיון של ניקולה לעמוד בתקציב שניתן לו?
jol9 כתב:סתם שאלה...
אנחנו תולשים כאן את הראש של פדרמן, אבל אם אני לא טועה, האיש שמנהל את כל העניינים הוא ניקולה.
כלומר, הוא וספאחיה החליטו ללכת על מקריי, ולניקולה יש את התקציב ואת השיקולים של השנים הבאות וכו'.
אז יכול להיות בעצם, שאין כאן קשר לפדרמן, ושזה הנסיון של ניקולה לעמוד בתקציב שניתן לו?
איפה אמר?shayD כתב:בורשטיין אמר שזה ירד מהפרק (אחרי שהוא אמר שאין לו מושג מה קורה במו"מ).
שמואל1 כתב:איפה אמר?shayD כתב:בורשטיין אמר שזה ירד מהפרק (אחרי שהוא אמר שאין לו מושג מה קורה במו"מ).
שמואל1 כתב:איפה אמר?shayD כתב:בורשטיין אמר שזה ירד מהפרק (אחרי שהוא אמר שאין לו מושג מה קורה במו"מ).
MTA2311 כתב:jol9 כתב:סתם שאלה...
ומי נתן את התקציב?
גל גל כתב:ואנדר בלו חתם איפה שהו ?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:סתם שאלה...
ומי נתן את התקציב?
אבל הוא נותן תקציב כולל ולא תקציב פר שחקן.
אז אם ניקולה החליט שדחוף לו להביא את קיין ואת רול, אז זאת בעיה שלו, לא?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:סתם שאלה...
ומי נתן את התקציב?
אבל הוא נותן תקציב כולל ולא תקציב פר שחקן.
אז אם ניקולה החליט שדחוף לו להביא את קיין ואת רול, אז זאת בעיה שלו, לא?
my man כתב:קניגהם גם יכול להיות מדהים..
ג'ראד קניגהם ותומאס רובינסון וסוגרים סגל מדהים..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים