פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים V10

08 אוגוסט 2017, 13:39

אני חשבתי על נקודה מסויימת במו"מ, למה למכבי לשים בייאוט כזה גבוה לנבא בלי שיש להם יסוד להניח שיש לא מעט סיכויים שקבוצת נבא תרצה אותו? ואם זה אכן המצב , איך יכול להיות שהם מתקמצנים על 100-200 אלף בשביל שחקן שהם מאמינים שהוא בלבל של הנבא? מוזר.

08 אוגוסט 2017, 13:40

מוטב שנפסיק לחפש היגיון כלשהו.

08 אוגוסט 2017, 13:52

או שאולי זה לא בייאוט גבוה והסכום סטנדרטי?

08 אוגוסט 2017, 14:00

dod כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:סתם שאלה...
אנחנו תולשים כאן את הראש של פדרמן, אבל אם אני לא טועה, האיש שמנהל את כל העניינים הוא ניקולה.
כלומר, הוא וספאחיה החליטו ללכת על מקריי, ולניקולה יש את התקציב ואת השיקולים של השנים הבאות וכו'.

אז יכול להיות בעצם, שאין כאן קשר לפדרמן, ושזה הנסיון של ניקולה לעמוד בתקציב שניתן לו?

ומי נתן את התקציב?

אבל הוא נותן תקציב כולל ולא תקציב פר שחקן.
אז אם ניקולה החליט שדחוף לו להביא את קיין ואת רול, אז זאת בעיה שלו, לא?

פחות מעניין אותי מי אשם.
השורה התחתונה היא שאנחנו נראים כמו בדיחה כבר 3 שנים ברציפות.

אני חושב שיש לזה משמעות.
המשמעות הטובה שיכולה להיות זה שהם ישכילו להביא אנשי מקצוע טובים יותר
המשמעות הרעה שיכולה להיות זה שהם יחליטו שוב שהבעיה היא לא הם אלא ניקולה, ויחזרו שנה הבאה לנהל את העניינים בעצמם

08 אוגוסט 2017, 14:05

jol9 כתב:
dod כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:סתם שאלה...
אנחנו תולשים כאן את הראש של פדרמן, אבל אם אני לא טועה, האיש שמנהל את כל העניינים הוא ניקולה.
כלומר, הוא וספאחיה החליטו ללכת על מקריי, ולניקולה יש את התקציב ואת השיקולים של השנים הבאות וכו'.

אז יכול להיות בעצם, שאין כאן קשר לפדרמן, ושזה הנסיון של ניקולה לעמוד בתקציב שניתן לו?

ומי נתן את התקציב?

אבל הוא נותן תקציב כולל ולא תקציב פר שחקן.
אז אם ניקולה החליט שדחוף לו להביא את קיין ואת רול, אז זאת בעיה שלו, לא?

פחות מעניין אותי מי אשם.
השורה התחתונה היא שאנחנו נראים כמו בדיחה כבר 3 שנים ברציפות.

אני חושב שיש לזה משמעות.
המשמעות הטובה שיכולה להיות זה שהם ישכילו להביא אנשי מקצוע טובים יותר
המשמעות הרעה שיכולה להיות זה שהם יחליטו שוב שהבעיה היא לא הם אלא ניקולה, ויחזרו שנה הבאה לנהל את העניינים בעצמם

אני חושב שאיפשהו הם מקווים לכישלון של ה"צוות המקצועי" העונה. זה יתן להם את הלגיטימציה לחזור לחזית

08 אוגוסט 2017, 14:09

פייסבוק (צירפו שם גם סקרינשוט, אז נראה אמין):

מקריי טוען שבא ניקולה וסיכם איתו על סכום אחד 750 לעונה עם הסדר גם לעונה השנייה (סכום שאני מניח שוויצ'יץ' נתן מהסכום שהוא יודע שנשאר לו) ואז באה ההנהלה ושינתה את כל ההסכם 600 לעונה הראשונה 700 לעונה השנייה בייאאוט ל נבא בקיץ של 350 אלף דולר , השחקן חש נשדד וכאילו הוא קיבל סתירה לפנים מאד

08 אוגוסט 2017, 14:15

בושה

08 אוגוסט 2017, 14:16

אם כך ניקולה הוא זה שצריך להפוך שולחנות מול ההנהלה
אחרת איזה אמינות יהיה לו מול שחקנים בידיעה שהוא סוגר משהוא עם שחקן
ומשהוא מההנהלה משנה את ההסכם
פה השם של ניקולה מונך על הכף
אם הוא רוצה לתפוס את ההנהלה בביצים
הוא וספאחיה צריכים לאיים בהתפטרות ואז נראה את פדרמן עומד מול התיקשורת והאוהדים חודש לפני פתיחת האימונים ומסביר להם למה אין מאמן ואין gm

08 אוגוסט 2017, 14:20

MTA2311 כתב:פייסבוק (צירפו שם גם סקרינשוט, אז נראה אמין):

מקריי טוען שבא ניקולה וסיכם איתו על סכום אחד 750 לעונה עם הסדר גם לעונה השנייה (סכום שאני מניח שוויצ'יץ' נתן מהסכום שהוא יודע שנשאר לו) ואז באה ההנהלה ושינתה את כל ההסכם 600 לעונה הראשונה 700 לעונה השנייה בייאאוט ל נבא בקיץ של 350 אלף דולר , השחקן חש נשדד וכאילו הוא קיבל סתירה לפנים מאד

:laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3

08 אוגוסט 2017, 14:24

0ved1212 כתב:אם כך ניקולה הוא זה שצריך להפוך שולחנות מול ההנהלה
אחרת איזה אמינות יהיה לו מול שחקנים בידיעה שהוא סוגר משהוא עם שחקן
ומשהוא מההנהלה משנה את ההסכם
פה השם של ניקולה מונך על הכף
אם הוא רוצה לתפוס את ההנהלה בביצים
הוא וספאחיה צריכים לאיים בהתפטרות ואז נראה את פדרמן עומד מול התיקשורת והאוהדים חודש לפני פתיחת האימונים ומסביר להם למה אין מאמן ואין gm

אל דאגה יש את עודד קטש מוכן על המדף לעמדת המאמן או את גודס ,GM צביקה ישמח לקבל את התפקיד.

08 אוגוסט 2017, 14:29

תכלס ? בושה ולא רציני אם זה המצב
ניקול סגר איתו סכום המנהלים נותנים משהו אחר ..מה התיאום ? מה הוא לא יודע מה התקציב ? כי אני לא הבנתי מה הולך פה
סופו של יום לא בטוח שזה סגור
אולי יביאו לו חוזה חדש ומתוקן

08 אוגוסט 2017, 14:32

גל גל כתב:תכלס ? בושה ולא רציני אם זה המצב
ניקול סגר איתו סכום המנהלים נותנים משהו אחר ..מה התיאום ? מה הוא לא יודע מה התקציב ? כי אני לא הבנתי מה הולך פה
אני רק רוצה שייספרו לי עוד (גם הצוות וגם פה) איך ההנהלה לא מתערבת יותר

08 אוגוסט 2017, 14:32

על מה אנחנו מדברים פה? על 500K ששילמו לשני שחקנים משלימים - קיין ורול לעונה, כן?

אז אוקיי, אם התקציב כ"כ אדוק, אז כמו שאנחנו מלינים פה כל קיץ - למה לא לבנות סגל קצר ואיכותי, מאשר ארוך ופחות איכותי?
אם אין למכבי את הפריבילגיה להביא שני שחקנים זולים ב-500K לעיבוי סגל, אז עדיף בעיניי לקחת את ה-500 האלה לטובת שחקן אחד.

