המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:קייל וויבר לא יגיע גם השנה
אחדשיודע כתב:Baskonia will match the exact terms of the three-year, €7.5 million offer to which Barcelona and Adam Hanga agreed and keep the Hungarian swingman in it’s roster, according to Eurohoops sources.
If that will be the case indeed, as Eurohoops has been informed, Barcelona can still acquire Hanga. Only this time, the Blaugrana should enter negotiations with Baskonia for a possible buy-out sum.
שיטה לעשות כסף.
שמואל1 כתב:מכבי חייבת את מוטיונאס.
עד כמה שידוע לי, מוטיונאס החלים ורוצה דקות משחק רבות באירופה.שועל כתב:שמואל1 כתב:מכבי חייבת את מוטיונאס.
נכון, מכבי חייבת למלא את החלל בעמדת "השחקן עם הפציעה הכרונית", היא הרי שחררה בטעות את קווינסי מילר.
החתמה מרשימה מאוד של ברצלונה. מכבי לא שייכת ללבל הזה, לראות ולקנאות.
שמואל1 כתב:עד כמה שידוע לי, מוטיונאס החלים ורוצה דקות משחק רבות באירופה.שועל כתב:שמואל1 כתב:מכבי חייבת את מוטיונאס.
נכון, מכבי חייבת למלא את החלל בעמדת "השחקן עם הפציעה הכרונית", היא הרי שחררה בטעות את קווינסי מילר.
החתמה מרשימה מאוד של ברצלונה. מכבי לא שייכת ללבל הזה, לראות ולקנא.
אם הוא כשיר, מדובר באחד הסנטרים הטובים באירופה.
שועל כתב:שמואל1 כתב:עד כמה שידוע לי, מוטיונאס החלים ורוצה דקות משחק רבות באירופה.שועל כתב:שמואל1 כתב:מכבי חייבת את מוטיונאס.
החתמה מרשימה מאוד של ברצלונה. מכבי לא שייכת ללבל הזה, לראות ולקנא.
אם הוא כשיר, מדובר באחד הסנטרים הטובים באירופה.
יכול להיות, אבל עד כמה שידוע לי, קבוצות בNBA חששו להחתים אותו בגלל הפציעה בגב, אז לא בטוח בכלל שאפשר לקבוע נחרצות שמכבי חייבת אותו.
אם אתה מביא שחקן במחיר שלו, זה בשביל שהוא יהיה שחקן מוביל וייתן דקות משמעותיות בכל מסגרת. לא בטוח בכלל שהוא מסוגל לזה.
er79 כתב:וונאמייקר סיכם בפנר
felix_r כתב:er79 כתב:וונאמייקר סיכם בפנר
בסוף הוא לא הלך ל NBA?
er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:וונאמייקר סיכם בפנר
בסוף הוא לא הלך ל NBA?
כנראה שלא השיג חוזה. יורוהופס מדווחים שזליקו כבר שוחח איתו ויש סיכום עקרוני וזליקו מאוד בונה עליו, מגדיר אותו הדובדבן של הקצפת. תכלס החתמה אדירה שלהם
arel123 כתב:er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:וונאמייקר סיכם בפנר
בסוף הוא לא הלך ל NBA?
כנראה שלא השיג חוזה. יורוהופס מדווחים שזליקו כבר שוחח איתו ויש סיכום עקרוני וזליקו מאוד בונה עליו, מגדיר אותו הדובדבן של הקצפת. תכלס החתמה אדירה שלהם
הם יהיו בלתי ניתנים לעצירה איתו
felix_r כתב:arel123 כתב:er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:וונאמייקר סיכם בפנר
בסוף הוא לא הלך ל NBA?
הם יהיו בלתי ניתנים לעצירה איתו
שכחת שעזבו אותם שני השחקנים הכי טובים: אודו ובוגדנוביץ'. במקומם באו מלי, גודוריץ' וכנראה גם וונאמייקר. נראה אותם...
felix_r כתב:חבל שהשחקן הזה לא חתם באחת הקבוצות בליגה. כל השדרים היו מתפטרים
http://www.sportando.com/en/europe/unit ... iders.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים