08 אוגוסט 2017, 22:24
תגידו מה אתם רציניים מה אתם נכנסים לכיס של אנשים זה מה שיש להם/רוצים להוציא וזהו
אני חידשתי ואם מכבי לא ממהרת לשלם כנראה שיש סיבה שאתה לא יודע
מי ישמע הוא איזה לברון גיימס.סתם שחקן שאף אחד לא מכיר ובאמצע העונה הייתם בוכים שסתם הוציאו עליו כסף
שחררו
בדיוק מה שאני אומר פה בכל תגובה שלי מנסים להסביר לכם את זה..
סבלנות כבר, בונים מחדש!
חלאס שחררו, רציתם שספאחיה יבנה את הסגל - קיבלתם. עכשיו גם על זה אתם מתלוננים? תנו לו לעשות את התכניות שלו סמכו עליו, עוד לא התחילה העונה כבר אנשים דנים אותה לכישלון
מאוד מאוכזב וכועס על התנהלותו של ג'ורדן מקריי.
הציעו לך הצעה, מתאים לך? אחלה.
לא מתאים לך? תגיד לא ותתקדם
אין לו שום זכות בעולם להכפיש את מכבי מול כל העולם באינסטגרם שלו ולנסות ליצור כותרות
כבר מראה על התנהלות מגעילה של שחקן.
מה גם שלדעתי לדרוש מיליון לעונה זה מוגזם מאוד.
מכבי מעל הכל!
08 אוגוסט 2017, 22:32
08 אוגוסט 2017, 22:53
09 אוגוסט 2017, 00:12
09 אוגוסט 2017, 08:49
העונה האחרונה הוכיחה שאסור להביא שחקנים טוביםShiriV כתב:מי ישמע הוא איזה לברון Games.. חצוף. מזל שפוצצו את זה איתו!
09 אוגוסט 2017, 09:12
הצופה כתב:העונה האחרונה הוכיחה שאסור להביא שחקנים טוביםShiriV כתב:מי ישמע הוא איזה לברון Games.. חצוף. מזל שפוצצו את זה איתו!
09 אוגוסט 2017, 10:02
הצופה כתב:העונה האחרונה הוכיחה שאסור להביא שחקנים טוביםShiriV כתב:מי ישמע הוא איזה לברון Games.. חצוף. מזל שפוצצו את זה איתו!
09 אוגוסט 2017, 13:16
התקשורת לא תקינה? לא מצליח ליצור שיח הגיוני ומכבד? לחתוך כמה שיותר מהר!
אחרת נקבל עוד מקרה של שחקן שלא עמדו בדרישות שלו, והתייחסו אליו באופן מזלזל ופתאום נתפס לו שריר החשק במהלך העונה
אני לא אומר להענות לכל דרישה, ממש לא - אבל אני הייתי מעדיף שחקנים שיודעים גם לכבד את העובדה שלא תמיד מקבלים מה שרוצים, ואפשר להיפרד כידידים
למה נדבקתם לשחקן הזה? מה כל כך חשוב בו שאין בשחקנים אחרים שבטח מכבי עוקבת אחריהם?
אתה שואל אותי למי אני מאמין? לקבוצה שאני אוהד או סתם לאיזה שחקן שלא רוצה לבוא? נראה לי התשובה ברורה.
ואענה בכל זאת. מבחינה מקצועית, זה לא הגיוני כל כך, אחרת למה המו''מ נמשך כל כך הרבה זמן? כנראה שחשבו שהוא מתאים.
אבל מבחינה אישית, ככל שהמו''מ התקדם היה נראה לי יותר ויותר שהוא פשוט לא מסוג האנשים שמכבי מחפשת השנה, שחקנים עם אופי טוב ורצון לעבוד. הוא קמת עף על עצמו מההתחלה ומכבי, בצדק, לא יוצאת מגדרה כדי להביא שחקן כזה.
אולי די עם המקריי הזה? אכלתם לנו את הראש איתו יבוא אחד אחר
09 אוגוסט 2017, 13:23
09 אוגוסט 2017, 15:33
09 אוגוסט 2017, 15:37
09 אוגוסט 2017, 15:43
09 אוגוסט 2017, 16:11
09 אוגוסט 2017, 17:48
09 אוגוסט 2017, 20:31
"הייתי מאוד קרוב למכבי תל אביב", סיפר מאמן דרושאפקה. "בהחלט ניהלו משא ומתן, שיחות, תכניות והכל, אבל בסופו של דבר זה לא יצא לפועל, בעיקר בגללי וההחלטה שלי. אני החלטתי שמה שהיה הכי נחוץ במכבי היתה המחויבות של יותר משנה, ואני אישית לא הייתי מוכן להתחייב ליותר משנה, או לחוזה עם אופציית יציאה. הם הסכימו לזה, אבל אני אישית לא רציתי לבוא ולהבטיח את המחויבות שלי למערכת, כשידעתי שלא אעמוד בזה אם וכאשר אקבל הזדמנות לחזור ל-NBA.
09 אוגוסט 2017, 20:35
RomanR כתב:לא שמישהו יאמין לזה."הייתי מאוד קרוב למכבי תל אביב", סיפר מאמן דרושאפקה. "בהחלט ניהלו משא ומתן, שיחות, תכניות והכל, אבל בסופו של דבר זה לא יצא לפועל, בעיקר בגללי וההחלטה שלי. אני החלטתי שמה שהיה הכי נחוץ במכבי היתה המחויבות של יותר משנה, ואני אישית לא הייתי מוכן להתחייב ליותר משנה, או לחוזה עם אופציית יציאה. הם הסכימו לזה, אבל אני אישית לא רציתי לבוא ולהבטיח את המחויבות שלי למערכת, כשידעתי שלא אעמוד בזה אם וכאשר אקבל הזדמנות לחזור ל-NBA.
https://sports.walla.co.il/item/3087845
09 אוגוסט 2017, 21:45
https://sports.walla.co.il/item/3086935אני מקווה לעוד קדנציה ב-NBA, אבל אף אחד לא מבטיח לי. אין משרה פנויה כרגע, אז אני לא יכול להרשות לעצמי לכוון למקום מסוים. נראה מה יתפתח במהלך העונה ולקראת סופה ואז אקח את ההחלטה הכי טובה. מי יודע, אולי לא אהיה במקצוע עוד שנה. תמיד אהבתי את החלום של לייצג את מדינת ישראל בצורה אחרת, לא רק בספורט, אז מי יודע. לא אגמור את חיי כמאמן כדורסל, אולי אעשה דברים יותר גדולים מספורט".
10 אוגוסט 2017, 22:07
11 אוגוסט 2017, 08:28
דני פדרמן כיבד בנוכחתוarel123 כתב:והנה התשובה לעוד 4 ימים
פניני ואוחיון התארחו באירוע של אוהדי מכבי ת"א
כ-150 אוהדים של הצהובים התארחו באירוע חגיגי שבו ציינו את סגירתו של ארגון "GATE 11", כאשר החל מהעונה הבאה הם יאחדו כוחות עם גרעין "שער 7״
http://m.one.co.il/Mobile/Article/296225.html
Sent from my iPhone using Tapatalk
11 אוגוסט 2017, 09:25
הצופה כתב:דני פדרמן כיבד בנוכחתוarel123 כתב:והנה התשובה לעוד 4 ימים
פניני ואוחיון התארחו באירוע של אוהדי מכבי ת"א
כ-150 אוהדים של הצהובים התארחו באירוע חגיגי שבו ציינו את סגירתו של ארגון "GATE 11", כאשר החל מהעונה הבאה הם יאחדו כוחות עם גרעין "שער 7״
http://m.one.co.il/Mobile/Article/296225.html
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש וידאו חלקי מהארוע בקבוצת הפייסבוק של האוהדים למעוניינים