שימו לב שלמכבי יש כבר לא פחות מ-12(!!!) שחקנים בסגל (http://www.maccabi.co.il/team.asp), כאשר 9 מהם החתמות חדשות לגמרי.
אם התקציב כ"כ מוגבל - מי לעזאזל צריך את זה???
אם אכן מכבי מחפשים להשלים את הסגל עם עוד 2 שחקנים: מי צריך 14 שחקנים בכירים בסגל - למה זה טוב? לליגה המקומית, בה הכל מוכרע בערב אחד, או שניים, בהם הכל יכול לקרות?

כרגע, הסגל הקיים גם לא פייבוריט לאליפות המקומית, אז מה לעזאזל נעשה פה?

יש כאן אשמה כוללת - של הבעלים, שלא מוכנים לדחוף את היד עמוק לכיס לסגל חדש, אחרי שחלק נכבד מתקציב השחקנים, הולך לפיצויים והשלמות לטובת ניקוי אורוות שהתבצע.
של הצוות המקצועי, בראשות ניקולה, שלא הסתכל טוב יותר בראי התקציב ופיזר אותו על פני סגל רחב ובינוני.

הכל יכול להשתנות כמובן, בשינוי מיינדסט של הבעלים, שיסכימו להוסיף לתקציב השחקנים יותר כסף, אבל הזמן הולך וסוגר - אנחנו לקראת אמצע אוגוסט.

כמו שזה נראה כרגע, תהיה פה קבוצה חלשה מבחינת הישגים ואטרקטיבית לפרקים מבחינת סגנון המשחק, עם הרבה היי-לייטס של ג'קסון לבולדן ורול.

אבל היי, היה פה כבר מאמן שאמר שבסה"כ מכבי עשתה עונה לא רעה, עם זכייה בגביע המדינה והרבה מהלכי טופ-5 ביורוליג מדיי שבוע. השנה ישמש כעוזר המאמן. היידד.

08 אוגוסט 2017, 14:33

Holiday_Armadillo כתב:

זאת סתם אג'נדה שלנו

08 אוגוסט 2017, 14:41

Holiday_Armadillo כתב:

אנחנו לא באמת יודעים מה מקור הידיעה הזאת.

אולי מי שעושה את כל העניינים הוא ווייצ'יץ', בלי שום התערבות מאף אחד, כולל סגירת חוזים והכל?

אני באמת מעדיף את הצד שלכם בעניין, שמאשים את פדרמן בהכל, אבל אני לא בטוח שבמקרה הספציפי הזה הוא באמת קשור לעניין.

08 אוגוסט 2017, 14:42

בא לי שמיטש גולדהאר יקנה את הקבוצה ויעיף מפה קיבינימט את כל הלא יוצלחים הקמצנים האלה שמדרדרים את המועדון לתהומות שבחיים לא חשבתי שיגיע אליהם. בחיי, זה כמו סרטן שרק הולך ומתפשט..

08 אוגוסט 2017, 14:43

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אולי מי שעושה את כל העניינים הוא ווייצ'יץ', בלי שום התערבות מאף אחד, כולל סגירת חוזים והכל?

אני באמת מעדיף את הצד שלכם בעניין, שמאשים את פדרמן בהכל, אבל אני לא בטוח שבמקרה הספציפי הזה הוא באמת קשור לעניין.

השחקן אמר את זה בעצמו, יש לו אינטרס פה?

08 אוגוסט 2017, 14:45

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

תיאמתם עמדה גם איתו

08 אוגוסט 2017, 14:46

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

השחקן אמר פדרמן?
הוא דיבר על מכבי באופן כללי, לא?

מאיפה הוא יודע מי זה מי?

08 אוגוסט 2017, 14:48

toja27 כתב:או שאולי זה לא בייאוט גבוה והסכום סטנדרטי?

הוא לא ילד בן 20 שקבוצות ימהרו לשלם עליו ביי-אאוט (כלשהו) אחרי עונה טובה באירופה. מבחינתו, כל סעיף ביי-אאוט יפגע בסיכויים שלו לעבור ל-NBA.
נושא נעול